Delen vinden we super lief

Februari weekoverzichtHet gaat de goede kant op, we zijn in februari aangekomen. De lente is in zicht en de dagen worden langer. De tijd is voorbij dat ik in het donker vertrek en thuiskom. Hooray… We blikken terug op afgelopen week…

Maandag 29 januari

Wat kun je je weer opgewekt en mooi voelen als je in jezelf investeert. Wenkbrauwen weer strakke hap, gezicht een opkikker gehad, nieuw outfit incl. schoenen en uitgerust de week weer tegemoet. Wel bankrupt, maar ach niet meer aan denken… Lang geleden Van hoorne entertainment Met een tof muziekje op en mijn koffiemok gevuld met goede koffie, beviel me de maandag-morgen rit goed.

Beetje jammer dat mijn tank-lampje aanschoot, maar het was filevrij deze mooie morgen en een praatje met de tankbediende is altijd een goed idee. Dit is eigenlijk ook wel een goed voornemen om eens wat vaker en langer de tijd te nemen voor een praatje bij het boodschappen doen, het afrekenen of op straat. Je kunt zoveel leuke ontmoetingen hebben overdag.

* Tosti-timeFebruari weekoverzicht

Na het tanken bij de Haan in Bilthoven had ik mijn spaarkaart vol en kon een gril kopen met 80% korting. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn keukenkastjes zijn eigenlijk veel te vol en op mijn aanrecht past echt niets meer. Ik heb de tosti-gril tussen de koffiemachine en broodbak machine weten te proppen. Momenteel maak ik tosti’s in een koekenpan, niet heel handig. Ik reed die middag natuurlijk veel te laat weg van kantoor, waardoor ik Olivier te laat bij de BSO op haalde. Zijn verwilderde koppie zag er moe uit. Ik heb het soms echt te doen met die kleine kinderen. Het zijn enorme lange dagen. Maar dat schuldgevoel was zo omgezet toen Olivier trots zijn knutselwerk liet zien en ronduit begon te vertellen over school.

Dinsdag 30 januariFifty shades freed Februari weekoverzicht

Kay en ik hebben s’ochtends een belritueel als we in de auto zitten onderweg naar ons werk!. Met drie kinderen is het elke ochtend een uitdaging en vanmorgen helemaal. Olivier had de bokkepruik op en maakte het onmogelijk dat Kay en ik even relaxt konden ontbijten en koffie drinken. Wat een hectische ochtend, aj aj aj… We hebben tegenwoordig zelfs een eigen thermo-koffie mok “On the go” in de auto zodat we nog wel onze hoognodige cafeïne binnenkrijgen. Bere handig en het verdiend van mij een award in de trant van “#ProductVanDeWeek”. Ik vraag me af of er gezinnen zijn die s’ochtends de tafel dekken en uitgebreid ontbijten? Wat lijkt me dat heerlijk, maar om daar een half uur extra voor op te staan, kweenie… Dan maar wat hectischer en s’ochtends langer lummelen met de kids op bed. februari weekoverzicht sultana insiders

* Insiders

S’middags kon ik mijn insiders pakket ophalen. Ik test voor Sultana de nieuwe producten uit: Sultana Spelt Quinao. Een leuk detail is dat ik het ook mag uitdelen en zo geschiedde. Mijn collega’s vrienden, buren en ook op de sportschool weten ze inmiddels van het bestaan af. Je begrijpt dat ik mijn rol serieus neem haha.

Woensdag 31 januari

Februari weekoverzichtVandaag was het studiedag op school waardoor de drie kindjes thuis waren. Wat is er dan idealer om hulptroepen in te schakelen. Oma Carla vond het maar wat leuk dat we naar Apeldoorn kwamen. Ik kon daar in alle rust werken en in de namiddag ben ik naar Sauna Bussloo gegaan. Even een paar uurtjes Zen en me ondergedompelen in de wereld van Aufguss, klankschalen, sauna’s & dompelbaden.

Oma redde zich prima met de kindjes waar ik haar echt enorm dankbaar voor ben. Deze me-time heb ik echt nodig om weer even op te laten, al is het maar zo kort. Ik dacht ook nog aan de blog die ik had geschreven toen ik hoogzwanger naar de sauna ging. Je kunt er uit ophalen dat ik tijdens het schrijven van deze blog vol hormonen zat. Haha Gerelateerde blog: Sauna etiquette voor dummy’s

Piet Piraat #songtekst #mijnventje #pietpiraat #studio100 #piraat #pirate #schipahoy #plopsa #pirates #piratesofthecaribbean #piraten #party #instakids #qualitytime #myboy #myson #captain #feestje #adventure #show #pietpiraatshow #mylittlepirate #plopsateam #noworries ik reed veilig #vanafdeachterbank #pretletter #plezier #zingen @studio100

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

februari weekoverzicht februari weekoverzicht Deze dag is extra feestelijk aangezien mijn dierbare Jordi jarig was deze dag.Ik weet niet of jullie het herkennen, maar als je een druk gezin hebt en alles op rolletjes loopt, dat je plots realiseert dat je bepaalde vrienden al heel lang niet heb gezien of echt gesproken. Nou, daar is Jordi absoluut eentje van. Hij is al zo lang een dierbare vriend van me en we zien elkaar gewoonweg te weinig. Niet door onwil, nope, beiden een druk gezin en middenin de ‘tropenjaren’. Ooit…en ja ik blijf er in geloven…ooit kan ik weer normaal afspreken!

Donderdag 1 februarifebruari weekoverzicht

Potnondeju, de ochtend begon Crapp met een auto die niet wil starten. Lang leve de buren die me hielpen om de auto bij de garage te krijgen. Schouders eronder, collega’s inlichten, dikke rekening betalen en dan maar iets later beginnen. Het viel gelukkig mee met dat te laat komen, maar je dag begint gelijk rommelig.

Ik kon wel heel leuk Sultana’s uitdelen, waarbij de meningen overigens verdeeld waren: “Het is dat ik weet dat het gezond is, maar er zit kraak nog smaak aan” Of een andere collega: “Het is net een stuk karton waar ik op kauw”!

Oeps, sorry Sultana, maar dat zijn de eerlijke meningen die ik momenteel ontvang”.sultana Uiteraard koppel ik de feedback terug aan het insiders team. Dat is waar ze deze Surveys voor doen. De grap is wel dat ze me weten te vinden rond het 4-uur suiker dip moment. Een gezonde snack is dan berehandig! Een spelt Quinoa Sultana, of paaseitjes, tsja…

* Fifty shades Freed

lege tank februari Bij thuiskomst lagen de tickets voor de film première van Fifty Shades of Grey van aankomende week op de deurmat. Mijn man schoot gelijk in paniek, want zou hij nog wel zijn smoking passen. De dresscode is BLACKTIE en je begrijpt dat je bij zo een grote lancering niet in je spijkerbroek kunt komen. “Tuurlijk niet” hoor ik je denken, maar je kunt je hier echt over verbazen! Of hij mijn man zijn smoking nog past vertel ik je aankomende week ;-D

* Dresscode

Bij Molly’s Game, waar een Hollywood ster bij aanwezig was, de black Jack tafels klaar stonden en de dresscode ook BLACKTIE was, zat de zaal vol met korte jurkjes, spijkerbroeken en kleding waar je thuis mee op de bank kruipt. Ik heb genoeg jurkjes in mijn kast hangen, alleen aan lange gala jurken is een groot gebrek. Maar uiteraard ga ik in lang, want dresscode is dresscode! Of kan kniehoogte ook? Wat vinden jullie?

Vrijdag 2 februariRTL telekids musicalschool proefles

Ik heb Yvette die ochtend nog nooit zo beteuterd zien kijken. Haar vriendinnetje Zoe is veranderd naar een andere crèche dag en is er vandaag niet. De leidsters, of eerder ook wel surrogaat ouders genoemd, pakten het gelijk op en namen haar op schoot. Hierdoor kon ik met een gerust hart dat treurige meisje achterlaten. Ik zal de moeder van Zoe snel bellen om weer pannenkoeken te gaan eten. En Maandag kunnen ze samen de boel weer op zijn kop zetten ;-D

RTL Telekids

Op kantoor was het een race tegen de klok om met een gerust hard het weekend in te duiken, aangezien ik die middag vrij had genomen. Oliveir had namelijk zijn 1e proefles bij de Telekids musical school Dat koppie doet me echt smelten, hij vond het enorm leuk. Daar was ik eigenlijk best bang voor want dat betekend dat ik een goed gesprek met mijn manier met gaan hebben. Ik wil namelijk dit namelijk heel graag voortzetten, maarja ik werk fulltime… Februari weekoverzicht Terwijl ik die ochtend zat te buffelen op contracten, Franse teksten en Media uitingen op mijn werk, was er een ander heel tof persevent gaande. Disney had ons uitgenodigd voor de preview van de Disney / Marvel film “Black Panther”. Daar wilde ik dolgraag bij zijn, maar lukte tijd-technisch niet. En overigens wist ik wel wie hier van blijdschap van rond zou stuiteren.

De blog is af en staat geprogrammeerd op a.s dinsdag 9:00. Ik mag het helaas niet eerder publiceren. “Be prepared”, want de blog is te-leuk! De dag stond ook in het teken van de verjaardag van mijn vader, maar hij zit momenteel in een ski-oord te feesten met zus en zwager-lief. Ik heb theater kaarten voor hem gekocht…. sssst niet verder vertellen hoor!

Zaterdag 3 februaririjksmuseum februari

nachtwacht Sporten ging me echt slecht af, maar soms heb je van die dagen. Misschien ook wel omdat ik graag thuis wilde zijn bij de kindjes. Ze gaan namelijk het hele weekend weg met papa naar Apeldoorn die zondag de wintermarathon gaan rennen. Hij liever dan ik, oef…. Olivier blijven samen thuis en gingen die middag naar het rijksmuseum, taartje eten en naar de burger fabriek. Quality-time met mijn mannetje, wat was dat gezellig. en zondag stond ons een heus spektakel te wachten…

Zondag 4 februari

februari weekoverzicht lang geleden Van Hoorne
Fotocredits @van Hoorne entertainment

Papa is niet thuis en daardoor kan mama lekker blogs afmaken, puntjes op de i zetten en mijn lijstje things-to-do afvinken. Om 13:45 werden we pas verwacht in het oudste theater van Nederland: de Leidse Schouwburg in Leiden, voor de premiere van “Lang geleden”.

Dat sluit perfect aan op ons museumbezoek aan het rijksmuseum. Van Hoorne Entertainment en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum presenteerden de gloednieuwe, educatieve familievoorstelling ‘Lang geleden…’, dat is gebaseerd op het populaire geschiedenisboek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Het heeft ook mij weer even scherp gezet, want grote delen uit de geschiedenis was ik ook alweer vergeten.

Videoimpressie kijk je mee?…

februari weekoverzicht lang geleden Van Hoorne
Fotocredits @van Hoorne entertainment

Last but not least

Afgelopen week stond in het teken van mama zijn én ook een goede collega, partner, blogger én vriendin. Ik ben trots op de fijne samenwerkingen, ontmoetingen en uitjes. Mijn blog is mijn uitlaatklep waar ik mijn creativiteit in kwijt kan naast mijn uitdagende baan. Daarom ben ik mijn gastloggers ook zeer dankbaar. Mede dankzij hen blijft mijn blog up-to date en stijgen de bezoekersaantallen dagelijks.Lang geleden Van hoorne entertainment

Gastbloggers

Ik blog 3-4 per week en stuur op kwaliteit en niet op kwantiteit. De verhalen en blogs komen uit mijn hart, waarin ik mijn avonturen en ontdekkingen deel. Ik blijf dicht bij mezelf zonder grote commerciële doelstellingen. Daarnaast moet het niet te veel tijd opslurpen van de dingen die er echt toe doen; mijn gezin en levensgeluk! Als jullie tips, tricks of een mooi verhalen hebben die je wilt delen, aarzel niet om het ons op te sturen. Wij geven er met plezier kenbaarheid aan. Ook zijn we regelmatig op zoek naar gastloggers, dus aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan naar info@olivette.nl

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat!


Delen vinden we super lief