Delen vinden we super lief

Ontdek dit najaar je favoriete Disney bordspellen van Koninklijke Jumbo. Stel een team met je meest geliefde Disney helden samen en neem het op tegen de beruchte schurken in Stratego Junior Disney. Een ander leuke spel is Party & Co Disney Princess dwaarbij je de toverwereld van de Disney prinsessen ontdekt en waar je leuke opdrachten uit moet voeren.

De bordspellen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van jonge spelletjesfans en laten ze kennis maken met de bekende klassiekers Stratego en Party & Co. We waren al enorm van Dinsey’s Villainous en nu hebben de kinderen ook hun eigen Disney spel editie. Game on!

Disney bordspellen naar mijn hart!

Stratego Junior Disney

Dit spel is speciaal voor de jonge Disney fans! Het is tijd dat Disney ’s meest geliefde helden het opnemen tegen Disney ’s meest iconische schurken. Stel in het geheim een superteam samen. Het team dat de schatkist van de tegenpartij als eerste verovert, is de winnaar. Er zijn twee spelvariaties dat zorgt voor eindeloos spelplezier. Zijn jouw karakters sterk genoeg om niet verslagen te worden en de schatkist te vinden? Deze Disney bordspellen spreken Disney fans ongetwijfeld enorm aan. Het is prachtig uitgevoerd en het spelelement is tof!

Stratego Junior Disney bordspellen


Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 spelers
Speelduur: 20 minuten
Verkoopadviesprijs: € 19,99

Party & Co Disney Princess


Ben jij ook zo een fan van de Disney prinsessen? Dan is dit spel echt iets voor jou! Kies je favoriete Disney prinses en betreed een magische wereld. Verzamel fiches door verschillende opdrachten te doen en vragen te beantwoorden. Kijk bijvoorbeeld in de Toverspiegel om te ontdekken welke Disney prinses jij bent, of onthoud alle afbeeldingen op de Supergeheugen-kaarten. De speler die als eerste alle vier de fiches verzamelt, wint het spel. Een fantastisch spel voor de beste vriendinnen!

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Speelduur: 35 minuten
Verkoopadviesprijs: € 29,99

Disney bordspellen

Als je graag naar Disney films kijkt en helemaal gek bent van alle Disney figuren dan zijn deze twee bordspellen een echte aanwinst. Samen spelletjes spelen met goed speelgoed is zo leuk en vooral nu de koude, grauwe maanden weer begonnen zijn!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief