Delen vinden we super lief

Na heel wat hak, bouw en plaatwerk, opent Avonturenboerderij Molenwaard haar deuren. Het nieuwe themapark in Groot-Ammers is een leuke plek voor groot en klein om een leuke dag uit te beleven. Er wordt hard gewerkt aan een spoedige opening.Avonturenboerderij Molenwaard_001_Web

Werk aan de winkel

Er worden nog enkele likjes verf gezet, houten planken vastgeschroefd en het hoognodige schoonmaakwerk verricht in het Fien & Teun Theater. Er wordt dagelijks heel hard gewerkt voor de opening van het spiksplinternieuwe themapark in Groot-Ammers in Zuid-Holland. De kinderen hebben hun Fien en teun outfits weer uit de kast getrokken en het gereedschap is in de kofferbak gegooid. Ze kunnen niet wachten tot we naar de kinderboerderij gaan.

Lees ook: Fien en Teun – Feest op de boerderij! Een oer-Hollandse familievoorstelling

Fun & educatie hand in hand

Michael van Hoorne is de gedreven directeur van van Hoorne en grondlegger van Avonturenboerderij Molenwaard. Hij zegt er het volgende over:

“Nog nergens in Nederland is er een park te vinden waar educatie, entertainment, spelen, een kinderboerderij en shows samenkomen. Ik ben trots op dat wij met de Avonturenboerderij bezoekers mee kunnen nemen naar de basis. De oorsprong van dingen, traditie en sentiment worden steeds meer onderdeel van vrije tijd. Wij proberen op een bijzonder gastvrije manier aan deze vraag te voldoen met ons nieuwe park”

Bijzondere bewoners

Zowel kinder-, geiten- of avonturenboerderijen bezoeken wij met veel plezier. Hier ben ik regelmatig te vinden samen met dek kinderen. Om te spelen, te ravotten en uit te leven. En ook om de wollige schapen, kakelende kippen & knorrende varkens te bezoeken. Yvette haar favoriete dieren zijn de pony’s, waar ze het liefste de hele middag verblijft. Ook klimt Yvette klimt graag achter haar broers aan, die het klimrek proberen te overmeesteren. Ze laat zich niet kennen en volgt ze overal waar ze gaan en staan,. Het is een fijne manier en plek om de kinderen iets bij te brengen en ze intens te laten genieten.

WonderbaarlijkBiggetjes Avonturenboerderij Molenwaard

De meeste bewoners van Avonturenboerderij Molenwaard hebben hun plekje gevonden, waarvan er veel dieren zijn met een bijzonder verhaal. De twee hangbuikzwijntjes zijn overgenomen van een opvanglocatie in Nijkerk waar ze werden opgevangen. De minivarkens waren gedumpt op een landgoed in Putten.

Het verhaal over Roos het varken is ook leuk om te vertellen. Ze dachten namelijk in 1980 dat het varken uitgestorven is. Maar niets bleek minder waar. Roos heeft een aantal weken geleden zeven biggetjes op de wereld gezet. Hoe bijzonder is dat!Avonturenboerderij Molenwaard_001_Web

Beestenboel

Het is lente dat voor een gezellige beestenboel zal gaan zorgen op Avonturenboerderij Molenwaard. Enkele pony’s, geiten en schapen verwachten snel een jong. De konijnen en cavia’s wilden niet achterblijven en krijgen over een paar weken hun kindjes. Dat belooft wat!

Avonturenboerderij Molenwaard

Op woensdag 28 maart 2018 aanstaande is de officiële opening van Avonturenboerderij Molenwaard waar pers bij aanwezig is. Op vrijdag 30 maart 2018 opent het themapark haar deuren voor alle bezoekers. Een aanrader om te bezoeken met de hele familie. Je kunt er het Hollandse landleven beleven: van koe melken en bootje varen tot pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof.

Op de boerderij kunnen alle dieren uitgebreid geknuffeld worden. En wat dacht je van het proeven van de (h)eerlijke streekproducten en het herbeleven van oude ambachten. Wij gaan er uiteraard verslag van doen en zullen een mooie videoimpressie maken.Avonturenboerderij Molenwaard_001_Web

Boerderij diploma

En uiteraard proberen we ons boerderij diploma te halen en te genieten van de vrolijke, educatieve shows van o.a. tv-idolen Fien & Teun. Spelen is hier ontdekken. Echt ontzettend leuk!

Gaan jullie vaak naar een kinderboerderij, of speeltuin? En hebben jullie een favoriet adres waar jullie graag naartoe gaan? Ik ben benieuwd en kom graag een bezoekje brengen aan alles mooie plekjes in Nederland.

Lees ook: Lachen is gezond, Stichting lach voor een dag neemt het verdriet even weg

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!Avonturenboerderij Molenwaard_001_Web

 


Delen vinden we super lief