Delen vinden we super lief

Van de grootse spel avonturen op Nintendo Switch tot de Pokemon kaarten die niet aan te slepen zijn! Wie is er niet dol op Pokémon, dat zelfs na 25 jaar nog steeds ongekend populair is. Het zal je dan ook niet verbazen dat je Pokémon wederom terug ziet tussen de speelgoed trends van 2022. Dit jaar viert de franchise zijn 25-jarig bestaan dat wij heel graag met ze mee vieren. We vernamen dat ze nieuwe games lanceerden tijdens het jubileum en stonden te trappelen om ze te mogen spelen. We kenden al wel de Pokemon shield en konden niet wachten op de lancering van de nieuwste spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl voor de Nintendo Switch. Dit zijn de twee remakes van de door fans zeer geliefde Pokémon-games.

Ontdek de wereld van Sinnoh!

De avonturen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl vinden plaats in Sinnoh. Dit natuurrijke gebied met Mount Coronet in het hart, is een land waar vele mythen hun oorsprong vinden.

Pokémon Brilliant Diamond, witch, Nintendo, computer game
Trainers kunnen opnieuw de regio Sinnoh gaan verkennen in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl.

Al spelende ga je op reis en bezoek je vele verschillende locaties in Sinnoh, terwijl je probeert om de kampioen van de Pokémon League te worden. Een wereld die tot de verbeelding spreekt en waar mijn zoontje niet over uitgesproken raakt! ‘Mam, dit is echt tof!” riep onze Pokémon fan vanmiddag blij.

De game blijft trouw aan het oorspronkelijke verhaal en de schaal van de dorpjes en paden is behouden gebleven. Als je Pokémon Diamond en Pokémon Pearl hebt gespeeld, kun je terugkeren naar bekende locaties en bekende momenten opnieuw beleven. Mocht je nog nooit eerder voet hebben gezet in Sinnoh, dan staan je talloze nieuwe ontmoetingen en verrassingen te wachten.

Pokémon Brilliant Diamond, witch, Nintendo, computer game
Trainers ontmoeten onder meer professor Rowan, vechten tegen Team Galactic en gaan op verkenning in de Grand Underground. Spelers die voor het eerst in Sinnoh op pad gaan, kunnen zich opmaken voor vele nieuwe ontmoetingen en verrassingen.

Nieuwe en vernieuwde features

Pokémon Brilliant Diamond, witch, Nintendo, computer game

De Grand Underground is een immense ondergrondse wereld. Hier vind je schatten, Pokémon-fossielen en kan je Pokémon vangen die niet in de Sinnoh-regio te vinden zijn!

Ee nandere bijzondere plek om te ontdekken is Amity Square waar je tijd door kunt brengen met de zes Pokémon uit je team uit hun Poké Ball. Na je bezoek aan Amity Square kun je met één Pokémon rondlopen. Elke Pokémon beweegt en gedraagt zich anders dat het iedere keer voor fijne ontdekkingen zorgt. Zelf ben ik geen Pokémon kenner, maar het enthousiasme en de uitgelaten spontane reacties van mijn zoontje maakt me duidelijk dat dit spel een aanrader is. Hij vertelt me er alles over in geuren en kleuren en ik knik tevreden alsof me alles duidelijk is.

Pokémon Brilliant Diamond, witch, Nintendo, computer game

Voordat Trainers aan hun tocht beginnen, kiezen ze Turtwig, Chimchar of Piplup als hun eerste partner-Pokémon. Onderweg kunnen ze in Pokémon Brilliant Diamond de Legendary Pokémon Dialga of in Pokémon Shining Pearl de Legendary Pokémon Palkia tegenkomen. Een spel dat voor de Pokemon liefhebber en absolute match zal zijn voor heel veel speelplezier! Pokemon Shining pearl testen we nu uitgebreid en ik vrozie dat de volgende aanwinst toch echt brilliant diamond zal zijn!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief