Delen vinden we super lief

skyscraper Dwayne Johnsonskyscraper Dwayne JohnsonWe waren aanwezig bij de speciale IMAX 3D vertoning van SKYSCRAPER in Pathé arena. Een film komt in deze zaal echt tot leven en al helemaal met een 3D ervaring. Ik had het gevoel zelf in de toren aanwezige te zijn, mijn hartslag heeft aardig wat pieken gekend. En laat ik je nu vertellen dat ik last heb van hoogtevrees… Bij het zien van onderstaande trailer weet je dan wel genoeg!

Bekende gezichten

De speciale vertoning van SKYSCRAPER in IMAX 3D vond plaatst in Pathé Arena Amsterdam. We werden ontvangen door een DJ en konden in een fotobooth een spannende foto maken. Wereldkampioen kickboxen Rico Verhoeven was hierbij aanwezig en vertelde kort over zijn reis naar Hong Kong vorige week, waar hij met Dwayne Johnson over de film sprak. Rico is deze week te zien in RTL Boulevard om te praten over zijn interview met de cast van SKYSCRAPER. Dat gaan we zeker bekijken!

Videoimpressie speciale vertoning Skyscraper

We werden omringd door bekende gezichten die net als ons over de rode loper struinden. Ook familyman Rico verhoeven was present en na het kijken van skyscraper zie ik het wel voor me dat Rico ook ooit ene filmcarriére staat te wachten . Mocht Dwayn er ooit mee stoppen, dan zie ik echt een acteur in hem. Ook Amber Delil, Rick Engelkes, Renée de Gruijl, Danny Froger, Cyriel Guds en Dwight Dissels waren aanwezig. En aangezien ik mijn eigen boks training had geskipt deed het me deugd dat billen buik benen hunk van de AH aanwezig was 😀

Het verhaal van Skyscraperskyscraper Dwayne Johnson

Niemand minder dan Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Legendary’s SKYSCRAPER. Een film waar we naar uit hebben gekeken. Actie, thriller, 3D, alles zit in deze blockbuster. Dwayne weet zijn rollen elke keer weer overtuigend te brengen. Het verhaal gaat om Will Ford. Hij is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China, gebeurt er het ondenkbare….

skyscraperBrandskyscraper Dwayne Johnson

Er breekt brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld dat 240 verdiepingen telt en een val van 1067m zal veroorzaken. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten en slaat op de vlucht om zijn onschuld te bewijzen. Hij moet de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt. Een spannend verhaal waarbij je op het randje van je stoel zit. Hij heeft er alles voor over om zijn familie te redden. Leuk dat het in Hongkong afspeelt. Ik heb er zelf veel rondgelopen in de tijd dat ik in China studeerde. Het belooft veel toffe beelden! Een absolute aanrader! skyscraper

Conclusie

Skyscraper de film is een fantastische mix van ‘The Fugitive, Die Hard & Towering Inferno”. En laten ze zich hier ook door geïnspireerd hebben. Een fantastische film waar het draait om actie en sensatie. Maar het draait ook voornamelijk om familie! Wat zou jij doen als je gezin in gevaar is? We hebben er echt van genoten, wat en toffe film!

Cast Skyscraper

Rawson Marshall Thurber (Central IntelligenceWe’re the Millers) heeft de 3D actiethriller Skyscraper geschreven en geregisseerd.  De productie ligt in handen van Beau Flynn (San AndreasBaywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San AndreasCentral Intelligence).  Skyscrapers’ uitvoerende producenten Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) en Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean-serie).

SKYSCRAPER draait vanaf 10 juli in de bioscoop, in 3D.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube  Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 

 


Delen vinden we super lief