Delen vinden we super lief

“Je houdt wel van rood hè?” Hoorde ik laatst op kantoor. Ik had net een nieuw knalrood jurkje gekocht en een nooit gedragen “oud” exemplaar herontdekt. Dat samen met mijn sportieve maar ook classy lange rode vest maakt het wat veel. Een tikje rood vind ik super maar het wordt tijd voor wat nieuws. Al is het alleen al om mijn kleurenpalet een beetje uit te breiden. “Nieuw jaar, nieuw outfit” is mijn motto. Weer zo een goed excuus om lekker te gaan shoppen. Ik ben de digitale winkel van Jeroen Beekman “binnengestapt” om mijn kledingkast klaar te maken voor 2020. Vooral de inhoud van die kast dan.

Herorganiseren en weggooien

kledingkast

Tijdens mijn zoektocht naar een kwijtgeraakt kledingstuk, heb ik mijn kledingkast maar weer eens onder handen genomen. Overzichtelijke stapeltjes en een tasje richting de kledingcontainer. Want die trui en dat vest wat ik al jaren niet meer heb gedragen, moet plaats maken voor iets nieuws. Ik ben totaal niet georganiseerd maar ben erg blij met mijn georganiseerde kledingkast.

Vullen die kledingkast

Heerlijk die ruimte…..tijd voor iets nieuws. 😉 Ik heb al eerder geschreven dat ik ontzettend verwend ben met mijn moeder die een eigen damesmodezaak had. Sinds haar pensioen ben ik steeds op zoek naar nieuwe adresjes. Ik heb zo mijn vaste winkeltjes ontdekt zowel online als “echte winkels” in de stad. Vaak shop ik bij online shops die ook eigen winkels hebben.

rood, wear red day

Shoppen bij Jeroen Beekman

Vaak word ik getriggerd door bekende namen. Merken waarvan ik blij word. Bij Jeroen Beekman kwam ik heel wat merken tegen die ik terug vind in mijn eigen kledingkast. Mijn favoriete jas van Airfield, stijlvolle zomerjurk van La Dress, heerlijke broeken in alle vormen en maten van Cambio en mijn nieuwe favoriet Anna van Toor. Stuk voor stuk stijlvolle en kwalitatief goede merken. Ik ben even verder gaan zoeken want ik wil iets helemaal nieuws in mijn kast. Dus een nieuw merk voor mezelf. Even van mijn vertrouwde paadje en leuke nieuwe ontdekkingen doen.

Jane Lushka

Eén van die fijne nieuwe ontdekkingen is het Nederlandse merk Jane Lushka. Stoer, vrouwelijk en ook nog eens gemaakt van heerlijke draagbare stoffen. Echt een merk voor mij. Jasjes in hippe prints. Klassiek met een knipoog, eigentijds stijlvol en dat allemaal in lekkere Italiaanse stretch stoffen. Stiekem pak ik mijn lekker zittende stretch jasjes vaker uit mijn kledingkast dan de minder comfortabele exemplaren. En ook heel fijn: helemaal kreukvrij. Natuurlijk vind je bij Jane Lushka nog veel meer dan alleen leuke jasjes. Mooie jurken, tops en broeken, van basic zwart tot kleurrijke multi prints. Voor ieder wat wils.

En nog meer…

Hoewel ik eigenlijk al een favoriet jurkje heb uitgezocht, kijk ik toch nog even verder. Want er bestaan zo veel mooie merken die echt niet misstaan in mijn kledingkast. Bijvoorbeeld de vooruitstrevende fashionable kleding van Marc Cain. Ook alweer zo een prettig draagbare kledingstukken. Doordat ze twee lijnen hebben, is het aanbod breed. Van sportief met een tijgerprintje tot een klassieke ruit. Ik vermaak me voorlopig wel. Welke vrouw wordt er nou niet blij van nieuwe kleding?!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op TwitterFacebook Youtube Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief