Delen vinden we super lief

Mijn kinderen van 4 en 5 jaar spelen graag rollenspellen zoals vadertje en moedertje. Het is hun favoriete bezigheid om de dokter of de cassière na te doen en kletsen er op los. Hun grote fantasie gaat alle kanten op waar het speelgoed een grote rol bij speelt. De Paw Patrol pups hebben dan ook al heel veel avonturieren beleefd in de uitkijktoren en vrachtwagen. De televisie series worden stuk voor stuk nauwkeurig nagespeeld waarbij de pups iedere dag door de woonkamer racen. De namen van de pups ken ik inmiddels uit mijn hoofd, inclusief het themalied.

Ook wordt er op deze leeftijd begonnen met het spelen van eenvoudige spelletjes. Kwartet, ganzenborden en kinder monopoly zijn favoriet al is de concentratie nog beperkt. De rollenspellen zijn echter nog steeds favoriet waardoor de jongste op zijn vierde verjaardag de PAW Patrol Ultimate Police Cruiser kreeg. Het is speelgoed dat kwalitatief is, lang leuk blijft en met het andere speelgoed van Paw Patrol veel mee gespeeld zal worden. Er is recent bij ons in de woonwijk ingebroken en sindsdien is de pup Chase met zijn, politieauto favoriet. Hij helpt heel graag mee om alle boeven te vangen. Paw Patrol is tof en tijdloos speelgoed om stoer fantasiespel mee te spelen en om samen mee te spelen. Iedere uitbreiding is dan ook perfect voor onze kinderen.

Ultieme reddingsacties vragen om ultieme PAW Patrol-voertuigen!

PAW Patrol Ultimate Police Cruiser

De zes pups reden bij ons thuis al in hun bolides en een uitbreiding met de Ultimate Police Cruiser stond hoog op het verlanglijstje. De grote blauwe cruiser van Chase is een stoere politie-auto/bus met veel actie-mogelijkheden. Hij heeft ruimte voor de zes pups (niet bijgeleverd) en is met vijf verschillende voertuigen klaar voor elke reddingsoperatie! Het is echt tof dat de voertuigen erbij horen. Met de twee motoren, de boot en de helikopter kunnen er weer veel missies volbracht worden! Je blijft de Cruiser ook ontdekken met vernuftigheden! Dit is leuk, leerzaam en verrassend speelgoed!

De pup Chase is erbij geleverd waardoor je het met andere sets kunt uitbreiden.

Ontdekkingstocht

Aan alles is gedacht door de makers van de PAW Patrol Ultimate Police Cruiser! Het is een vijf-in-een wagen die extra spectaculair is met de actiegeluiden (dat voor onze oren te doen is). Bij iedere missie kan er worden gekozen welke wagen wordt ingezet! Zowel een boot, een helikopter en twee motoren zitten in de wagen!

Je kunt het eenvoudig openen, waarna je gelijk de helikopter op het platform ziet verschijnen. Met deze helikopter kun je gelijk met ronddraaiende rotorbladen uit de auto omhoog vliegen richting de noodsituatie om levens te redden! Vergeet overigens niet om er pijltjes mee te schieten richting de boeven. Ook kun je de Ultimate Police Cruiser met de twee motoren lanceren door de zijkanten naar buiten te laten springen. Alles werkt mechanisch waardoor de Cruiser veel speelwaarde heeft. Het zit technisch vernuftig in elkaar en is mooi vormgegeven.

Paw Patrol pups

En dat is nog niet alles! Met de zwaailichten en spannende geluidseffecten wordt de missie compleet! Iedereen moet natuurlijk wel weten dat de pups er aan komen, net zoals bij een echte politieauto! Er zitten overigens al drie LR44-batterijen in zodat je kindje gelijk op avontuur kan gaan! Wat een tof speelgoed en wij begrijpen volkomen dat het genomineerd speelgoed van het jaar 2020 is!

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020, categorie 4 en 5 jaar

De PAW Patrol Ultimate Police Cruiser is net als ‘De Zoektocht naar El Dorado‘, ‘Overbooked’ en ‘Ik Leer Symmetrie‘ genomineerd voor ‘Speelgoed van het Jaar 2020′. De verkiezing voor speelgoed van het jaar is onafhankelijk, omdat de consument bepaalt wie wint. Met jouw stem maak je bovendien kans op leuke prijzen. Klik hier om te stemmen.

De pups blijven favoriet en geen film, theatershow, of kindershow wordt overgeslagen. Heb je de nieuwe videogame ook al gespot!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief