Delen vinden we super lief

Aanstaande zondag is één van de meest magische dagen van het jaar voor kinderen: pakjesavond! De vraag is ieder jaar wat Sinterklaas en zijn Pieten meegenomen hebben op de pakjesboot. Uit de verkoopdata van bol.com blijkt dat Sinterklaas dit jaar vooral spelletjes, Pokémon artikelen en de leukste LEGO sets cadeau geeft. Kleine kaart- en dobbelspelletjes, zoals Qwixx en Exploding Kittens, staan bovenaan de lijst met het meest verkochte speelgoed van het online warenhuis. Ook bordspellen, zoals Monopoly en Ticket to Ride, worden veel gekozen. Onverminderd populair is het bouwspeelgoed van LEGO, zowel bij kinderen als volwassenen.

Ook Pokémon artikelen en LEGO gaan veel over de digitale toonbank 

Pakjesavond

Het feit dat we door de impact van corona veel thuis zijn geweest, blijft net als in 2020 zichtbaar in de populariteit van speelgoed. Naast de grote stijging in de verkoop van spellen, worden ook puzzels en knutselartikelen voor zowel kinderen als volwassenen veel verkocht. Ook producten gebaseerd op films staan hoog in de bestsellerlijst. Vooral Spiderman, Peppa Big en Paw Patrol worden veel door Sinterklaas cadeau gedaan.

Dat Pokémon items en op films geïnspireerde artikelen dit jaar tot het best verkochte speelgoed bij bol.com zouden horen, voorspelde de webwinkel al tijdens de lancering van Het Grote Speelgoedboek. ‘Pokémon waanzin’ en ‘movie mania’ waren tijdens de presentatie van de trends voor de verlanglijstjes van 2021 twee van de voorspellingen. Je vindt alle trends hier.

cadeaupakket weekoverzicht

Top 5 Sinterklaascadeaus bij bol.com:

  1. Kleine kaart- en dobbelspellen, zoals Qwixx, Exploding Kittens en Beverbende
  2. Pokémon kaarten 
  3. Bordspellen, zoals Ticket to Ride, Spookslot en Codenames
  4. LEGO 
  5. Knutselspullen, zoals Aquabeads, luxe potloden en stiften

Verwachting levertijden Sinterklaas

Bol.com doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten hun Sinterklaas cadeautjes op tijd in huis hebben. Ze werken dan ook hard samen met bezorgdiensten, fulfilment bedrijven en duizenden medewerkers om het hele proces, van bestelling tot bezorging, vlekkeloos te laten verlopen. De verwachtingen qua aantal bestellingen worden continu met hen afgestemd, zodat ook zij hier zo goed en tijdig mogelijk op kunnen anticiperen. Voorop staat dat bol.com doet wat ze hun klanten beloven en hen daar goed over informeert via de actuele levertijd die bij de artikelen in de online winkel staan. De verwachting is dat veruit de meeste pakketjes op tijd bezorgd worden voor Sinterklaas.

leukste LEGO sets

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief