Delen vinden we super lief

Audrey Hepburn is geboren in België als dochter van een Engelse vader en een Nederlandse moeder van adellijke komaf. Ze werd wereldberoemd door haar onvergetelijke filmrollen en haar modieuze uitstraling. Mode-illustrator Megan Hessheeft heeft haar levensverhaal in een prachtig, geïllustreerd boek vormgegeven. Het is een boek over een iconische actrice en fashion icon dat gezien mag worden en waar je blij van wordt. Het levensverhaal van Audrey Hepburn schittert bij ons in de kast en mag gezien worden op de koffietafel! En extra leuk om het er zo nu en dan bij te pakken en door te balderen. Idere pagina is met heel veel zorg vormgegeven!

Audrey Hepburn | De wereld van een stijlicoon | Megan Hess | 9789043923972 | €20,99 |

Audrey Hepburn

Audrey verkoos liefde en geluk boven succes en roem, en zelfs op het hoogtepunt van haar carrière slaagde ze erin trouw te blijven aan de waarden die haar uniek maakten. Ze werd niet alleen één van de beroemdste en meest geliefde actrices van de 20ste eeuw, maar groeide ook uit tot een waar stijlicoon waar we ook veel modeklassiekers van kennen. Audrey Hepburn’s klassieke black dress, haar ballerina’s en andere looks komen in het boek voorbij. Megan Hess eert Audrey Hepburn met dit schitterend geïllustreerde boek dat echt een aanrader is.

‘Weinig filmsterren waren zo geliefd als Audrey Hepburn (1929-1993), actrice en stijlicoon uit de nadagen van het gouden tijdperk van Hollywood.’ – De Volkskrant

Over de auteur

Megan Hess is een Australische mode-illustrator. Ze werkt voor prestigieuze modeontwerpers en merken zoals Prada, Dior en Yves Saint Laurent, en voor de magazines Vogue en Harpers Bazaar. Ze is onder andere bekend van de bestseller Coco Chanel, waar al meer dan 17.500 exemplaren van zijn verkocht. Dit zijn boeken die intrigeren en een koffietafel net even wat meer cachet geeft.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief