Delen vinden we super lief

“Mama, mama, dat spel is echt vetcool!‘ Mijn beide jongens wezen enthousiast naar het televisiescherm waar ze het nieuwste Nintendo Switch spel voorbij zagen komen. Ik hield wijselijk mijn mond omdat ik wist dat er een review exemplaar onderweg was die we uitgebreid mochten testen. In dit spel ga je met Mario, Luigi, Peach & Toad op avontuur om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch!

Super Mario 3D World

Mijn man herkende het oorspronkelijke Super Mario 3D World spel dat hij vaak heeft gespeeld met de Wii U en was gelijk enthousaist. Dit wilde hij wel testen toen de kids op bed lagen. Deze Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch bevat bovendien diverse extra’s waardoor hij zijn hart kon ophalen. De kids mogen dit weekend pas gamen, aangezien ze onze huisregels ietwat aan hun laars hebben gelapt deze week. Ze moeten het eerst weer verdienen ;-D…. strenge mama hé!

Je kunt handige power-ups gebruiken, zoals de superbel of de dubbele kers, waarmee je Bowser en zijn onderdanen een halt probeert toe te roepen.

De man des huizes testte het met plezier uit als onze enige echte Nintendo Switch kenner en liefhebber. In deze uitgebreide versie van Super Mario 3D World red je in je eentje de Sprixie-prinses en haar volgers, of speel je samen met max. drie andere spelers. Het gloednieuwe bonusavontuur Bowser’s Fury krijg je erbij , waar je in je eentje, of met een vriend Bowser Jr. helpt om zijn vader weer normaal te laten worden.

Werk in een 3D-avontuur samen met Bowser Jr. om zijn woeste vader te stoppen in de nieuwe spelstand Bowser’s Fury!

Ga het avontuur aan met max. vier spelers

De levels worden uitdagender des te verder je in de game komt. Sommige levels waren wel even zoeken en des te leuker als het lukt! Omdat je kunt kiezen uit verschillende karakters met hun eigen eigenschappen (Mario, Luigi, Toad en Peach) ervaar je elke keer weer een nieuwe manier om levels te voltooien. Uiteindelijk kun je Rosalina ontgrendelen, waardoor het voelt dat je beloond wordt voor je progressie in het spel. Hier wordt vooral mijn dochter erg blij van!

Er is van alles te beleven op je reis door Sprixieland om de prinses en haar volgers uit de klauwen van Bowser te redden!

Red de Sprixies

In het spel vaar met de woeste stroomversnellingen van een rivier, schaats je over de bevroren toendra en verken je een pretpark in de vorm van de Koopa-koning zelf. Je bent zeker 3 uur zoet met Bowsers Fury, en tot wel zes uur als je alle kattenzonnen wilt verzamelen.

Geen water is te diep

In een 3D-avontuur werk je samen met Bowser Jr. om zijn woeste vader te stoppen in de nieuwe spelstand Bowser’s Fury! Je kunt helemaal los over allerlei eilanden om mysterieuze kattenzonnen te verzamelen en het op te nemen tegen de kolossale Furie-Bowser wanneer hij uit het diepe opduikt om chaos te veroorzaken. Die ooehs en aaahhs van mijn echtgenoot wist me te overtuigen dat het spel een succes is.

Een schitterende strijd

En extra leuk, je krijgt er een extra spel spel. Bowseris hierin aangetast door een mysterieuze zwarte smurrie, waardoor hij in een gigantisch monster verandert dat uit is op totale vernietiging! Het is aan Mario en een onwaarschijnlijke kameraad om over verschillende eilanden op het Miauwmeer te reizen, de mysterieuze kattenzonnen te verzamelen door platformuitdagingen te overwinnen en hun kracht vervolgens te gebruiken om de angstaanjagende Furie-Bowser te verslaan.

Ren en spring over allerlei eilanden om mysterieuze kattenzonnen te verzamelen en het op te nemen tegen de kolossale Furie-Bowser wanneer hij uit het diepe opduikt om chaos te veroorzaken.

Een sterrenensemble

Luigi, Peach en Toad willen geen moment missen en helpen Mario heel graag! Elk personage heeft zijn of haar eigen unieke vaardigheden waardoor je zelf kunt kiezenwie bij jou past. Je snapt dat mijn dochter het wel gelijk wist!

super mario, karakters, marjo, luigi

Plezier met de Super Mario 3D World vrienden

Naast dat je op hetzelfde systeem en lokaal draadloos met maximaal vier spelers tegelijk kunt spelen, kun je Super Mario 3D World ook online met anderen spelen! Kies een personage voordat je een level betreedt en gebruik de vaardigheden van alle vier de personages om heel Sprixieland te ontdekken.

In het spel werk je samen om de vlaggenstok te bereiken, of neem jet het op tegen elkaar om te kijken wie de meeste punten weet te halen! De winnaar wint een prachtige kroon… wie o wie zal het worden?

Puntjes op de i

Dit spel bevat enkele gloednieuwe game play verbeteringen om het avontuur nog levendiger te maken. Zo hebben alle personages een boost gekregen in hun loopsnelheid en klimmen ze zelfs nog hoger nadat ze een superbel hebben opgepikt,. Dit geeft het spel een extra dimensie. Je kunt nu ook de bewegingsbesturing gebruiken voor bepaalde delen van de game waarvoor je voorheen aanraakbesturing moest gebruiken.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Een schitterende strijd

Het is aan Mario en een onwaarschijnlijke kameraad om over verschillende eilanden op het Miauwmeer te reizen, de mysterieuze kattenzonnen te verzamelen door platformuitdagingen te overwinnen en hun kracht vervolgens te gebruiken om de angstaanjagende Furie-Bowser te verslaan.

super mario, karakters, marjo, luigi
In het gedeelte Super Mario 3D World kunnen spelers overal in allerlei kleurrijke levels een spannend avontuur beleven met vrienden en familie

De vijand van mijn vijand

Nu zijn vader getransformeerd is, ligt de hoop van Bowser Jr. in de handen van zijn grootste vijand. Vliegend in zijn Junior Clown-capsule vergezelt de jonge prins Mario op zijn missie. Hij doet alles wat Mario doet, helpt om vijanden te verslaan en zoekt mee naar power-ups en andere geheimen die tijdens het avontuur van pas zullen komen.

Het is ook heel leuk om een Joy-Con aan een vriend te geven en om samen in de lokale coöpstand te spelen, waarbij een van jullie de kleine boef bestuurt op jullie zoektocht naar kattenzonnen.

Storm op komst

Terwijl je alle hoekjes en gaatjes afspeurt op zoek naar kattenzonnen, komt de furiezon langzaam maar zeker uit het meer naast het eiland waarop jij je bevindt.

Wanneer het weer omslaat van zonnig naar stormachtig, weet je dat Furie-Bowser zich laat zien! Zodra hij verrijst vanuit de furiezon, regent het meteoren en vuurt hij vernietigende vuurstralen op je af, dus zoek dekking!

Strijd der titanen

Onder al het geweld van de enorme Bowser ben je gelukkig niet helemaal aan je lot overgelaten. Als je op een eiland vijf kattenzonnen hebt verzameld, kun je de kracht van de gigabel activeren! Deze reusachtige superbel verandert Mario in Giga-Kat-Mario, waarna je het in een epische strijd tegen Furie-Bowser op kunt nemen.

Het is een spel voor de Nintendo Switch die je niet snel zal vervelen!

super mario, karakters, marjo, luigi

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief