Delen vinden we super lief

Zorro The Chronicles, the game biedt een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten en meeslepende avonturen. Deze game is recent verschenen en is verkrijgbaar voor zowel PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM. Wij testten het eerst voor jullie uit en mogen er zelfs eentje weggeven voor de Nintendo Switch!

Ontdek de Zorro in jou

In Zorro The Chronicles, the game word jij de legendarische Zorro of zijn onverschrokken zus Ines. Deze vermakelijke en actierijke game is gemaakt voor een breed publiek, net als het heldhaftige personage Zorro, dat al bijna een eeuw en over de hele wereld geliefd is bij jong en oud. 

Zorro The Chronicles - De iconische held keert terug naar de console

Verken de prachtige omgevingen die al net zo verbluffend zijn vormgegeven als in de tekenfilmserie Zorro The Chronicles. Geniet van leuke en voldoening schenkende gevechten met even hilarische als spectaculaire finishing moves. het spel zit sterk in elkaar en je kunt je game skills goed oefenen.

Zorro The Chronicles - De iconische held keert terug naar de console
Gebruik je acrobatische talenten en reflexen om hun aanvallen te ontwijken. Laat dan je teken op hen achter door een Z te tekenen met de punt van je zwaard!

Ontwapen je vijanden met je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties en humor! Blokkeer hun aanvallen met acrobatische bewegingen en bliksemsnelle reflexen. Geef ze een herinnering aan jullie confrontatie door met de punt van je zwaard een ‘Z’ op ze te tekenen!

Zorro The Chronicles - De iconische held keert terug naar de console
Ontmoet bekende personages uit de animatieserie Zorro The Chronicles. Sommigen zijn geduchte tegenstanders die je dwars zitten, terwijl anderen je helpen in je strijd voor gerechtigheid.

Tekenfilmserie

Zorro The Chronicles, the game is gebaseerd op de gelijknamige, populaire tekenfilmserie van Cyber Group Studios, die is geproduceerd in samenwerking met John Gertz’s Zorro Production Inc voor France Télévisions (Frankrijk) en RAI (Italië).

Zorro The Chronicles - De iconische held keert terug naar de console
Zorro The Chronicles is een spannende en humoristische actiegame met gevechts- en verkenningsscenario’s die zijn geïnspireerd door de televisieserie. 

Zorro The Chronicles

De blockbuster-show is in 100 landen verkocht aan grote zenders als Turner (Frankrijk), RTVE (Spanje), RTS (Zwitserland), Télé-Québec (Canada), Globosat (Brazilië), TV5 Worldwide en vele anderen. De tekenfilmserie is genomineerd voor de 13e editie van de TV France International Export Awards en als  “Best Kids TV series” genomineerd voor de Pulcinella Awards van Cartoons on the Bay (Italië). Extra tof dat er nu ook een game van is.

Bekijk alle games en accessoires van NACOM op de nacongaming.com-website

Winactie

Om de lancering van Zorro The Chronicles te vieren, mogen we een spel cadeau geven aan een van onze lezers. Meedoen is eenvoudig!

  • Een berichtje onder dit artikel is voldoende of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn. Laat zeker weten op welk device je speelt zodat we een passende match kunnen maken.
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie start op 26 juli waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |YoutubeInstagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief