Delen vinden we super lief

De Nintendo Switch staat al heel lang op ons familie wensenlijstje, maar prijs technisch niet bepaald direct een ‘no brainer’. Daar moet wel even voor gespaard worden. En dan rijst bij mij de vraag of het wel écht zo leuk is. Daar wisten mijn kinderen en een bevriend stel me wel van te overtuigen, vooral met de komst van de ‘Ring Fit Adventure’.

Mam… please….

Ik herinner me nog goed dat ik zo enthousiast was over Nintendo Labo dat in de categorie 10 & 11 de titel ‘speelgoed van het jaar 2018’ had gewonnen! En ook de Super Mario party weet ik me nog goed te herinneren. Je voelt het wel al aankomen: ik ben gezwicht! De Nintendo Switch is ‘in the house!’ Hét ideale cadeau voor het hele gezin voor aanstaande feestdagen! Het is ook een stijlvol design dat niet in ons interieur misstaat!

Cadeautjes stress

Het is ieder jaar weer een uitdaging om het perfecte cadeau voor de feestdagen te vinden. Nintendo heeft dan ook diverse product lanceringen gehad waar vele kinderen én ouders blij van worden.

Zelf zijn we ‘newbies’ en is het vlaggenschipmodel: de Nintendo Switch recent aangeschaft. Ik ben vooral gezwicht omdat ik er ook zelf mee kan sporten en de kids er zo laaiend enthousiast over zijn. Het is een ideaal cadeau!


Eindeloos veel speelplezier!

Ik kan me indenken dat als je al echt een pro bent in de Nintendo wereld dat de Nintendo Switch Lite een welkome nieuwkomer is! Het is een compact en lichtgewicht spelsysteem dat speciaal is gemaakt voor handheld-gaming. Ideaal voor als je op reis bent, voor onderweg, of als je moet wachten zoals bij de wekelijkse zwemles! Omdat wij naast onderweg gamen, ook graag op de TV of gezellig samen met vrienden of familie spelen is voor ons nu de Nintendo Switch een eerste betere keuze.


Bij de Nintendo Switch Lite kun je kiezen uit drie kleuren: geel, grijs en turkoois. De Nintendo Switch is verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en neon blauw/neon rood.

Nieuwe games Nintendo switch

De Nintendo Switch Lite is overigens compatibel met alle Nintendo Switch games die de handheld speelstijl ondersteunen. En extra cewl … ze zijn op de design afdeling van Nintendo heel druk geweest! De komende periode worden namelijk diverse nieuwe games aan het assortiment van Nintendo Switch games toegevoegd:

1.The Legend of Zelda: Link’s Awakening

In The Legend of Zelda: Link’s Awakening belandt Link midden op zee in een zware storm en spoelt hij aan op een tropisch eiland met bijzondere bewoners. Het is je doel als speler om puzzels op te lossen en monsters te verslaan om Link te helpen om te ontsnappen. Deze klassieker is in een volledig nieuw jasje gestoken en nu overal verkrijgbaar.

2.Luigi’s Mansion 3 –Nintendo switch

Als je nóg meer spanning aan kunt, dan is Luigi’s Mansion 3 een goede keus. In dit spel neemt Luigi’s droomvakantie een griezelige wending. Het is een spel met geestige multiplayeractie waardoor het te gek is om samen te spelen Luigi’s Mansion 3 is op op Halloween – 31 oktober 2019 gelanceerd, te grappig!

3.Pokémon Sword en Pokémon Shield

De Pokémon-fans kunnen ook hun hart ophalen met twee gave Pokémon-avonturen. Vanaf 15 november is namelijk de gloednieuwe Pokémon Sword en Pokémon Shield verkrijgbaar. In de nieuwe Galar-regio vind je enorm veel diverse Pokémons om te vangen en trainen om een super sterk team op te bouwen!

4.Ring Fit Adventure –Nintendo switch

En voor mij is de Ring Fit Adventure een aanwinst om lekker in beweging te blijven! Het is een unieke avonturengame voor de Nintendo Switch dat fitness met avontuur combineert waarbij fysieke oefeningen worden omgezet naar acties in de game met behulp van accessoires. Je houdt een Ring-con vast en daarnaast draag je een beenband. Joggend ga je door een prachtige fantasiewereld en train je tegelijkertijd verschillende spiergroepen met fitness oefeningen. Zelf ga ik voor mijn eigen fitnessprogramma en wil graag in mijn verloren uurtjes korte oefeningen doen om highscores te zetten! Fijn om te weten: het spel is geschikt voor iedereen, ongeacht fitnessniveaus en doelstellingen!

5. Mario & Sonic op de Olympische spelen: Tokio 2020

En vanaf 8 november kun je samen met Mario, Sonic en hun vrienden aan de slag in Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020! Je traint in je eentje voor Tokio 2020 of je neem het op tegen je vrienden in gloednieuwe disciplines. Je kunt gaan skateboarden, karate, surfen en klimmen! Veel populaire sporten passeren de revue.

ring fit nintendo switch

We beginnen vooralsnog met de Ring Fit Adventure en zal er jullie heel snel meer over vertellen. Uiteraard of het ook echt zoden aan de dijk zet. In mijn ‘fitmom to be’ uitdaging en mijn afvalrace met “WW, het nieuwe Weight watcher’ hebben we er met de Nintendo Switch een perfecte nieuwe uitdaging erbij!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief