Delen vinden we super lief

ShoebyHet is Feest bij Shoeby! Na de succesvolle dameslijn van Fred van Leer gaat het fijne kindermerk opnieuw een knallende samenwerking aan! Dit seizoen lanceert de winkelketen een kleurrijke meisjescollectie samen met niemand minder dan Nicolette van Dam.

Match made in heaven

De samenwerking is ook wel een ‘match made in heaven‘. Als je Nicolette volgt op social media, ben je soms wel nieuwsgierig naar waar ze die leuke schoenen, of kleding vandaan heeft. Dagelijks wordt ze overladen met leuke reacties op de outfits van haar twee dochters (6 en 4). Ze heeft een unieke en eigen stijl én een neus voor wat kinderen ook echt leuk vinden. Daarbij hebben zij en Mieke van Deursen van Shoeby al jarenlang een goede klik.

Al brainstormend over leuke looks, outfits en kidstrends kwam er een samenwerking ter sprake.  Nicolette was dan ook direct enthousiast. “Het is een feestje om onze meisjes aan te kleden. Dat ik nu zelf kan meewerken aan een meisjescollectie die in de winkels komt te hangen, vind ik waanzinnig leuk.”

Van zachtroze tot Army

De collectie draagt het thema “Back to School” en is speciaal ontworpen voor meisjes van 2 tot 8 jaar. De prints en designs zijn geïnspireerd op alles waar jonge meiden gek op zijn. Een variatie van verschillende prints en symbolen, tot zachtroze, zwart en army. De kleding is dus echt voor stoere chicks met een eigen stijl en voor de lieve meisjes-meisjes. Ook zijn de items te combineren en – minstens zo belangrijk – comfortabel. Nicolette weet er met twee meiden echt alles van “Zo is een knoopje in de nek met lang haar niet prettig, moeten kinderen zich goed kunnen bewegen en mogen de materialen zeker niet kriebelen.”Shoeby

Not too serious

Uiteraard is de collectie niet te kinderlijk. “Dit heeft goed uitgepakt, aldus Nicolette.” Ik zou sommige items zelf ook wel willen hebben”. “Kinderen moeten we serieus nemen, maar wel met een knipoog, want ze zijn nog zo jong.” De items zijn origineel en tof.

Wanneer verkrijgbaar?

De collectie van Nicolette van Dam is te koop in alle 220 Shoeby-winkels én online op shoeby.nl. Dus sla je slag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lola & Kiki zijn helemaal in de wolken! ‘Mama, krijgen we zoveel kleren? En is dat allemaal van jou?!’ 🤗 Niet alleen een droom van mijn meiden maar ook zeker van mij… Mijn eigen kinderen dragen mijn eigen meisjescollectie! Zo cool! ❤️🐝💋 #shoebyxnicolette

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op


Over Shoeby

Shoeby is met inmiddels 220 winkels één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. In 1981 begon het allemaal en werd de eerste winkel in Den Bosch opgezet door Mieke en John van Deursen. Wat op zeventig vierkante meter begon, is in ruim 35jaar uitgegroeid tot een omnichannel formule met zowel winkels als een webshop.

Elke Shoeby-winkel heeft een personal shopper die de klant voorziet van persoonlijk stijladvies. Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Ook hebben ze exclusieve merken zoals het dameslabel Eksept, het herenlabel Refill, en voor kids de eigen labels Jill en Mitch. Uiteindelijk draait alles bij hen om de klant.

Over Nicolette van Dam

Nicolette van Dam is actrice, presentatrice en samen met echtgenoot Bas ouder van twee dochters, Lola-Lily (6) en Kiki-Kate (4). Met haar broer Sebastiaan runt ze Brasserie van Dam in Amsterdam. Nicolette is ambassadrice van UNICEF en de Nationale Postcode Loterij. Daarnaast is het een feestje om Nicolette te volgen op social media (Instagram @nicolettevandam1.)
Shoeby

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief