Delen vinden we super lief

In ‘Addams family’ kleding zie je er uiteraard best eng uit, maar dat kan ook heel stijlvol! We ontvingen de uitnodiging voor “The addams family” première en daar stond als dresscode ‘griezelig“! Heerlijk toch! Wij zijn wel in voor een verkleedpartij om geheel in thema op de rode loper te verschijnen en gingen gelijk shoppen voor deze bijzondere gelegenheid. We hadden wel een Halloween outfit liggen, maar dat deed echt onder aan de stijlvolle, ietwat gekke Addams family.

Mijn favoriete winkel in Amsterdam is de kinderfeestwinkel in de Pijp, Amsterdam. Hier slaag ik altijd voor de leukste gadgets, verkleedkleding en prachtig speelgoed (Sylvanian families). Dé zwarte Souza jurk die ik voor ogen had was in het echt gewoon nog mooier dan op het plaatje! De afwerking, tule, de details en de uitwerking is top! En dat maakt het een geschikte jurk voor meerdere gelegenheden!

Stijlvol in zwart

Het is onwijs leuk om in een angstaanjagend pak naar een (Halloween) feest te gaan! Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het ook belangrijk om er stijlvol uit te zien. En laat ik vooropstellen dat zwarte kleding vaak wel mooi staat, maar samen met een wit gelaat met zwarte lippen nogal bleekjes! Mijn oog viel op bovenstaande outfit. En ook met kerst zal Yvette(5) het aantrekken, want het is toch gewoon prachtig! Ietwat hekserig en met de juiste accessoires stijlvol, classy en ietwat stoer!

Dress to impress

Het is deze outfit dan ook niet zo gek dat mijn dochter in haar (te) gekke jurk, iedereen over de rode loper in hun griezelige outfit naar de kroon stak. Dochterlief was heer en meester op de feestelijke première met heel veel allure! De handschoentjes en diadeem maakte het outfit helemaal af! Mijn zoontje was stijlvol gekleed in zijn smoking en zelf paste ik weer in mijn Addams Family jurkje van weleer, langleve mijn afvalrace!

Shoppen in de kinderfeestwinkel in Amsterdam

Première

De premiere van de Adams family was een groot succes! De film is te gek met hier en daar gevatte grappen. We waren bang dat het ietwat te duister zou kunnen zijn, maar hier hebben ze in de film een toffe draai aan gegeven! De scènes worden thuis dan ook veelvuldig nagespeeld!

Video impressie
Première

Zwarte magie

Het was een feest om dochterlief in de prachtige outfit van Souza te zien stralen! En al helemaal met alle bijpassende accessoires! De jochies gingen gekleed in stoere smokings. een ideaal moment om die te bestellen voor zo’n gelegenheid en ook met kerst in aantocht. Ze gingen stuk voor stuk voor de bijl en straalden van oor tot oor. Ook thuis worden de jurken vaak gedragen, eigenlijk wel dagelijks! Bij ons thuis zijn de kinderen dol op verkleden waardoor het altijd weer een goede investering is. Daarnaast blijven de jurken heel mooi! De kwaliteit betaalt zich met deze jurken altijd terug!

Tot slot

Na het zien van de “The Addams family” zijn we helemaal idolaat van de verschillende karakters en komt de zwarte magie bij ons boven borrelen. “Dress to impress” is ons motto!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief