Delen vinden we super lief

In het Disney koninkrijk stap je in een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen! Vooral nu we thuis ‘Disney Channel’ hebben geïnstalleerd is het één en al Disney pret in huize Olivette. In december organiseren we dan ook weer graag ons jaarlijkse familie uitje waarbij ook dit jaar Disney On Ice weer op het programma staat.

Familie uitje

Dit jaar presenteert Disney het Magisch IJsfestival dat weer een spektakel zal worden met heel veel bekende Disney vriendjes! En dit jaar zullen er ook veel nieuwe karakters voorbij schaatsen! Vaar bijvoorbeeld mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit. Met hen gaan we mee op avontuur op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen.

Het Magisch IJsfestival is te zien van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Wil jij ook dolgraag deze show bezoeken, doe dan mee aan onze winactie en maak kans op 4 Zilveren tickets!

Magisch IJsfestival

Tijdens het Magisch IJsfestival gaan we mee op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen. Te gek, vooral met de nieuwe Frozen 2 film in aantocht! Het wordt weer een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren op het ijs. We hebben de tickets besteld en ook zullen we in Rotterdam verblijven zodat we er weer een traditioneel familie uitje van maken!

Waar Olivier vooral blij van zal worden, is het fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Samen duiken we diep in de zee! Het zal me niets verbazen als zoonlief zijn kreeften outfit uit de kast trekt!

En ook Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel zijn van de partij. Welaten ons graag meevoeren door Disney’s Belle en het Beest die samen met hun betoverde personeel een spectaculaire show zal opvoeren. En dit alles om Belle haar hart te veroveren. Dit wordt ultiem genieten met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland! Hier kijken we echt enorm naar uit!!

Praktische informatie

Data: van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht.
Tickets:
Rotterdam:vanaf € 16,50, Family Packs vanaf €71
Utrecht: vanaf € 18,50, Family Packs vanaf €80
Voor meer informatie & ticketverkoop adviseren we DisneyOnIce.nl

Winactie

We mogen 4 zilveren tickets weggeven voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival, die te verzilveren zijn voor het IJsfestival in Utrecht op vrijdag 27 december om 19.30 uur. Wil jij hier dolgraag bij zijn met jouw gezin, doe dan snel mee aan deze winactie en Save the Date!. Meedoen is eenvoudig door een reactie achter te laten onder deze blog, of onder onze Facebook winactie post, waarin je aangeeft welk Disney figuur jouw favoriet is! De winnaar wordt via deze kanalen gecontacteerd waarna je via een DM de vouchers zult ontvangen!

Niet verplicht, maar we vinden het wel leuk als je ons volgt op Twitter Facebook Youtube Instagram. Daarnaast organiseren we vaak meer toffe winacties en blijf je hierdoor altijd op de hoogte!

De winactie loopt t/m 15 oktober en in de week erna wordt de winnaar bekend gemaakt via een persoonlijk bericht! Belangrijk is hierbij om wel binnen 48 uur te reageren op het bericht, anders wordt er een nieuwe winnaar geselecteerd. Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing die hier te lezen zijn!

Wil je extra kans maken op 4 zilveren tickets? Bezoek dan ook zeker onze blog collega’s die ook kaarten weggeven!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief