Delen vinden we super lief

De dagen worden langer en de zakken met waxinelichtjes zijn niet aan te slepen. Het is thuis knus en het huis is versierd om de wintertijd in te luiden. December is toch wel een favoriete maand in het jaar dat ook betekent dat we weer mogen gaan struinen naar cadeautjes. Sinterklaas is ook weer in het land en je kan niet vroeg genoeg voorbereid zijn, vooral nu met het virus. Om je alvast wat inspiratie te geven is de volgende top 15 voor je opgesteld! Succes is gegarandeerd met dit leuke speelgoed waarvan we al veel voorbij zagen komen bij de speelgoed trends op het bol.com evenement! Lees je mee?

NERF ULTRA ONE BLASTER

We hebben de perfecte blaster voor alle NERF-fans ontdekt die hun spel naar een hoger niveau willen tillen! De NERF Ultra-blasters zijn het neusje van de zalm onder de blasters, met een geavanceerd ontwerp en ultieme prestaties. Dit gaat mijn man tof vinden aangezien hij vaak nerf party organiseert op zijn werk. Dit model is ideaal voor grotere afstanden, meer nauwkeurigheid en snelheid. De inbegrepen NERF Ultra-darts zijn met 36 meter de verst vliegende NERF-darts ooit! Leeftijd: 6+ | Adviesprijs: 59,99 euro

NERF FORTNITE BASR-L

Fortnite is een van de populairste games van de wereld, met meer dan 350 miljoen spelers! met dit speelgoed breng je je fantasie tot leven en speel je Fortnite na met deze nieuwe blaster van NERF. De BASR-L is geïnspireerd op een van de meest populaire items uit Fortnite en dus een goede toevoeging aan elke NERF-collectie. Dit is wel onwijs stoer speelgoed. Leeftijd: 5 – 14 jaar | Adviesprijs: 49,99 euro | Hasbro

PLAY-DOH KASSA

Onze kinderen spelen altijd maar wat graag winkeltje! Met de Play-Doh Kassa kunnen ze weer veel lol maken, want laten ze ook dol zijn op klei. Ze maken hiermee namelijk zelf hun boodschappen, wat ze maar willen! Bedenk je eigen creaties, of gebruik de vormpjes in de kassa.

Je komt bovendien nooit geld tekort, want ook dat maak je zelf, is dat even handig! Druk een barcode op je boodschappen en scannen maar! Met een druk op de knop open je de geldlade; ka-tjing! Vergeet het bonnetje niet mee te geven aan je klanten!

Leeftijd: 3 – 6 jaar | Adviesprijs: 20,99 euro
Alternate text

PLAY-DOH VOORLADER

Met het rotsblokvormpje maak je grote blokken van de nieuwe Play-Doh Sand! Grijp ze, gooi ze in de vrachtwagen, draai aan de hendel en… vermalen maar! Eindeloos veel speelplezier op je eigen bouwterrein met deze speelset. Leeftijd: 3 – 6 jaar | Adviesprijs: 24,99 euro | Hasbro

PLAY-DOH CREW SCHAAPJE SCHEREN

Alternate text

En ook deze Play-Doh set is onwijs tof! Wanneer je aan het staartje draait, groeit de Play-Doh wol. Wat hoor je daar? Geblaat? Het schaapje draait vrolijk met haar kop en trekt gekke bekken. Je knipt de wol er af en maak er met het stekertje een prachtige trui van. Het lammetje is ook onwijs schattig. Leeftijd: 3 – 6 jaar | Adviesprijs: 20,99 euro | Hasbro

Alternate text

PLAY-DOH SNOEPFABRIEK

De snoepfabriek is toch wel echt tof en waant je willy wonka! Je maakt hiermee de gekste snoepjes na. Kleurrijke gummybeertjes, chocoladerepen, bonbons… ze zijn net echt, hoe tof is dat! Vul de machine, draai aan de hendel en de Play-Doh snoepjes vliegen je om de oren. Schep ze vervolgens in de snoepbakjes voor je eigen snoepfeestje! Scheppen maar. Een ideaal cadeau voor grote snoepkonten. Leeftijd: 3 – 6 jaar | Adviesprijs: 32,99 euro | Hasbro

Hasbro’s – MONOPOLY SUPER ELEKTRONISCH BANKIEREN

Monopoly blijft een all-time favoriet van Hasbro. En in deze editie levert vastgoed kopen en verhuren nu nog meer op! De alles-in-een bank unit houdt alle digitale transacties bij en spelers verdienen unieke beloningen op basis van welke pion en bijbehorende bankpas ze kiezen! Leeftijd: 8+ | Adviesprijs: 42,99 euro | Hasbro

Alternate text

MONOPOLY SLECHTE VERLIEZERS

Bij deze editie van Monopoly is een slechte verliezer zijn juist goed! Verdien speciale munten en wissel ze in voor nóg meer voordelen. Verliezen is pas het begin! Dit spel is voor iedereen die niet goed tegen zijn of haar verlies kan, of tegen een slechte verliezer speelt. Heel leuke bedacht net als de valsspeler editie, of mevrouw monopoly!

Leeftijd: 8+ | Adviesprijs: 29,99 euro | Hasbro

CLUEDO LEUGENAARSEDITIE

We weten allemaal dat je eigenlijk niet mag liegen, maar toch doen we het weleens. Dit is het perfecte spel voor iedereen die graag valsspeelt en liegt tijdens een spelletje Cluedo. Weet jij ondanks de leugens de moordenaar te ontmaskeren?

Leeftijd: 8+ | Adviesprijs: 29,99 euro | Hasbro
Alternate text

DOKTER BIBBER DIERENARTS – Hasbro

Dokter bibber is al sinds jaar en dag een favoriet spel van kinderen. En nu komen ze met een nieuwe editie dat een perfect spel is als je van dieren houdt– en dan vooral honden. We schreven een persoonlijke blog over Dokter bibber dierenarts, want met het testen van dit spel kwam een lang gekoesterde wens uit van Mariken. Verwijder de voorwerpen heel voorzichtig, want anders klinkt de zoemer! En dan ben je af.

Leeftijd: 6+ | Adviesprijs: 26,99 euro | Hasbro

dokter bibber dierenarts, hasbro, sinterklaas

TRANSFORMERS CYBERVERSE BATTLE CALL OFFICER CLASS

De Transformers waren vorige jaar ook een groot succes en Hasbro komt nu met nieuw speelgoed! Ieder figuur legt de kracht in de handen van je kind – en nu ook in zijn of haar stem. Kinderen kunnen het Cyberverse-verhaal dat ze op tv zien naspelen en er zelf onderdeel van zijn. Hoe cool is dat!

Alternate text
Leeftijd: 6+ | Adviesprijs: 64,99 euro

POWER RANGER BEAST-X KING MORPHER

De Power Rangers Beast-X King Morpher is geïnspireerd op de Power Rangers Beast Morphers-televisieserie en heeft oplichtende leeuwenogen! Wanneer je de morpher vastgespt aan je pols en beweegt, krijg je zinnetjes en geluiden van de serie te horen! Met de inbegrepen Morph-X-sleutel van de Beast-X King Morpher, komen de manen van de Beast-X King tevoorschijn en gaat de morpher over naar de Beast-X-modus met nog meer geluiden en zinnetjes!

Alternate text
Leeftijd: 5+ | Adviesprijs: 37,99 euro

TROLLS POP TO ROCK POPPY

Met deze Trolls op ben je klaar om een superster te worden! De sing-a-long liedjes van Poppy maken je vrolijk, positief en bezorgen je urenlang plezier. Wat was het een heerlijke film! Popster Poppy is uitgerust met verschillende looks, instrumenten en liedjes die precies passen bij je humeur. In haar popmuziek-look heeft Poppy een ukele en zingt ze een akoestische versie van “Trolls Just Want to Have Fun”. Trek haar rock outfit aan en Poppy zingt een energiek rock-‘n-roll nummer op haar elektrische gitaar. Rock on!

Leeftijd: 4 – 8 jaar | Adviesprijs: 39,99 euro
josie de kanarie, hasbro, speelgoed, furreal

FURREAL MAMA JOSIE

Het Mama Josie de Kangoeroe interactieve dierenspeelgoed is net zo lief als haar schattige kleine baby’s! Eén baby is een jongetje, de andere is een meisje en de derde is… een verrassing! Pak ze alle drie uit voor de grote onthulling. Daarna kan deze lieve mama voor haar kleintjes zorgen en met jou spelen. Ze reageert op aanraking met meer dan 70 geluiden en bewegingen. Oh, en Mama Josie weet ook hoe ze moet dansen en maakt tegelijkertijd muziek!

Leeftijd: 4 – 8 jaar | Adviesprijs: 89,99 euro

FROZEN ELSA EN DE NOKK

Herbeleef de fantasierijke avonturen uit Disney’s Frozen 2 met Elsa op haar Nokk. Nokk zwemt als je hem in het water zet en loopt als je hem op een harde ondergrond plaatst. De pop van Elsa past perfect op de rug van Nokk. Frozen komt zo echt tot leven!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=59385&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Ffrozen-2-feature-nokk-elsa-interactief%2F9200000131858043%2F&name=Frozen%202%20Feature%20Nokk%20%26%20Elsa%20Interactief
Leeftijd: 3 – 5 jaar | Adviesprijs: 89,99 euro
Zoekresultaten voor ‘beyblade’

Ook leuk: Bleyblades, Speedstorm, uitbreidingsets.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief