Delen vinden we super lief

bulbby gepersonaliseerde

Gepersonaliseerde producten daar maak ik mijn kinderen enorm blij mee. Of het nu de school rugzak van de kinderen is, een warm vest met hun naam, of de deursticker op hun kamer! Er kan bij ons thuis niet genoeg gepersonaliseerd worden. Er wordt ook vaak op gereageerd als we er op uit gaan. Hierdoor trekken de kinderen graag hun eigen baseball jas of t-shirt aan.

Pieten outfit met naam

Met de feestdagen kan een pieten outfit uiteraard niet missen. Voor gepersonaliseerde pieten mutsen keek ik online en al snel kwam ik weer terecht bij mijn favoriete webshop van Bulbby.

ZAK VAN SINTERKLAAS

Tot mijn blijdschap zag ik dat ze veel meer tofs in hun assortiment hebben. Ons hartje klopt al sneller. Elk jaar kijken we weer uit naar de sinterklaasperiode. Met kinderen is dit 1 groot feest en op pakjesavond brengen we het maar wat graag in stijl door met familie en vrienden.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Sinterklaas collectie

bulbby gepersonailseerde

In totaal heeft Bulbby 14 verschillende gepersonaliseerde sint producten. Tof, laat die beste man maar heel snel komen, wij zijn er klaar voor! We hebben een toffe selectie gemaakt dat in 3 dagen in huis was. We kozen voor een grote raamsticker, 3 pieten mutsen en een eigen sint zak met gepersonaliseerde opdruk.

Gepersonaliseerde Raamstickers

Kijk toch eens hoe tof! We hebben er al veel leuke reacties over mogen ontvangen, superleuk! De raamsticker is een groot succes!

 • Groot (58 * 45) €21,95
 • Medium (40 * 35) €15,95

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

De Sint wordt ook een dagje ouder… we helpen hem graag herinneren hoe de drie bandito’s heten en geven de Sint & piet een warm welkom 🎁 #raamstickers #gepersonaliseerd #loveit #bulbby #velesoortenenmaten #welkom #welkomsinterklaasje #sinterklaas #pepernoten #schoentjezetten #kinderfeest #sintenpiet #welkomsinterklaas #sinterklaastijd #onshuis #mooistetijdvanhetjaar #wiezoetis #gezelligheid #welkomsintenpiet #lekkerlachen gepersonaliseerde

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zak van Sinterklaas algemeen

bulbby gepersonailseerde
 • Groot €12,95
 • Klein €9,95

De kleine zak van Sinterklaas is leuk en handig om voor ieder kindje de cadeaus afzonderlijk in te pakken. En natuurlijk ook heel erg leuk voor de Pieten zelf om mee te nemen naar school met al het strooigoed er in! Je zult er elk jaar weer heel veel plezier van beleven!

Gepersonaliseerde Sinterklaas verpakking

Superleuk om pepernoten en snoepgoed mee uit te delen. Er passen ook cadeautjes in. En dan is het wel heel leuk als er hun eigen naam op staat!

 • Groot €5,95
 • Klein €4,95

Pepernoten zakje met naam

 • Afsluitbaar formaat 4,95

Gepersonaliseerde Pietenmuts

 • 1 model waarbij je uit 6 gave kleuren kunt kiezen (roze, paars, rood, blauw, geel en groen) €7,95
  bulbby gepersonailseerd
  bulbby gepersonailseerd
  bulbby gepersonailseerd

Met deze toffe Pietenmuts met naam gaat Sinterklaas de kinderen direct herkennen. Dat gaat voor extra magie zorgen, want “Mam, hij weet hoe ik heet”  We hebben voor de drie kids drie verschillende kleuren gekozen met eigen naam.

De luxe uitstraling door de gouden biesjes,  glanzende stof en gekleurde veer doet deze Pietenmuts onderscheiden van alle varianten die te krijgen zijn. We hadden al wel drie modellen in huis, maar toch gezwicht voor een pietenmuts met naam. Hier gaan we nog heel veel jaren plezier van hebben. En ook handig voor de sint bij papa op zijn werk. Zo weet de sint precies hoe de drie baddito’s heten.

Chantage
bulbby gepersonailseerde

Tsja het is bij ons ook al voorgevallen… “Lief doen ,anders ga je mee in de zak van Sinterklaas”. Voor tijdens pakjesavond hebben we een eigen familie sinterklaaszak met de familienaam er op. Ideaal en kan ook nog eens elk jaar opnieuw gebruikt worden.

pietenmuts bulbby gepersonaliseerde

Ook is deze Sinterklaas zak in een kleiner maatje verkrijgbaar zoals boven omschreven. Je kunt dan voor je kindjes zelfs een eigen zak met cadeautjes aanschaffen. Het leuke hieraan is dat het elk jaar weer gebruikt kan worden. Het maakt sinterklaas net iets specialer.

Gepersonaliseerde Schoencadeautjes

En uiteraard mochten de kinderen ook hun schoentje zetten. We doen er een kleinigheidje in, zonder al te veel gekkigheid. Ook voor de leukste betaalbare schoencadeautjes met naam erop kun je bij Bulbby terecht.

Ze hebben een speciaal overzicht gemaakt met cadeautjes die perfect in de schoen passen. Ze zijn niet te groot, maar wel super leuk! En al helemaal als er hun eigen naam op staat! Er zit ongetwijfeld veel tofs tussen.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief