Delen vinden we super lief

Woezel en pip dromenjagerAmelie heeft twee grote helden. Nou ja, eigenlijk drie. Dit zijn nijntje, Woezel & Pip. Alle drie oer Hollandse kindervriendjes. Nijntje kende ik natuurlijk al van toen ik zelf nog in de luiers zat. Woezel & Pip waren nieuw voor mij. Ik had er wel eens over gehoord, maar toen ik zelf nog niet aan de kids was, wist ik er verder weinig van. Ondertussen is dat wel anders.

Woezel en pip dromenjagerOp avontuur met Woezel & Pip

Al vrij snel na de geboorte van Amelie kwamen Woezel en Pip bij ons in huis. In de vorm van een gepersonaliseerd voorleesboek. Hoe ouder ze werd, hoe vaker ze het boek uit de kast wist te vissen. Samen beleven we de avonturen van deze twee vrolijke hondjes.

Ondertussen zijn de twee hondjes niet meer weg te denken. En natuurlijk Tante Perenboom en De Wijze Varen die de vriendjes goed in de gaten houden. Ons meisje danst lekker mee voor de tv bij het horen van de begintune van haar favoriete programma van dit moment. Ik hoor haar vaak keihard meelachen met Woezel & Pip. Het was dan ook een heel groot feest toen we Woezel & Pip in het theater mochten ontmoeten. Amelie is gek op theater en heeft het nu, ruim twee maanden later, nog regelmatig over de voorstelling. Echt een absolute aanrader!Woezel en pip dromenjager

Woezel en pip dromenjagerOnder de vleugels van Dromenjager

Het bedrijf achter Woezel & Pip is Dromenjager. Met grote liefde voor kinderen weten zij kinderharten te vullen met mooie producten. Zo is er net een nieuwe website waar de kleintjes zelf heel wat uurtjes kunnen spelen en leren in de Tovertuin. Er zijn veel spullen die door deze twee hondjes en hun vriendjes worden opgeleukt.

Amelie heeft een hele handige Woezel en Pip beker. Er zijn knuffels, babydoekjes, flesjes, speentjes en nog veel meer handige of gewoon leuke producten te krijgen van de twee avonturiers.

Woezel en pip dromenjager

Vaak producten die niet alleen leuk zijn, maar ook heel praktisch of leerzaam en zo heel goed aansluiten op de ontwikkeling van je kind. Ik vind zelf de knuffel van de Wijze Varen super leuk. Die mocht mee met Amelies vriendinnetje in het vliegtuig naar de UK. Zo komt er ook een beetje Holland in de Londense huiskamer.

Van op je bord tot op het potje

We smeren ’s middags vaak Woezel en Pip smeerkaas op de boterham en poetsen ’s avonds de tandjes met Woezel en Pip tandpasta. Laatst ontdekte ik dat ze bij de Jumbo nog veel meer lekkers en gezonds verkochten van de vrolijke hondjes. Allemaal aantrekkelijke en verantwoorde producten uit de ‘Tovertuin’. Heel fijn omdat ons meisje niet zo heel erg fan is van avondeten. (Dat is een lichte understatement).

Woezel en pip dromenjager

Omdat mama zo blij is dat ze zinnelijk is, hangen we op de toilet volgende keer Woezel en Pip toiletpapier. Super leuk toch?! Een goede vervanger van de Woezel en Pip luiers van de Etos. Ik zag ook dat je een beloningskalender kunt downloaden voor kindjes die nog wat hulp nodig hebben om hun weg naar het potje te vinden.

Woezel en Pip babylijn

Ik werd laatst helemaal blij toen ik ontdekte dat er tegenwoordig ook een Woezel en Pip babylijn is. Woezel & Pip Baby is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinste. Alles puur en simpel. Heerlijk zacht, aaibaar en lief. Zoals je dat het liefst hebt voor je new born. Voor mij natuurlijk een perfecte timing met onze kleine meid die elk moment geboren kan worden (ik denk dat ze nog wel even lekker blijft zitten).

Woezel en pip dromenjager

Niet verkeerd want dan heb ik tijd genoeg om me te verdiepen in alle leuke producten die ze hebben ontwikkeld speciaal voor de aller-aller-kleinste. Over twee weken kan iedereen de mooie producten van Woezel & Pip Baby bewonderen op de 9 maandenbeurs in de RAI. Misschien dat het mij ook nog net lukt om een bezoekje te brengen. En anders gewoon op het internet of in een winkel hier in de buurt. Ik ben in ieder geval heel blij met deze nieuwe aanwinst.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 

 


Delen vinden we super lief