Delen vinden we super lief

hartendief maanHet nieuwste prentenboek van Hylkia de Jong met een bijpassende collectie kinderkamerartikelen van haar merk Hartendief is een boek naar mijn hart. De dieren komen echt tot leven! Het prentenboek vertelt van een beertje dat de maan zo graag een kus zou geven.

En de bijpassende wandlamp, muursticker en behangcirkel brengen het verhaal extra tot leven in de kinderkamer. Je begrijpt dat deze accessoires heel hoog bovenaan ons verlanglijstje staan. 

Prentenboek voor het slapengaan

We lezen veel en graag voor bij ons thuis. Het is een rustmoment voor tijdens het bedritueel. Dit prachtige prentenboek helpt daarbij. het verhaal is vooral heel lief!

“Op een avond is het bedtijd voor Beertje. Iedereen krijgt een kus, ook Papa Beer die buiten naar de sterren kijkt. Samen met Papa Beer kijkt Beertje naar de sterren en de opkomende maan. Wat is de maan toch ontzettend mooi en lief! De maan moet ook een kus! Maar de maan is ook heel hoog en ver weg. Zal het Beertje lukken om de maan een kus te geven?”

Kinderkamercollectie

hartendief maan

Tegelijk met het boek lanceert Hartendief een serie bijpassende kinderkamer accessoires. Met een wandlamp, behangcirkel en muursticker tover je de kinderkamer om tot het verhaal van Beertje en Maan. Het heeft mijn hart gestolen! Hier mee brengt je het voorlezen echt naar een volgend niveau! We zijn voornemens om onze dochter haar kamer aan te pakken.

Op haar behang is gekliederd toen ze nog heel jong was en het wordt tijd voor een stoere meiden kamer. Lucas zijn kamertje was eerder en beurt en nu kunnen we het gereedschap weer uit de kast trekken voor mijn meisje.

Lees ook: Kinderkamer Make-over voor zoonlief… “Schat pak jij de accuschroefklopboormachine…..”

LoveIt

hartendief maan

De wandlamp is overdag de lieve Maan uit het boek. Als je de maan aan doet in het donker zie je Papa Beer, Hert, Vos, de Bevertjes en Beertje die op de ladder proberen de maan een kusje te geven.

De muursticker van 1.50 m hoog laat de dieren op de ladder zien, die op weg zijn naar de maan, een behangcirkel van 95 cm diameter.

Klussen geblazen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze MAAN-dag is het klusavond en ik deel heel graag een toffe vondst 🌕 Hylkia van @hartendief_com lanceert het prentenboek ‘De maan moet ook een kus’ De dieren uit de bijpassende kinderkamer collectie komen daarmee echt tot leven. Daar word ik echt blij van! Slapen wordt echt een feestje met dit lieve verhaal! De wandlamp, muursticker en behangcirkel worden het pronkstuk op de nieuwe kamer van Yvette en met het voorleesboek lukt het slapen zekerweten! 🌝 Er moet eerst nog geklust worden 🛠 En in slaap worden gesust… het boek is namelijk nog onderweg! En als ik naar buiten kijk.. volle maan 🌝 ⭐️ “Dance, little baby, dance up high: Never mind, baby, mommy is nearby; Crow and caper, caper and crow, There, little baby, there you go;🌝 Up to the ceiling, down to the ground, Backwards and forwards, round and round: Then dance, little baby, and mommy shall sing, While the merry coral goes ding-a-ding, ding” ⭐️🌙 Sweet Dreams Sweetiepies… 💛 #maandag #blackanddecker #vollemaan #hartendief #kidsroom #hartendieftips #moonlamp #kidsroomdecor #childhood #kidsinterior #babyboy #love #diy #babyroom #goodnight #nachtlamp hartendief #liefleven #douceur #bedroom #sweetdreams #instanthappiness #vermaanddag #family #magicalthings #littlethings #interiordesign #momlife #kidsroominspo #moon

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Hylkia de Jong en Hartendief

hartendief maan

Als illustrator is Hylkia de Jong al jaren succesvol met haar merk Hartendief. De betoverende wonderlampen, die verschillende taferelen laten zien als de lamp aan of uit staat, vormden het begin.

De collectie breidde de afgelopen jaren uit met wandlampen, posters, muurstickers en behangcirkels. Ook internationaal is Hartendief inmiddels zeer geliefd. Het boek verschijnt daarom direct in het Nederlands, Engels en Duits. Helaas niet in het Frans, maar dat gaat ongetwijfeld komen met deze fantastische collectie!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief