Delen vinden we super lief

Verkleden is bij ons een standaard ritueel van de dag. Zodra ze thuis zijn, duiken de kids de verkleedkist in en lopen er ridders, vikingen, piraten en prinsessen rond. Van de bank wordt een fort gebouwd en de tipi-tent is het kasteel. Vooral na onze vakantie in Frankrijk afgelopen jaar, is het één en al ridders, vikingen en helden.

Liontouch verkleedkleren

Ook dit jaar staat Frankrijk als vakantiebestemming op de planning en heb ik alvast fantastische outfits van Liontouch voor hen in huis gehaald. Al wel wat vroeg natuurlijk, maar dan kunnen ze zich thuis alvast voorbereiden op hun rol. Er gaan uiteraard weer heel veel kastelen bezocht worden! De fantasie kan mijn inziens niet genoeg gestimuleerd worden.

Liontouch verkleedkleren

Liontouch

Op de vakantiebestemming zelf zie ik vaak de mooiste outfits, maar het is zoveel leuker om verkleed en al naar een toeristische plek te gaan. Met de verkleedkleren van dit fijne merk, treedt je binnen in de wereld van ridders, prinsessen en vikingen. Liontouch heeft een ruim assortiment prachtige riddercapes, prinsessenjurken, zwaarden en helmen. Toen ik het kleine Olivier(6) liet zien, wist hij meteen wat hij met carnaval op school wilde aantrekken. Hij moest en zou een ridderheld worden.

Liontouch verkleedkleren

En Yvette zat er naast en wees ook naar een stoere set in het zwart met goud. “Mam, die wil ik aan en dan ben ik de koningin! Gewapend met een ridderzwaard, schild, cape en een helm gaan ze samen hun eigen  klaslokaal veroveren. Mijn stoere meid is dus ook een ridder en wat voor eentje. Het deed me denken aan de film Mary Queen of Scots.

Nobele Ridder

En dan kunnen we kleine Lucas natuurlijk niet vergeten. Hij wordt de nobele ridder. En aangezien hij ook thuis de kleine koning is, was de toffe kroon de juiste match! Wij bepalen immers onze eigen regels in het fantasieland en spelen er graag op los. Dromen en fantasie komen tot leven als je er de juiste verkleedkleren bij hebt. Welke prinses kan er nou geen ridder zijn, toch? Of welke ridder kan er geen mooie kroon dragen. Kinderen bepalen de regels en dat is heerlijk om te aanschouwen.

Liontouch verkleedkleren

Fantasiewereld

Met de kleurrijke kostuums en attributen stapt je kind in de rijke fantasiewereld. Hier kun je mijn inziens dan ook niet genoeg van in huis hebben. Wat me opvalt bij de producten van Liontouch is dat het zeer gedetailleerd en met zorg geproduceerd is. Het is fijn en kwalitatief afgewerkt. En alle zwaarden zijn gemaakt van verschillende lagen zacht schuim voor een spannend maar zacht gevecht. Wel een fijne gedachten.

Liontouch verkleedkleren

Mijn zoontje had in Frankrijk een houten zwaard gekregen, maar dat was toch niet zo’n goed idee.Die is veilig opgeborgen en vervangen door een zacht rubberen variant. De artikelen zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd en worden per onderdeel verkocht.

Durf jij het aan?

Bij Liontouch kun je je eigen kostuum bij elkaar zoeken en eigen maken. De accessoires zijn ook leuke cadeaus voor fantasierijke kinderen. Het verlanglijstje voor de verjaardag van mijn zoontje wordt in ieder geval aangevuld! We trotseren de wondere wereld van Liontouch en verslaan onze vijanden.

We hebben dan gelijk ons outfit ridder en prinsessen-proof voor de Prinsen en prinsessen dagen in paleis ’t Loo. Dat was afgelopen jaar zo’n succes dat we daar dit jaar weer graag naartoe gaan. maar nog wel even geduld, dat is pas deze zomervakantie. Durf jij het ook aan?

Gerelateerde blog: Nederlandse premiére HOE TEM JE EEN DRAAK 3 in aanwezigheid van de Nederlandse stemmencasten boyband FOURCE

Dit bericht bekijken op Instagram

“Kijk mam, de slang eet je plant “ Het is ‘bank-hutten-fort’ dag 🏰 De zwaarden zijn geslepen, dieren losgelaten en de capes hangen klaar om de vijand te weren 💫 #knightinarmour #ridder #fantasie #avontuur #nobeleridder #knight #bankhut #fort #littleboy #happyweekend #boyswillbeboys #huttenbouwen #liontouch #verkleden #dressup #verkleedfeest #liontouchworld #ikeaslang #snake #hillechien #loveofmylife #mybestfriend

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube  We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief