Delen vinden we super lief

Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment

Afgelopen jaar was het één van onze hoogtepunten van de decembermaand! Bij de ijsshow ‘Disney On Ice’ hebben de kinderen zich verwonderd en hebben we als gezin de magie beleefd. Het spektakel is een bijzondere verzameling Disney verhalen dat  voor je ogen tot leven komt.

Ijsshow Disney On Ice

Ook dit jaar staat het groot omcirkelt in de agenda! Dit jaar belooft het weer een bijzondere ijsshow te worden tijdens ‘Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice’. Deze spectaculaire ijsshow bezoekt Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 30 december met 22 shows. Met de kiddo’s en manlief zullen we in Rotterdam aanwezig zijn op 14 december. We verblijven een nachtje in Rotterdam om die zaterdag mijn verjaardag in te luiden, hooray!

De ticketverkoop is gestart.

Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment

Mickey, Minnie, Donald en Goofy maken een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. De kleurrijke outfits en sierlijke bewegingen zullen indruk op je maken. Je zult echt Onvergetelijke Avonturen beleven met Disney On Ice.

  • Dory

Extra leuk; Dory is terug! Samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory duiken we diep in de oceaan met onze favoriete school vissen! Familie is alles en dat laten ze in deze scene indrukwekkend zien. Ook gezien we naar de favoriete winterse wereld van mijn dochter; ‘Arendelle‘.

  • Frozen

De zusjes Anna en Elsa schaatsen de mooiste scenes en ik weet nu al dat de kindjes op het puntje van hun stoel zullen zitten! En de favoriet van mijn zoontje is er ook; de hilarische Olaf van Disney’s Frozen, die ons laat zien dat ware liefde magisch is.

Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment

En dat is nog niet alles…

Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment
Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment

Ook de Disney prinses Rapunzel geeft acte de présence. In deze ijsshow is niets onbereikbaar voor haar dankzij haar vrienden die haar de weg wijzen. En ook Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen komen voorbij en gaan samenwerken zodat ze op een magische manier ALLES voor elkaar krijgen.

Swing It

En waar we blij van zullen worden, is het swingende optreden van Buzz en Woody. Daarbij kun je niet op je stoel blijven zitten.

Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment
Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment

Waar ik persoonlijk enorm naar uitkijk is de scene van Simba, Timon en Pumbaa die op de savanne sluipen. En mijn favoriete Disney karakter Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt.

Traditie

Dit zal een heus spektakel worden voor de kindjes. Het begint een familietraditie te worden om naar Disney On Ice te gaan met hele gezin. Hier hecht ik veel waarde aan. Afgelopen jaar hebben ze er zo enorm van genoten en dansten ze er op los na het bekijken van de prachtige bewegingen in de ijsshow. Yvette wilde daarna ook heel graag schaatsen, dat uiteraard niet aan dovemansoren was gericht 😀

Herinneringen maken

Disney on Ice ijsshow
©Disney/© Feld Entertainment

Het spektakel ‘Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice’ bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! En als je extra vroeg komt met je gezin,  kun je de speciale pre-show beleven, ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’, een echte aanrader!

Tickets voor de ijsshow ‘Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice’ zijn al verkrijgbaar vanaf € 18,=. Op de website  DisneyOnIce.nl vind je meer informatie over de show en ticketverkoop.

Videoimpressie

Nog niet overtuigd? bekijk dan onderstaande videoimpressie en je zult betoverd worden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

Disney on Ice
©Disney/© Feld Entertainment

Delen vinden we super lief