Delen vinden we super lief

We combineren de wereld van de zeemeermin, met de stoere onderwater wereld aankomende duo-verjaardag! Lucas (2) en Yvette (4) worden een jaartje ouder en ook dit jaar willen we dat feestelijk samen vieren met een zeemeermin onderwaterwereld feest. Beide verjaardagen samen vieren is ideaal. Toch pakken we het zo aan dat beide kiddo’s zich er helemaal in kunnen vinden. Stoer en cute gaat goed samen, zelfs bij het samenstellen van een taart. Vorig jaar wisten we draken en eenhoorns te mixen. Dit jaar zullen we het weer tof vormgeven…..


Een wanddecoratie met tropische vissen

Thema: zeemeermin onderwaterwereld

Uiteraard gaan we in alles los en denken we bij een zeemeermin onderwaterwereld thema aan matching feestartikelen, de juiste uitnodiging, verkleedkleren, geschikte cadeaus en uiteraard een heerlijke taart! Als uitje plannen we ook nog een bezoekje aan Sea Life in Oberhausen. Een ideaal verjaardagscadeautje voor een 3 en 5 jarige! De pret herhalen we nog een keer op het eerste kinderfeestje voor mijn dochter (5) waarbij haar vriendje en vriendinnetjes zullen komen. Twee keer feest dus!

PLAYMOBIL in de magische onderwaterwereld
Hier bestaat het verlanglijstje uit voor dochterlief,

Zeemeermin onderwaterwereld Uitnodigingen

De datum is gepland en uiteraard zijn er uitnodigingen gemaakt met als thema: zeemeermin onderwaterwereld! De zeemeerminnen en onderwaterwereld is er goed in gemixt! de tekst wordt:

“Splish Splash It’s a mermaid bash” –
Onze kleine zeemeermin en zeepiraat zijn jarig en dat vieren we heel graag met jullie nabij de grote oceaan. We geven een onderwaterwereld feestje en daar hoor jij uiteraard bij te zijn!

“Let’s Shellebrate en party your TAIL off”

Zeemeermin onderwaterwereld Feestartikelen en versieringen

Met de juiste zeemeermin onderwater wereld versieringen maak je het een feest om nooit te vergeten. Bij feestartikelen.nl vonden we exact wat we zochten en dus snel besteld waren. In een handomdraai maken we een schitterende oceaan wereld waar dolfijnen, haaien en vrolijk gekleurde tropische vissen tot leven komen. Er is volop keuze qua wanddecoratie en dat geldt ook voor de hangdecoratie. Met de opblaasbare tropische vissen en whirls is het net alsof we in een aquarium zitten. De woonkamer krijgt een complete transformatie dat de kinderen heel leuk gaan vinden!

Let’s shellabrate

een reuze-anker bij feestartikelen.nl

De duikspullen kunnen klaar gezet worden, want met bovenstaande feestartikelen wordt het een geweldig oceaan kinderfeest. Mijn budget was 75€ waar ik herbruikbare items van heb besteld. Van opblaasbare tropische vissen tot muurposters, hangdecoratie en tafelversiering, allemaal in het zeemeermin onderwaterwereld thema.

Met een paar klikken hadden we het in 2 dagen in huis voor het oceaan kinderfeest van de kids. Olivier zag de accessoires al liggen en weet nu al dat hij ook dit thema wenst voor zijn verjaardag, “Cewl mama…een echte anker wow…..” riep hij blij.

Perfecte tafeldecoratie

De blikvanger bij een verjaardagsfeest in thema is toch echt wel een goed gedekte tafel dat vol staat met allerlei heerlijkheden. Voor het zeemeermin onderwaterwereld feest kun je alle kanten op met de keuze aan accessoires. Wij hebben gekozen voor een tafelkleed “under the sea bubbels.” Deze wordt op het feestje gedekt met kleurrijke, tropische vissen borden, servetten bekers en bestek in bijpassende kleuren.

Om het verder aan te kleden hebben we gekozen voor zeedieren decoratie, enkele 3D schelpen en prikkers met tropische tropische vissen. Manlief zal zich uiteraard weer uitsloven in de keuken en ook hebben we Life of Pie een wensenlijstje voor de taart doorgestuurd! hier zal de zeemeermin haar rol krijgen! De uitdaging is vooral om mermaid & de onderwaterwereld te combineren zodat zowel Yvette als Lucas happy zijn!

Zeemeermin onderwaterwereld taart

Bij taarten specialist in AmsterdamLife of Pie is er een fantastische zeemeermin onderwaterwereld taart besteld. Het is nog wel een verrassing wat het zal worden. Bovenstaande afbeeldingen heb ik gestuurd ter inspiratie, nu maar afwachten wat het wordt…. spannend! Uiteraard kun je ook zelf aan de slag! Stiekem zou ik dit echt heel erg graag willen kunnen! check de video’s maar, wow!

* Taart 1

*Taart 2

Tot slot

En als je eenmaal met een thema aan de slag bent gegaan en je hebt nog alle tijd, is er voldoende ruimte voor nog meer inspiratie. Er is voldoende gedacht aan vissen, zeedieren en oceaan! Uiteraard moet ook de zeemeermin terugkomen! Dit doen we door middel van Mermaid traktaties, spelletjes, activiteiten, veel schmink en glitters. Op haar kinderfeestje zal ik dit nog meer doorvoeren. De verkleedkleren, gezicht props – catering – zeemeerminnen zeep – bad bombs lush – armbandjes met de tekst: “thanks for swimming by my party” – potloden, etc….

Het is dus maar goed dat de verjaardag nadert anders ga ik het thema veel te ver doorvoeren. Stiekem heb ik nog wel de wens voor een Ariël outfit en manlief als zeegod. Eerst hem proberen te overtuigen, verkleden is immers zo leuk!

verkleden, verkleedoutfit

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief