Delen vinden we super lief

griezelenDe kindjes stuiterden van plezier toen ze te horen kregen dat we naar de Julianatoren gingen. Mijn schoonmoeder woont in Apeldoorn en een aantal keer per jaar gaan we naar dit leuke kinderpretpark! Ik zou willen dat ik er in de buurt woon, want het is elke keer weer een feestje, met vaak een tof thema!Deze keer gaan we griezelen!

Griezelen in de julianatoren

De julianatoren pakt altijd uit met een tof thema. Bijvoorbeeld in de zomer met de AFAS sprookjesweken, de wereldweken met “Jul & Julia” met sinterklaas en ook rondom Halloween! Het gehele park is versierd en het is griezelen geblazen. De kinderen kunnen ook weer uitpakken met hun verkleedkleren! Hooray, tof! Afgelopen jaar waren we er ook en toen straalden ze al van oor tot oor.

  • Tip voor in de herfstvakantie

Halloween is echt is één van de populairste evenementen bij Kinderpretpark Julianatoren. Tijdens de herfstvakantie griezelen bezoekers tijdens dit jaarlijks terugkerend event van het pretpark in het Griezeldoolhof, gemaakt van echt stro. Vernieuwd is het Loopspookhuis waarin je op zoek gaat naar de schat.

“Verkleedkist open u”

We hebben een uitgebreid repertoire aan verkleedkleren. De fantasie die hiermee naar boven komt vind ik geweldig. En uiteraard gingen we ook deze keer in stijl richting de Julianatoren. Deze keer konden onze Halloween outfits weer uit de kast getrokken worden. Lucas zal niet meer in zijn duivel pakje passen waardoor we voor hem nog even moeten struinen naar een griezelige outfit.

halloween in de julianatoren

  • Halloween5, 6, 7 en 12 oktober t/m 28 oktober

Op alle openingsdagen in oktober is het een héél klein beetje griezelig bij Kinderpretpark Julianatoren. Overal liggen er pompoenen en is het omgetoverd in een Halloween paradijs. Er heerst een ontzettende gezellige sfeer, dat van het grauwe najaar een echt feestje maakt!

funidelia halloween

  • Griezelen op de catwalk

Als je verkleed komt en op de catwalk je outfit komt showen maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. Je kunt ook mee griezelen bij Jul’s Griezelfeest en een tocht maken door het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, waarin echte griezels ronddwalen. Een jaar geleden vonden de kindjes dit nog wel wat griezelig, maar deze keer kijken ze er daardoor extra naar uit!

  • Halloween dansles

En uiteraard gaan we ook meedoen met Julia haar Halloween Dansles. En om de dag helemaal compleet te maken is er een leuke show om van te griezelen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de Spookshow ‘De spoken van Griezelstijn’.
halloween in de julianatoren

Onze Belevenissen

Na de vrolijke Openingsshow van Jul en Julia was het park geopend en kon het avontuur beginnen. De kindjes zagen er maar wat eng uit en grinnikten er op los. Ze vonden het toch wel een beetje spannend! Het park bestaat uit kleurrijke attracties en vooral heel veel spoken, spinnen, pompoenen en griezelige wezens.

Olivier is een echte Dino-fan waardoor we eerst de favoriete dino-tour gingen doen. We passen er al bijna niet meer in met zijn vijfjes. De kindjes worden groot!  Al snel volgen er meer attracties zoals de spooktocht, de helikopter baan, de boot, springkussens, de safaribaan, en nog heel veel leuke kinders attracties

Attracties om van te dromen

In totaal zijn er meer dan 60 attracties die zijn ingesteld op kinderen van 2 tot 12. Meer dan de helft hebben we uitgeprobeerd. Naast het griezelen renden we van hot naar her. Het leuke is dat je dit park elke keer op een andere manier beleeft, er is gewoonweg heel veel te doen. Het is ook een zeer kindvriendelijke park. Het personeel is er echt enorm vriendelijk!

Overzichtelijk en compact

Kinderpretpark Julianatoren is een compact en overzichtelijk pretpark. Tot de leeftijd van circa 12 jaar is dit park leuk en hebben ze voldoende uitdagingen. Op oudere leeftijd zullen ze het iets minder spannend vinden en misschien wel “kinderachtig”, maar dat is hun goed recht, ze willen dan immers meer actie.

Het park is ingericht op families met jonge kinderen waardoor ik heel blij ben dat je geen lange afstanden hoeft af te leggen naar een volgende attractie. De mascottes Jul, Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw suikerspin lopen regelmatig door het park. We schroomden uiteraard niet om met hen op de foto te gaan!halloween in de julianatoren

Spookshow ‘De spoken van Griezelstijn’

De Grote Spookshow in het Jul & Julia Theater was weer een feestje! We konden even bijkomen van het heen en weer geren door het park en konden genieten van een vrolijke show. Er werd volop gedanst en gezongen tijdens de energieke en blije show.

Het was een feest met de muizenvriendjes die we nu van dichtbij konden zien. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin hadden zich zelfs verkleed als enge vampiers dat Lucas wel griezelen vond. Olivier keek er stoer en koelbloedig bij, hij zat helemaal in zijn rol!

Het was een heerlijke dag en we komen graag snel weer terug! Voor peuters en kleuters een ideaal park en een echte aanrader voor een gezellige dag uit in Apeldoorn.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

(p.s een grappige detail is dat ik tijdens het struinen naar nieuwe outfits voor halloween, neerstreek op een Halloween feestwinkel in Olivette, USA, hoe grappig is dat…)

Delen vinden we super lief