Delen vinden we super lief

Na het succes van Illuminations Minions: The Rise of Gru / Minions: Hoe Gru superschurk werd, de zomerhit van 2022, volgt een nieuw hoofdstuk in de grootste animatiefranchise ooit. Onze favoriete superschurk Gru keer dan ook terug naar het grote scherm met “Despicable Me 4” dat wederom een vermakelijk avontuur belooft te worden voor het hele gezin. De film biedt een perfecte mix van humor, hartverwarmende momenten en natuurlijk de ondeugende Minions die we allemaal kennen en liefhebben. En extra leuk, we mogen 3*3 tickets met goodies weggeven!

Despicable Me 4 – Verschrikkeljke ikke 4

Gru, iedereens favoriete superschurk die inmiddels werkt voor de Actieve Vangers van Lastpakken, keert na zeven jaar terug. In de film “Despicable Me 4” staat Gru opnieuw voor een grote uitdaging waar hij te maken krijgt met een oude rivaal die uit is op wraak. Terwijl hij zijn gezinsleven in balans probeert te houden met zijn geheime spionagemissies, ontdekt Gru dat het verleden hem op onverwachte manieren blijft achtervolgen. Samen met Lucy, zijn drie dochters, en de altijd chaotische Minions, moet hij alles op alles zetten om de wereld te redden van een nieuwe dreiging.

“Despicable Me 4” biedt precies wat fans van de franchise verwachten: een humoristisch, hartverwarmend en spannend avontuur dat zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Het verhaal is meeslepend, de personages zijn sympathiek en goed uitgewerkt, en de humor is aanstekelijk. Deze film is een perfecte keuze voor een gezellig uitstapje naar de bioscoop met het hele gezin. En extra leuk, wij mogen 3*3 tickets weggeven met hele leuke goodies!

Gru en zijn familie keren terug in Despicable Me 4 met stemrollen voor o.a. Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy). Will Ferrell en Sofia Vergara spreken de stemmen in van Gru’s nieuwe vijanden Maxime le Mal en Valentina.

Cast & Crew

Despicable Me 4 / Verschrikkelijke Ikke 4 zit boordevol actie en Illuminations kenmerkende humor. De film is geregisseerd door een van de bedenkers van de Minions, de voor een Oscar® genomineerde Chris Renaud en is geproduceerd door Illuminations oprichter en CEO Chris Meledandri en door Brett Hoffman Patrick Delage deed de co-regie en het scenario is van Emmy-winnaar Mike White, maker van White Lotus, en Ken Daurio, die aan elke Despicable Me-film heeft meegeschreven.

In de Nederlands gesproken versie horen we de stemmen van o.a.: Jon van Eerd,
Kim van Kooten, Posy Bakkum, Pip Pellens, Tygo Gernandt, Kee Derwig, Paul Groot, Levi van Kempen, Peggy Vrijens, Bas Keijzer, Sanne Wallis de Vries en Tamara Elbaz.

Winactie tickets & Goodies

Om de lancering van deze te gekke film te vieren, mogen we 3 keer 2 bioscooptickets weggeven met te leuke goodies. Meedoen is eenvoudig:

> Plaats een berichtje onder deze blog of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley en je maakt kans op het winnen van detickets met goodies. Tag ook zeker iemand als je kans wilt maken op 4 tickets, of met een 3e tag wellicht 6 biosccopkaartjes met goodies !

> Olivette is ook actief op Twitter Facebook & Instagram en zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!

> De winnaar wordt 28 juni bekend gemaakt en ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!

> Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Olivette

Volg je Olivette al op Facebook |YoutubeInstagram, of Pinterest? We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief