Delen vinden we super lief

Nintendo: Labo mixpakketHet Nintendo: Labo mixpakket is favoriet bij consumenten in de categorie 10 en 11 jaar. Het speelgoed laat sterke concurrenten achter zich en is winnaar van Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar. Consumenten verkozen het interactieve product met bouw-, speel- en ontdekervaring tot winnaar.

Eerder dit jaar was al bekend dat ze genomineerd waren door de vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Het Nintendo Labo-pakket. viel zeer goed in de smaak en ook bij ons!

Vakjury

De vakjury  van de verkiezing bestaat uit een pedagoog, ontwikkelingspsycholoog, journalisten, inkopers, en speelgoed- en spellen deskundigen. En de producten worden niet zomaar genomineerd! Voor de nominatie werd het product eerst uitgebreid getest en beoordeeld. Er werd dan gekeken naar bijvoorbeeld de speelwaarde, originaliteit en technische kwaliteit.

Genomineerd nintendo labo

Onderbouwing

Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers was betrokken bij de beoordeling van het product en heeft de volgende toelichting op de nominatie gegeven:

Nintendo: Labo mixpakket

“De toegevoegde waarde van Nintendo Labo zit vooral in de bouwpakketten. Aan de hand van de instructies op de Nintendo Switch worden de kartonnen onderdelen in elkaar gevouwen tot een driedimensionaal eindproduct. Dat bevordert en vraagt ruimtelijk inzicht, nauwkeurig werken, concentratie en vooral volgehouden aandacht en doorzettingsvermogen.”

Tijdens de Super Mario Party hebben we  het Nintendo: Labo mixpakket mogen ontdekken en we zijn het er unaniem over eens dat dit geweldig speelgoed is!

Instagram post @nintendoNL Nintendo: Labo mixpakket

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het Nintendo Labo: Mixpakket is verkozen tot winnaar in de verkiezing @speelgoed_van_het_jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar. 🙌Heel erg bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd! 👏Nintendo: Labo mixpakket • • #Nintendo #NintendoLabo #NintendoSwitch #SpeelgoedvanhetJaar #verkiezing #winnaar #bedankt #speelgoed #gamer #videogames #karton #creatief #knutselen www.nintendolabo.nl 

Een bericht gedeeld door Nintendo Nederland (@nintendonl) op

Over Nintendo: Labo mixpakketNintendo: Labo mixpakket

Nintendo Labo is de nieuwe lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen. Het is ontworpen om creatieve geesten en speelse harten te inspireren. Dat is zeker aan onze kinderen besteed. Het zit blijkbaar in het DNA om te knutselen en creatief in de weer te zijn. Dit is speelgoed naar mijn hart.

Het Nintendo: Labo mixpakket is te gebruiken met het Nintendo Switch-systeem en biedt de tools en technologie om leuke, doe-het-zelf-creaties te maken van karton. Je moet dus wel eerst het spelsysteem in huis hebben.

Met de toffe creaties kunnen je kinderen vervolgens de creaties tot leven wekken met verschillende games. Op een toffe, interactieve manier ontdekken ze hoe Nintendo Labo werkt.Nintendo: Labo mixpakket

Verschillende pakketten

Naast het Nintendo Labo: mixpakket is ook het Nintendo Labo: robotpakket en het Nintendo Labo: voertuigenpakket beschikbaar. tijdens de persdag hebben de kinderen de drie exemplaren mogen ervaren en ze waren er niet bij weg te slaan!

Als je er meer over wilt weten dan kun je er alles over lezen op de website van nintendolabo.nl, of bekijk anders onderstaande video!  Wij zijn fan en zijn blij verrast!

Video

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief