Delen vinden we super lief

mickey 90 jaar MOAMAl negentig jaar lang is Mickey Mouse het icoon voor creativiteit, fantasie en expressie. Deze mijlpaal wordt uiteraard groots gevierd! In Nederland werkt Disney samen met MOAM, die achttien jonge kunstenaars selecteerde voor een Mickey expositie. Voor de kunstenaars is de jarige Mickey Mouse een inspiratiebron en hebben hun creativiteit. Met Mickey in gedachte zijn ze creatief aan de gang gegaan.

Tijdens een magisch verjaardagsfeest in Amsterdam, zal op 1 november hun unieke werk geëxposeerd worden! Voor het grote publiek is de collectie de dagen erna te zien bij de beurs van Berlage.

Magische Disneykunst in Amsterdammickey 90 jaar MOAM

Het is een bijzondere samenwerking tussen MOAM en Disney. Achttien jonge talentvolle kunstenaars, waaronder illustratoren, schilders, filmmakers en modeontwerpers werken samen die een diversiteit aan objecten hebben gecreëerd. De inspiratie komt van Mickey zelf die van 1928 tot 2018 een bijzondere ontwikkeling heeft doorgemaakt. De feestelijke openingsavond van de expositie staat in het teken van Mickey, multidisciplinaire kunst, Disneymagie, creativiteit en jong talent. Als kunstliefhebber en Mickey-fan kun je je hart ophalen.mickey 90 jaar MOAM

Jong & Oud

Mickey Mouse is al sinds 1928 het boegbeeld van The Walt Disney Company en al negentig jaar een icoon voor zowel jong als oud. Wie kent hem niet met zijn herkenbare outfit: rode broek, gele schoenen en witte handschoenen. Het Disney karakter is wereldwijd populair en geliefd. En als ik aan zijn grootste fan in Nederland denk, denk ik toch wel gelijk aan Wibi Soerjadi.

mickey 90 jaar MOAMWintertuin

De exclusieve opening en verjaardagsfeest vindt plaats in de Wintertuin van het Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam, dat voor deze gelegenheid compleet in Disney magie gehuld zal zijn. Samen met de grootste Mickey Mouse fans van Nederland, genieten wij van deze magische avond. De dagen erna (2-4th nov) is de expositie te bewonderen  in de Beurs van Berlage!

Over MOAM

‘Creative agency MOAM’ brengt jonge art- en design talent samen met de gevestigde Nederlandse creatieve industrie. Jong talent, zelfexpressie en creatieve vrijheid staan hierbij centraal. En je begrijpt dat dat geweldige resultaten kan brengen! Op 2, 3 & 4 november is de expositie te zien in de beurs van Berlage en daar neem ik graag een kijkje!
 Mickey 90 jaar

Over Mickey Mouse 90th Anniversary Celebration

Je kent de beelden vast nog wel ! Mickey had zijn debuut op het grote scherm in ‘Steamboat Willie‘ op 18 november 1928. Sindsdien is Mickey de wereldwijde ambassadeur van The Walt Disney Company. En de viering van zijn 90-jarig bestaan krijgt op vele manieren vorm! Op diverse vlakken zijn er nieuwe merk- en product-samenwerkingen op het gebied van mode, gadgets, speelgoed, homedecoratie en accessoires.

Ook is er een speciale uitzending opgedragen aan Mickey op ABC television (4/11) en komt er een nieuw seizoen van korte  Mickey 90 jaar Moam  Mickey 90 jaar moamanimatiefilms over Mickey Mouse op Disney Channel. De Disney fans kunnen echt hun hart ophalen!

Disneyland Parijs

Met betoverende shows, feestelijke decoraties en de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’, wordt zijn verjaardag ook groots gevierd bij Disneyland Parijs. Nu de kinderen een Disney-park leeftijd hebben, (2,4 & 5)  gaan we zeker kijken naar de mogelijkheden! Maar utieraard ook eerst naar Disney On Ice, dan kunnen we hem persoonlijk feliciteren!

Collectie

Er is een toffe collectie verkrijgbaar! We hebben een aantal print screens gemaakt van al het leuks! Er staat in ieder geval veel op onze wishlist! Vooral de Benetton en Berschka collectie is leuk ! Je kunt hier de hele collectie bekijken! De producten zijn verkrijgbaar bij de grootste retailers, in de Disney Stores en op ShopDisney.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief