Delen vinden we super lief

De release van deze computergame is naar mijn hart! Voor mijn kindjes vind ik het best lastig om een geschikte computer game te vinden, ze zijn immers nog zo jong! (6, 5 &3) Toen de release van Garfield kart werd gevierd met een launch trailer werd mijn aandacht gecreëerd! Hierin neemt de wereldberoemde oranje kat het op tegen zijn vriendjes. En dat op een hilarische, geinige wijze!

Humoristische racegame

De racegame Garfield Kart: Furious Racing is naar mijn hart! Het is geïnspireerd op de wereldberoemde kat en zijn vriendjes en mijn kleine jochie werd gelijk laaiend enthousiast van de game! Toen we hoorden dat het ook beschikbaar is op consoles werden we gelijk enthousiast. Het is een humoristische racegame waarin alles mogelijk is. Goed om te weten, is dat de game wereldwijd verkrijgbaar is voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch (€34,99) Voor onze kids ligt het in de zak van sinterklaas!

Over Garfield Kart: Furious Racing

In het spel zijn in totaal zestien toffe circuits te ontdekken die allemaal gebaseerd zijn op de wereld van de beroemde, luie maar altijd hongerige, rode kater Garfield. Voor ons helemaal tof aangezien we twee katten hebben waar de kids dol op zijn. De game is perfect om met vrienden en familie te spelen via split-screen races. Je kunt dan met vier spelers spelen, of in online races tot acht spelers. Dat is toch wel heel erg leuk voor onze baddito’s!

Nintendo Switch-spelers kunnen zelfs gebruik maken van een lokale, draadloze verbinding om zo met acht verschillende consoles tegen elkaar te spelen. Zie je nu wel dat het een goed idee was om een Switch aan te schaffen! Ook kent de game drie verschillende modi: Grand Prix, Single Race en Time Trial.

Garfield Kart: Furious Racing is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape.

Liefs Olivette

Ook zijn we actief op Twitter Facebook Youtube en Instagram. We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief