Delen vinden we super lief

Onvergetelijke Avonturen met Disney On IceWat keken we er met zijn allen naar uit om dit jaar weer naar Disney On Ice te gaan!  Ik kan mijn kinderen er geen groter plezier mee doen dan de magische familieshow te gaan bekijken. De ijsshow ONVERGETELIJKE AVONTUREN MET DISNEY ON ICE beloofde ook dit jaar weer een groot spektakel te worden. Dit jaar was het voor ons logistiek-technisch lastig vanwege mijn 40e verjaardag. Gastblogger Annelie nam heel graag de honneurs en vertelt er alles over…… Lees je mee? Ze schrijft zo leuk dat ik waarschijnlijk zelf nog kaartjes ga bestellen voor in Utrecht tijdens de kerstvakantie..

Ijspret?… Gastblogger Annelie vertelt… 

Een keer eerder had ik in een blog geschreven dat mijn oudste zoon zo bang is voor grote bewegende poppen. Tja, wat ga je dan doen als je naar Disney On Ice kan, voorbereiden of laten ervaren? Voorzichtig vraag ik of hij het leuk zou vinden, Stef zijn eerste reactie was een volmondige’NEE‘!!!  Maar ja, hij wist eigenlijk helemaal niet hoe of wat, dus naarmate de dagen dichterbij kwamen bereidde ik hem voorzichtig voor.

Disney on ice 2017, groot succes!

Disney on Ice ijsshow
©Disney/© Feld Entertainment

Een filmpje laten zien van de show van 2017… en als moeder enthousiast reageren zoals een zoon graag wil horen: “Jeetje lief, moet je eens kijken wat een gave stunts en dat op schaatsen!” Yes, Stef zijn nieuwsgierigheid was gewekt en er volgden vragen….helemaal toen broer lief er zich mee ging bemoeien en vroeg of hij ook mee kon. Helaas is Joris nog maar 3 jaar en vond ik de show iets te laat voor hem. Nou je begrijpt natuurlijk wel dat Stef zich steeds meer ging interesseren voor dit gave uitje naar Disney On Ice. En dan mocht hij ook nog eens met zijn vriendje!

Voorpret Disney On Ice

Disney On Ice is één grote compilatie van allerlei sprookjes en Disney films… Aj laat Stef nou ook de sprookjes nou iets te spannend vinden…. Gelukkig hadden we thuis nog een prentenboek met een korte en vrolijke omschrijving van de sprookjes. Gelukkig viel deze wel in de smaak. En uiteraard moest er elke dag naar het filmpje op Youtube gekeken worden. Stef werd helemaal blij toen Disney On Ice ook nog een voorbij kwam in een reclame op televisie. Stiekem misschien toch een beetje zijn kleine broertje jaloers aan het maken? De voorpret was begonnen en ik had er vertrouwen in dat hij het leuk zou gaan vinden.

Onvergetelijke Avonturen met Disney On IceVriendschap

Disney on Ice ijsshow
©Disney/© Feld Entertainment

Laat de show nou ook over vriendschap gaan en Stef ging met zijn vriendje naar deze show. Zijn vriendje was de week er voor hele week ziek, maar oh hij zorgde er wel even voor dat hij met zijn vriend deze pret ging beleven! En daar zaten ze achterin de auto vol spanning toen het moment aangebroken was. Hoe vaak er wel niet gevraagd was of we er al zijn, helaas stonden we in de file, maar dat bouwde de spanning lekker op.

Disney On Ice Show

En daar zaten ze op de tribune met hun ogen op Mickey Mouse, Mini, Goofy en Donald Duck gericht! Zodra de show begon hebben ze hun ogen niet van de schaatsende Disney figuren gehaald.. En daar kwamen de vragen weer van zoonlief: “Mama, is dit echt?” “Mama, hoe doen ze dat?”Mama, er zitten toch mensen in die pakken?” “Hé mama, dat zijn Anna en Elsa.” Ik moet bekennen dat ik het sprookje niet eens goed kende, tja dat krijg je met een mannen huishouden! Maar ook ik, kon mijn ogen er niet vanaf houden, wat een pracht en praal!

En tja ook de techniek werd even goed onder de loep genomen, “hoe kan het dan dat die lampionnen in de lucht zweven mama?” “Hoe kan het nou sneeuwen?” En “oh mama vuurwerk, dat kan toch niet op het ijs dan gaat het toch smelten?”  “Waarom is het hier eigenlijk warm en dan schaatsen ze op het ijs?” Ik geloof dat het een groot succes was en voor herhaling vatbaar! Ook zijn vriendje heeft genoten van deze mooie show!

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Disney on ice 2018Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney • Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn. Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samenwerken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar. Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd. Geef je familie herinneringen om nooit te vergeten!

De volgende ochtend

Stef lag om 22.15 uur in bed, best laat voor een 6 jarige, maar hij heeft die middag een middag dutje gedaan en heeft de show goed volgehouden en volop meegekregen. Het was even afwachten hoe hij de nacht ging beleven, aangezien de angst voor bewegende poppen nog wel aanwezig is. Maar zoals verwacht, is zijn nieuwsgierigheid gelukkig groter dan zijn angst! Dus was de vraag als moeder natuurlijk de volgende ochtend: en? “Hoe heb je geslapen, heb je nog over de show gedroomd!” “Ja mama, ik heb over de mooie prinsessen gedroomd!” Dussss ik zeg dat was een goede nachtrust! “En wat vond je het leukste van de show?, vervolgde ik. “De dansende meiden mam! disney onvergetleijke

Tickets Disney On Ice

Zelf de Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice beleven?! Van de diepten van de oceaan tot een winters droomland – niets is te fantasierijk voor jouw Disney vrienden, inclusief Mickey, Minnie, Dory en de cast van Disney’s Frozen.  Het is een kleurrijk avontuur vol magie en plezier, met liedjes en herinneringen die je familie voor altijd zal koesteren. Van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 18,= Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief