Delen vinden we super lief

Dat de consument in Nederland massaal kiest voor de beste babyfles bewijst het marktaandeel van 40%[1]. Dit maakt de Difrax S-fles de bestverkochte babyfles van Nederland. Voor Difrax testten vele ouders met kindjes in de leeftijd van 0-2 jaar de S-fles, waaruit wederom blijkt dat zij de S-fles massaal waarderen. Dit onderzoek[2] levert een rapportcijfer van een 7,4 op. De beste babyfles is toch wel een titel om trots op te zijn!

Dé beste babyfles die darmkrampjes voorkomt met behoud van vitamines

De beste babyflessen

Door het gebruik van de S-fles heeft bij 75% van de testers het kindje minder last van darmkrampjes. De unieke S-vorm zorgt voor een constant gevulde speen en het ventiel systeem in de bodem maakt dat lucht en melk zich niet vermengen, omdat er een constante luchttoevoer is vanuit de bodem. 72% van de testers heeft minder luchtbellen ervaren. De baby heeft minder last van boertjes, spugen en buikkrampjes. Dan kun je terecht zeggen dat het de beste babyfles is voor iedere ouder en haar kindje.

Roos: “Met deze fles is de voeding makkelijk af te stemmen op de behoefte van je kindje, zonder zorgen over darmkrampen.”

Emely: “Ik vind deze fles zo fijn dat we helemaal zijn overgestapt naar de Natural S-fles.”

beste babyfles

De Difrax S-Fles is te gebruiken vanaf de eerste dag na de geboorte en is ideaal voor het combineren van fles- en borstvoeding. De babyfles van het land is ontwikkeld met een medisch panel wat bestaat o.a. uit een kinderarts, logopedist, een lactatiekundige en een KNO-arts. Velen zullen de fles voor het eerst ervaren hebben door het ontvangen te hebben in een van de diverse babyboxen.

S-Fles difrax babyflessen

Unieke vormgeving

De S-vorm zorgt bij 87% van de testers voor een ontspannen houding tijdens het voeden. het voordeel is dat je deze fles in alle voedingshoudingen kunt gebruiken. Je hoeft geen rekening te houden met onderdelen in de fles. Door de vormgeving is de S-fles makkelijk vast te houden en bevordert het de natuurlijke houding het oogcontact met de baby. Door de unieke S-vorm van de fles is de speen constant gevuld is met voeding en niet met lucht.

De beste babyfles is verkrijgbaar in de varianten Natural en Wide, in 4 verschillende maten en in 6 toffe kleuren. Ook zijn er flessen met toffe prints zoals nijntje en Woezel en Pip.

Hygiëne

84% van de moeder is van mening dat de Difrax S-fles makkelijk te reinigen is. 90% van de moeders vindt dat de afschroefbare bodem een extra gemak is. Doordat de beste babyfles helemaal uit elkaar te halen is, kunnen alle onderdelen los van elkaar in de vaatwasser of worden uitgekookt.

S-Fles mustahves difrax beste babyfles

Renate: “Door de los te schroeven bodem kun je de fles gemakkelijk schoonmaken.”

Margrietha: “De beste babyfles voor mij en is ideaal in gebruik. Daarnaast kan hij helemaal uit elkaar in de vaatwasser of uitgekookt worden, ideaal.”

Een fijn onderzoek die altijd helpt bij de zoektocht van iedere moeder naar de beste babyfles. We zullen op onderzoek gaan naar meer baby musthaves en hier zeker over berichten.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


[1] Nielsen NL  – cijfers tot april 2016

[2] Onderzoek hettestpanel.nl onder 109 consumenten, juli 2016


Delen vinden we super lief