Delen vinden we super lief

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Hier thuis zijn we dsn ook enorm blij dat ons jaarlijkse uitje weer gepland kan worden. Ieder jaar was het een groot succes en 2019 waren we echt voor het laatst! Zet de volgende data dan ook zeker in je sgenda: vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is namelijk de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht. Om te vieren dat Disney On Ice terugkomt naar Nederland, start de ticketverkoop vandaag met een speciale pre-sale aanbieding.

**** – Gazet van Antwerpen
‘Spectaculair and breathtaking’- The Star

Durf te Dromen

De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen als Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen, zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

Disney On Ice presenteert Durf te Dromen

  • Van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht.
  • Engelstalige uitvoering (OV) op zaterdag 23 december om 19.00 uur.
  • Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.DisneyOnIce.nl.
  • Pre-sale aanbieding: € 5,- korting op geselecteerde rangen (van dinsdag 20 juni om 09.00 uur tot vrijdag 30 juni 2023 om 08.59 uur)

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief