Delen vinden we super lief

Groeiende kindjes, iets te warme wasmachine, een haak in een mouw of ineens ontembare behoefte aan een nieuw jurkje. Er zijn genoeg redenen om regelmatig te shoppen. Het liefst mooie merken met hippe, stijlvolle kleding voor ons allemaal. Maar ja, daar zit vaak wel een prijskaartje aan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik best vaak iets in de SALE koop. Nog steeds super modieus, maar dan wel voor een zacht prijsje.

Pme legend, het hele jaar sale

Het hele jaar sale

Vroeger was het twee keer per jaar uitverkoop. Er werd ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie. Om zo goed mogelijk te scoren, moest je alle winkels langs om te vergelijken. Tegenwoordig gaat het er heel anders aan toe. Het hele jaar door is er wel ergens sale. Je hoeft er niet eens meer de deur voor uit. Vanaf de luie bank klik je zo een hele nieuwe garderobe bij elkaar voor de beste prijs.

To Be Dressed

Bij ‘To Be Dressed’ kan je makkelijk en het hele jaar door de leukste mode items shoppen. Het is een soort verzamelplek voor online merkkleding. En het fijne is: ze hebben altijd uitverkoop. Dus mooie spullen voor weinig geld. Wie wordt daar nou niet blij van? Daarnaast bieden ze ook een overzicht met de nieuwste collecties. Super leuk dat online shoppen, maar verdwijnen de fysieke winkels dan niet langzaam uit ons straatbeeld? Gelukkig wordt daar een stokje voor gestoken. Bij iedere verkoop gaat de omzet naar de fysieke winkels en boetiekjes. Daardoor voel je je toch net wat minder schuldig.

Dressed
Dress to impress

Het hele gezin zit er warmpjes bij

Letterlijk dan, want gelukkig zijn truien helemaal hip tegenwoordig. Daar wordt ik als geboren koukleum en groot liefhebber van warme kleding, erg gelukkig van. Zelfs mijn man, die het hele jaar door in een t-shirt rondloopt, heeft al een aantal truien in de kast liggen. Niet alleen als plankvulling, maar hij draagt ze stiekem best graag. Oké die t-shirts blijven maar worden afgewisseld door stijlvolle truien.

Strijken is niet mijn hobby, maar door strijkvrije shirts te kopen heb ik dé oplossing gevonden!

Zowel voor die truien als voor zijn all-time favourite het t-shirt, kan je terecht bij de modieuze kledingstukken van het Nederlandse denim label Cast Iron. Netjes maar zeker ook stoer en casual. Om het af te maken kan je er meteen een goede broek bij kopen. Bij dit label kan je prima je hele outfit bij elkaar shoppen, van spijkerbroek tot warme jas.

En mijn schoenen dan?

Daar hebben ze er gelukkig ook genoeg van. Zo is er altijd sale bij PME Legend. Dus dan valt er altijd wel een mooie sneaker of andere schoen bij je in de smaak. Trouwens bij PME Legend kan je ook terecht voor een lekkere trui of sweater. Natuurlijk is er voor de dames bij ons thuis ook genoeg te kiezen op de website. Nou hebben we niet te maken met snelgroeiende voeten. Onze peuter draagt nog steeds dezelfde schoenen als vorig seizoen. Ach ja, als er een beetje een leuke sale is, past er vast nog wel een leuk paart bij.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief