Delen vinden we super lief

Nu de DVD is uitgekomen, kunnen mijn kindjes niet wachten om de film weer te gaan zien! De stemmencast van HUISDIERGEHEIMEN 2 is indrukwekkend en geeft de film echt meer elan. Edsilia Rombley is te horen als het shih tzu hondje Madelief en Huub van der Lubbe als de stoere hond Bolster die op een boerderij woont. Chris Zegers spreekt de stem in van slechterik Sergei en Mees Kingston is Liam, het zoontje van Katie en Chuck (Bas Smit). En daar blijft het niet bij…

Nienke Plas is een koe op de boerderij en haar zoontje Frenky-Dean Stjeward spreekt de stem in van Ukkie. Saar en Janna van de Zoete Zusjes zijn te horen als Prinses en puppy. Dorian Bindels is de onnozele cavia Norbert en Nicolette Kluijver is te horen als Chloe’s vrouwtje.

stemmencast huisdierengeheimen 2, universal

Verder keren terug: Fedja van Huêt als de trouwe terriër Max, Georgina Verbaan als zijn baasje Katie, Karin Bloemen als slome kat Chloe, Peggy Vrijens als het snoezige dwergkeeshondje Gidget, Robbert van de Corput (DJ Hardwell) als mopshond Mel en Frank Lammers als de knorrige bastaard Duke en Jandino Asporaat is het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Erik van der Muiswinkel is Pops en Roué Verveer is tekkel Buddy.

stemmencast huisdierengeheimen 2, universal

We hebben heel hard gelachen om de grappen en de interactie tussen de huisdieren. De kinderen en ik hebben genoten van de film.

Trailer

Het verhaal van HUISDIERGEHEIMEN 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2)

Het is een vrolijke animatiefilm en het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Ook in deze film volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

stemmencast huisdierengeheimen 2, universal

Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy.

Winactie

We geven 2 DVD’s weg van deze leuke film t.w.v €16,99! Meedoen is eenvoudig:

  • Laat een berichtje achter onder deze blog of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley zou tof zijn
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram en zouden het leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie loopt t/m 27 november waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of je achtergelaten e-mailadres.. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaatDelen vinden we super lief