Delen vinden we super lief

De eerste weken van onze intelligente lockdown zitten er alweer op. We hebben geen idee hoe lang het “thuiszitten” nog gaat duren. De eerste twee weken van thuiswerken leefde ik in mijn super relaxte sweatvest en trainingsbroek. Vorige week bedacht ik dat het misschien tijd werd om weer eens een jurkje uit mijn kast te trekken. Waarom is het zo fijn om ook in deze tijd niet geheel te verstoffen op modegebied?

Een beetje Make-up doet wonderen

trainingsbroek

Mijn dag begint altijd onder de douche. Dat ik geen ochtendmens ben is een zware understatement. ’s Avonds wordt mijn energieniveau een tandje bijgedraaid, ’s morgens draai ik me liever nog eens om. Als ik de deur niet uit hoef, schiet ik wel eens make-up-loos in een lekker zittend outfit. Maar eerlijk is eerlijk, zonder make-up ziet het er bij mij allemaal een stuk minder uit. Het hoeft niet veel te zijn maar zonder een beetje mascara zie ik er al snel moe uit. Zelfs mijn trainingsbroek staat beter als ik even in mijn make-up lade heb gestaard.

Met de mode mee

vragen, trainingsbroek

Als je bij ons in huis kijkt, lijkt het modebeeld van dit moment vooral te bestaan uit een relaxt zittende trainingsbroek en t-shirt. Maar gelukkig zijn er nu ook trends die kenmerkend zijn voor de lente en zomer van 2020. De winkels liggen vol met die nieuwste collecties. Toch wel fijn dat we tegenwoordig kunnen internetshoppen. En zo dus toch nog een beetje kunnen meegenieten van de mode van dit moment. Niks weet zo goed het tijdsbeeld vast te pakken als mode en muziek. Kijk alleen al naar het modebeeld van de 20e eeuw, van petticoat tot skinny jeans. Het zou toch zonde zijn als we er dit jaar niet aan mee doen?

Een frisse wind

het allereerste boxpakje, babypakje

We worden platgegooid met adviezen wat we allemaal kunnen doen met “al die extra tijd”. Nou denk ik dat ouders met jonge kinderen op het moment eerder gillend gek worden en zich afvragen hoe ze meer uren in een dag kunnen proppen. Toch heb ik juist nu eindelijk dat ene kastje opgeruimd en meer.

Als je veel thuis bent, erger je je ook meer aan die kast vol overbodige spullen. Het moment dus om je kledingkast eens onder handen te nemen. Een deel kan weg wat ruimte geeft voor iets nieuws. Maar ook als je daar absoluut geen tijd voor hebt, is het fijn om wat nieuws te kopen. Een nieuwe outfit geeft je een happy feeling.

Stijlvol in huis

kledingkast, trainingsbroek

Na twee weken in mijn relaxbroek, was ik er ineens klaar mee. Het is gewoon fijner om er toch een beetje leuk uit te zien. Ook al kan je niet uit eten of met vrienden de stad in. Mijn broertje en zijn vriendin hadden vorige week iets te vieren. Voor de gelegenheid hadden ze uitgebreid gekookt en zagen ze er uit om door een ringetje te halen.

Strak in pak, het perfecte jurkje en opgestoken haar. Super leuk en ook al ben je met z’n tweeën, de juiste kleding zet je meteen in de juiste sfeer. Dus zeker ook als je wat vaker thuis zit, is het fijn om zo nu en dan iets leuks uit je kast te trekken. Daarnaast zijn de eerste zomerse dagen een feit, dus tijd voor zomerjurkjes en lekker naar buiten gaan.

Trainingsbroek aan en rennen maar

orgverzekering

Die trainigsbroek moet je zeker wel aantrekken maar dan vooral om lekker een uurtje te gaan sporten. Gelukkig kunnen we nog steeds de fiets pakken of een rondje rennen. Juist in deze tijd is het belangrijk om in beweging te blijven. Mijn sportclubje is verplaatst van het bos naar een digitale sportles thuis in de huiskamer of lekker op een matje in de tuin. Mensen worden creatief en er is best veel mogelijk. Toevallig was ik net aan het oriënteren op de mogelijkheden van thuissporten met fitchannel. Want als je lekker in je vel zit, straal je dat ook uit.

Liefs Olivette

Olivetteis ook actief op Twitter | Facebook | Youtube |Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief