Delen vinden we super lief

kinderkamer lucasKleine lucas wordt groot, hij nadert de tweejarige dreumes leeftijd. Onze Benjamin is toe aan een nieuwe kinderkamer. Bij hem, derde in rij, was de babykamer snel af en was er weinig geklus nodig. De babykamer van dochterlief schoof door en het behang van mijn 1e kindje was nog tof genoeg, met her en daar een pennenstreep of scheur. Ik geef het maar eerlijk toe: zijn kamertje was een mix van tweedehands en nieuw.

Een 4e kindje?, whattt….

Ik nam me voor dat ik meer tijd uit zou trekken voor zijn jongens- kinderkamer. Tijd om het als project op te pakken en er iets moois van te maken dat bij hem past. Tot zijn tweede taande hij er echt niet naar om een design, thema-babykamertje te hebben. En nee hoor, we worden niet ‘gedwongen’ om de kamer vrij te maken voor een 4e, no worries. Die vraag kreeg ik veelvuldig na mijn onderstaande post op insta. Lucas heeft het verdiend en is er helemaal klaar voor.

Klussen maar

🛠Als de wind van verandering waait, bouwen sommige mensen muren en anderen windmolens…in mijn geval verbouw ik de kamer van m’n bijna 2-jarige jochie ~ jawel deze #handymama gaat klussen 💪 Kasten uitelkaar, commode wordt vervangen voor een peuterbed, nieuwe kasten, oh boy readytorumble met m’n nieuwe gadget vroemvroemmm ⚙️ #klussen #verbouwing #doehetzelf #diy #kinderkamer #accuboormachine #blackanddecker #opknappen #klus #blijemensen #geklust #interiordesign #therealdeal #nietslopenmaarnetjesdemonteren #blogger #kinderkamer #diy #bobbydebouwer #brushless #lithium  @blackanddeckerhome

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Zoektocht stijl nieuwe stijl voor kinderkamerkinderkamer lucas accuschroefboormachine

Je kunt uiteraard zelf de inrichting, styling en meubels bepalen voor de kinderkamer. Hiermee kun je het zo spectaculair, duur, spannend of origineel maken als je zelf wilt. Het peuterbed mocht ik overnemen van een collega en moest weer in elkaar gezet worden. De muur mag wel een nieuw behangetje, maar mijn eigen gemaakte behangboom is eigenlijk nog best tof. Een fijne spiegelkast voor de kleren schroef ik nog in elkaar.

Kies voor goed klusmateriaal

Ook houd ik van leuke details zoals kapstokknoppen. Ik ben altijd heel bij met de accuschroefklopboormachine van mijn schoonvader. Hoe vaak heeft hij ons wel niet geholpen met dingen in elkaar zetten, kamers ombouwen en schuttingen in elkaar zetten. Met zowel grote en kleine klussen konden we hem inschakelen en kwam hij aanzetten met z’n black and Decker.kinderkamer lucas

Kinderkamer 2 jarig zoontje pimpen Tips & tricks

Het wordt onze 3e kinderkamer die we ombouwen. Hierbij onze bevindingen:

 1. Nieuwe items voor de kinderkamer kopen we verstandig op de groei. Bij mijn 1e kindje kochten we alles voor kleine jongens. Nu hij ouder is, is hij veel spullen ontgroeit. Dit jochie van 2 wordt ook een puber…kinderkamer lucas accuschroefboormachine
 2. Het wordt deze keer geen kinderkamer met thema. Hier raak ik als moeder snel op uitgekeken en kinderen al helemaal. Olivier kreeg een complete piratenkamer. Nu is hij helemaal into dinosaurussen en een maand geleden was het turtles.  Een fantastisch gaaf jungle behang had ik gespot, maar ik heb mezelf weerhouden. Ik kies liever voor een neutrale uitstraling op de kinderkamer. Met een dekbed, kussen, of lamp kan ik het upspicen en er een wisselend thema aan geven.
 3. Het bed geef ik door. We hebben een peuterbed dat me nog net even een fijner gevoel geeft, omdat het wat meer geborgenheid geeft dan gelijk zo’n groot bed van 2 meter. Het bed heeft ook nog een bescherming zodat hij niet uit bed kan vallen. Wel zo veilig. De stap naar een eenpersoonsbed kan uiteraard ook.kinderkamer lucas accuschroefboormachine
 4. De commode en ledikant wordt doorverkocht en de kast wordt nieuw. Wel komt mijn klus spirit naar boven en moet ik eerst en goede accuschroefklopboormachine nodig. Black and decker adviseerde me over de hobby, maar krachtige accu schroefboormachine. Dezelfde als die van mijn schoonvader. Hij zal trots naar beneden meekijken. Hij opteerde altijd voor kwaliteit! Hier heb je echt veel meer aan! De make-over van de kinderkamer is dan een klusje van niets.
 5. De kinderkamer bestaat nu uit een ledikantje, kast, commode en speelgoedkast. We hebben nu een kinderbed (tussenloper) Een wens is om er een fijne tafel te plaatsen. geen kindertafeltje, maar alvast een fijn bureau. De kast zou kunnen blijven bestaan, maar een babykamer brengt meer op als je het in zijn geheel op marktplaats verkoopt. Onze tip hierin is; een standaard babykamer is zo verkocht als je het compleet aanbied. Echter de 1000 euro, of meer die er voor hebt betaald, krijg je niet terug. Reken op 350-400 euro max. Losse meubelen kopen is vaak voordeliger.kinderkamer lucas accuschroefboormachineEr wordt dus een nieuwe kast gekocht met spiegeldeuren! Dan komt een fijne schroefboormachine wel goed van pas. Ik heb het ooit met de hand in elkaar gezet, nooit meer!

Waar op te letten bij accuschroef boormachine

 • Kijk of de boormachine een klopfunctie heeft. Hiermee boor je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen. Handig voor de kapstok knoppen, schroeven voor in de kast en het schilderij die je in de stenen muur wilt vast maken.
 • De boorcapaciteit van 25 millimeter in hout is genoeg voor nagenoeg alle klussen in en om het huis.
 • Een geïntegreerde werklamp is ideaal. Hiermee heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht. Heel handig als je onder een bed of in een donkere kast iets vast met schroeven.kinderkamer lucas accuschroefboormachine
 • Zorg dat er 2 accu’s bij geleverd zijn zodat je altijd een volle accu achter de hand hebt. Dit was een uitkomst bij de verbouwing van onze schutting. Je hoeft hierdoor niet te stoppen na een dag klussen.
  Ook voor zware schroefklussen zoals het losdraaien van verroeste schroeven is hij geschikt dankzij de maximale koppel van 52 Nm. Dit was onlangs nog aan de hand in onze badkamer.

Omschrijving Black & Decker BL188K1B2-QW – 18V

Wij hebben deze stevige klopboormachine van Black & Decker! Dankzij de accu werkt de machine draadloos dat wel een must is voor elke klusser. Dankzij de Brushless™ technologie zorgt deze accuschroefklopboormachine ervoor dat hij 50% meer kracht heeft en 25% langer werkt op een accu. Door de 2 meegeleverde accu’s heb je bewegingsvrijheid én voldoende vermogen om een hele dag door te klussen. Ideaal! Een pauze nemen we wel als de klus geklaard is.kinderkamer lucas accuschroefboormachine

 • Variabele snelheden

Deze handige klopboormachine maakt het schroeven en boren makkelijker. De machine is voorzien van twee variabele snelheden wat ervoor zorgt dat je op een hoge snelheid kan boren en toch een optimale controle houdt. Dankzij de 52 Nm koppel en klopfunctie heb je oneindig veel kracht en kun je moeiteloos door hout, steen en metaal boren!

 • Brushless motorkinderkamer lucas accuschroefboormachine

De brushless motor is een vernieuwde technologie waardoor er in de motor minder wrijving ontstaat. Hierdoor werkt de motor efficiënter. Dit resulteert in 25% langer werken per acculading en 50% meer kracht bij het schroeven of boren. Ideaal wanneer je langere tijd op volle kracht wil kunnen werken en de klus snel af wil maken.

 • Veilig en comfortabel

Door de handige LED verlichting die tot 20 seconden na het schroeven blijft branden, kun je ook in het donker doorwerken. Ook werk je er veilig mee door de anti-slip softgrip. De boormachine schiet niet zomaar uit je handen. En de koffer is natuurlijk ideaal. Hiermee is de accuschroefboormachine makkelijk mee te nemen en goed op te bergen.

Specificaties:kinderkamer

 • Accucapaciteit: 18 volt 2,0 Ah Li-Ion accu (2x) incl. acculader
 • Afmeting boorhouder: 13 mm
 • Krachtige Lithium-Ion accu
 • Anti-slip softgrip
 • Max. capaciteit hout: 35 mm, metaal: 13 mm,  steen: 13 mm
 • Twee variabel instelbare snelheden
 • LED werklicht
 • Geleverd in handige koffer met handleiding

Met goed materiaal en rondstruinen voor toffe kinderkamer items is de klus geklaard. Het bed is in elkaar gezet door manlief en de accessoires zijn geplaatst. Ik zie wel dat het peuterbed nog een keer een likje verf mag krijgen, maar dat is een klusje voor een andere keer. Ons mannetje is blij met zijn nieuwe kamer en is warempel nog niet uit zijn peuterbed geklommen.

Nog even voorlezen voor het slapen gaan. Die bijna 2-jarige belhamel 1e klas, ligt voor het eerst in z’n peuterbed die vandaag vakkundig in elkaar is gezet door papa. Broerlief leest hem zoet voor, maar eigenwijsje boeit t niet en leest z’n eigen vakliteratuur… op z’n kop 🤣✨ De babykamer gaat nu echt verkocht worden #sweetdreams #peuterbed #makeover #blackanddecker #klussen #superman #kinderkamer

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Sweet dreams iedereen… En vooral voor onze kleine man in zijn nieuwe kinderkamer.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief