Delen vinden we super lief

Als ik naar mijn kindjes kijk, realiseer ik me dat dat pure rijkdom is. En als ik terug denk aan alle mooie momenten die we beleven, krijg ik gelijk kippenvel. Het zijn echt de kleine dingen die er toe doen, het kleine geluk! Voor een fotoshoot kreeg papa een Amsterdenim jeans waarop ik zei; “je hebt er lekkere billen in’! De kids wisten niet wat ze hoorden… “Papa heeft lekkere billen” riepen ze schaterlachend in koor. Mooie verhalen waar je later nog onwijs om kunt lachen…

Niet denken maar doen

En als ik er over nadenk wat hét recept is voor toffe verhalen dan is dat zeker, ‘GUTS!’ Mijn dochter is bijvoorbeeld best impulsief en hoeft niet zozeer de kat uit de boom te kijken. ‘Niet denken, maar doen’, is haar credo. Dat maakt je uiteindelijk wijzer! En ja, het brengt je misschien soms in de problemen, maar daar komen juist wel weer geweldige verhalen uit en het gevoel dat je echt leeft!

Bad ass Lucas met zijn stoere Aigle regenlaarzen

Het is dus helemaal niet erg, dat als iedereen linksaf slaat, wij misschien de route rechts pakken. En of dat de juiste richting is? Geen idee, maar als we ervoor gaan, vol passie en commitment, zullen we altijd terechtkomen waar we horen! “Are you in?” “Yeaaaaaah! “Let’s create some new awesome stories!”

“No Guts, No fun… No Stories…’ Het gaat toch veel te snel die kindertijd . Je knippert twee keer met je ogen en ze zijn twee turven groter …

Indian Blue Jeans

Het fashionlabel ‘Indian Blue Jeans’ is een jeans-related fashionlabel voor cool dudes & jonge, hippe girls van 2 t/m 16 jaar. Het is echt een stoer merk voor kleine eigenwijze rebels zoals die drie bandito’s hier thuis. Kleurrijk, fun met hele toffe details. Onze rebels verleggen dagelijks hun grenzen en worden steeds behendiger in het bepalen van hun eigen regels. Soms zou ik echt hun onderhandeling skills eigen willen maken, damn. Hun eigenwijsheid en nieuwsgierigheid kan ik ook eigenlijk alleen maar omarmen. “No guts no fun”

Eigenheid

In onze opvoeding doen wij ons best om de kids zichzelf te laten zijn. De één is extravert, de ander gevoelig en introvert en nummer drie is de grappigste in huis. Op een gezonde manier mogen ze opvallen en zichzelf zijn waar uiteraard ook een eigen kledingstijl bij past.

Voor ons is ‘Indian Blue jeans‘ een merk dat daar aan voldoet. Het geeft vorm aan ieders identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. En dan met name door de kwaliteit en opmerkelijke looks. Perfect voor het zelfvertrouwen, want kijk toch eens het tof het staat! Kids met guts!

Tot slot

Jezelf op diverse vlakken uitdagen is essentieel voor een leven vol opwinding, zelfvertrouwen en plezier. Mijn collega zij onlangs ” ik had zo’n tof weekend, ik deed allemaal dingen die ik nooit had gedaan’ En stiekem denk ik ook dat daar het echte leven begint, buiten je comfortzone!. Dus ” dream big’, wees avontuurlijk, ga op ontdekking, maar wees niet roekeloos. En als je het gestelde doel niet haalt, is dat niet erg. Bíjna halen is ook supercool!

Liefs Olivette,

Olivette is ook actief op Twitter|Facebook| Youtube| Instagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief