Delen vinden we super lief

bulaggi tassen celebrate collectieBulaggi is bekend om de tassen met kleurrijke prints en gedetailleerde afwerking.  Ik draag de tassen graag, of het nu naar mijn werk is, op een feestje, of op reis. In 2019 viert het merk ze het 50-jarig bestaan en speciaal voor deze gebeurtenis presenteren ze de ‘Celebrate collectie‘ voor aankomende zomer 2019. Ik ontving het persbericht en deel de collectie graag met jullie. Want welke vrouw houdt nu niet van tassen? Ik spaar in ieder geval alvast voor de tas Sabrina!

Colourful life bij Bulaggi

Het tassen merk Bulaggi houdt van kleur en laat ik daar nu ook dol op zijn! Je ziet in de collectie terug dat het leven gevierd mag worden met de uitgesproken en eigentijdse stijl. In de nieuwe “Celebrate collectie” is er veel variatie in materiaal en hebben alle tassen een rijke afwerking van tassels, tot metalen ritsen. De nieuwe prints zijn ‘one of a kind’ en speciaal voor deze collectie ontworpen. De Celebrate collectie zal voor het eerst te zien zijn op de Première Classe in Parijs, een belangrijke tradeshow waar vele trends worden gespot.

Celebrating 50 years

BulaagiDe collectie wordt gelanceerd om het jubileum van Bulaggi te vieren. Het tassenmerk werd opgericht in het voorjaar van 1969 door het echtpaar Wim en Trix Walraven. ( 30 mei 1969 ) Het bedrijf werd destijds gestart vanuit een bescheiden flat in Hilversum. Inmiddels is Bulaggi in 50 jaar tijd uitgegroeid tot het huidige, mooie, Europese familiebedrijf . Sinds 2017 staat Annemarieke Schouten-Walraven aan het roer.

Tassen met namen van het Bulaggi team

Bulaggi’s hoofdkantoor en showroom zijn nog steeds gevestigd in Hilversum, vanwaar Annemarieke met een hecht team de hele Europese markt bedient. De series uit de Celebrate collectie hebben de namen van de dames in het team gekregen: Elise (e-commerce), Sabrina (sales & export), Mirjam (sales NL), Lobke (design), Marcella (marketing & communicatie),  Annemarieke (directeur- eigenaar) en haar moeder Beatrix (mede-oprichtster). Hiermee is de warmte en liefde voor het merk goed voelbaar dat binnen het bedrijf heerst.

Dé Celebrate print

Dé eye-catcher binnen de Celebrate collectie is toch wel de serie ‘Annemarieke’ met de toffe print. Het geeft een knipoog naar de oud-Hollandse tegeltjes print, waarmee de start van Bulaggi wordt gememoreerd. Dit zijn echte eye catchers!

Uni & AccentenBulaggi

De serie ‘Sabrina’ heeft een uni-design en is herkenbaar aan de heldere kleuren en het materiaal dat een gekreukt papier look heeft. Bij de serie ‘Elise’ zijn verschillende delen tegen elkaar aangezet op zacht materiaal. Je ziet dat ze zijn gekeerd en niet zijn ‘doorgestikt, wat een fijne, vloeiende overgang laat zien.

De 3-D tas met metalen rits uit de serie ‘Lobke’ is een mooie uni tas met accent als gevolg van de doorsnijding. Het metallic detail spreekt me zeer aan. Hiermee zie ik mezelf wel over de rode, of wellicht blauwe loper lopen.

Tijdloze Bulaggi klassiekersBulaggi

Deze klassieke modellen zijn tijdloos en maken onderdeel uit van de ‘all year’ collectie en vormen de serie ‘Beatrix’. Ideaal voor op kantoor, of als accessoires. Je kunt hier eindeloos mee mixen en matchen. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, rood en grijs.

De celebrate collectie is rond maart verkrijgbaar. Houd dus zeker de Bulaggi website in de gaten. Ik heb mijn favoriete als gespot…

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief