Delen vinden we super lief

BABY born, poppen, kinderen, feest, jubileum, pop, Zapf

Het is feest in huis want BABY born is 30 jaar geworden. Wij zijn dol op feestjes en halen de confetti en taart tevoorschijn. Dit memorabele moment laten we niet aan ons voorbijgaan!

Bij ons is de BABY born poppenfamilie zeer populair en iedere avond heb ik veel extra kusjes uit te delen tijdens het bedritueel. Van de 25 miljoen verkochte BABY born poppen ligt er namelijk een groot marktaandeel in het bed van mijn dochter. En kusjes en knuffels uitdelen doen we graag.

Een hit bij ons thuis, al vele generaties lang

Sssst, de BABY born pop slaapt

Het poppenmerk is razend populair door de continue, eindeloze reeks nieuwe ideeën voor verbeterde functies en accessoires. De nieuwe aanwinst van de familie is deze week in het poppen paspoort bijgeschreven en werd gelijk goed verzorgd. “kijk mama ze huilt“. En warempel er rolde een traan over de wangetjes.

Mijn dochter had het maar druk met haar nieuwe BABY born pop; verschonen, eten geven, tranen drogen, aan- en uitkleden en vice versa… Dat de BABY born al generaties lang de bestverkopende pop is, vinden we dan ook niet verwonderlijk bij het aanschouwen van de poppen magie.

Magische ogen 

Om de 30ste verjaardag te vieren, heeft Zapf Creation het assortiment verder uitgebreid met een pop die op magische wijze zijn/haar ogen sluit en opent. De nieuwste BABY born poppen kunnen nu zelfs hun ogen openhouden als ze worden neergelegd. ‘Kijk mama, haar oogjes gaan open en dicht als ik met de speen draai‘ en warempel, de pop doet het echt. BABY born Magic Girl en Magic Boy doen hun naam zeker eer aan, dit is zeker magisch!

Toch eens kijken of Difrax niet zo’n magische speen kan ontwikkelen, waarmee ze in een handomdraai naar dromenland kunnen worden gestuurd, zelfs als de BABY born pop zit.

baby born, poppen, pop
Vorig jaar stond dit hoog op haar verlanglijstje en zal ze toch nog echt even op moeten wachten…Baby Born is magisch

Hoe poppendromen begonnen

Al weer zo’n 89 jaar geleden hebben Rosa en Max Zapf Zapf Creation opgericht en vonden al zelfs voor de geboorte van BABY born, twee punten belangrijk: hoge kwaliteit en een nooit eindigende stroom van nieuwe ideeën. Twee kernwaarden waar tot aan de dag van vandaag niet van is afgeweken. Als ik naar de poppen familie kijk van mijn dochter, waar ook nog mijn eigen BABY born tussen ligt, zie je deze ontwikkeling terug.

Het is feest BABY born weet al 30 jaar harten te veroveren
BABY born, poppen, kinderen, feest, jubileum, pop, Zapf

Naast de vele ontwikkelingen en innovaties die BABY born heeft doorgemaakt, staat het merk dan ook voor meer dan een pop alleen. BABY born stimuleert kinderen in hun communicatie en sociaal emotionele ontwikkeling. Dit zie ik bij mijn dochter ook sterk. Ze heeft haar poppen lief, verzorgt ze en praat er liefjes tegen. Ook worden ze voorgelezen en mocht de nieuwe pop mee naar de tennis baan.

Er is hard gewerkt aan duurzame verpakkingen
Met een afmeting van 43 cm, helderblauwe ogen en een hele reeks geheel nieuwe speelmogelijkheden veroverde BABY born in 1991 de kinderkamers over de hele wereld.

En wat dacht je van de lieve rollenspellen die kinderen zullen hebben met een broertje, zusje of vriendje. Er werd veel overlegd met de broers wie welke baby de fles mag geven, mag laten plassen of de luier verschonen. Mijn oudste zoon keek er met een schuin oog naar, hij is meer van avonturen beleven en is met zijn 8 jaar poppen toch echt ontgroeit. Maar voor mij dochter is haar BABY born zo veel meer dan enkel een pop. Het is de wereld van zelf ervaren en beleven met je eigen baby als beste maatje.

Accessoires

We hebben nu wel een issue qua bedruimte. Voorlopig slaapt Lisa, zoals haar nieuwe pop heet, nog in de doos en heeft een theedoek als dekentje gekregen. Haar verjaardag is pas in augustus, maar haar verlanglijstje zal worden gevuld met een bedje, dekentje en ook nieuwe kleertjes, ‘want met die regen was ze veel te koud gekleed’ aldus dochterlief. ‘En oja mama…., die scooter wil ik ook heel graag…, wel met een helm hoor, anders is het gevaarlijk voor haar‘ Een echte, bezorgde poppenmama, zoals het hoort.

BABAY born, poppen, kinderen, feest, jubileum, pop, Zapf

Weg met plastic!

Met BABY born dat als merk al van jongs af aan een prominente plaats in kinderkamers inneemt, neemt Zapf Creation haar verantwoordelijkheid ook op het gebeid van duurzaamheid. Vanaf het voorjaar van 2021 schakelt de onderneming voor haar gehele productassortiment over op plasticvrije verpakkingen. Alle plastic elementen zoals kijkvensters, blisters of sluitingen zullen stap voor stap worden vervangen door recycleerbare materialen. Echt een stap vooruit aangezien we ook de volgende generatie een schone aarde willen doorgeven.

baby born, poppen, pop
Hoeveel mama’s van nu, net als ik – poppenmama’s van vroeger – kijken wel niet warm terug, vol nostalgie op alle leuke momenten die ze samen met hun lievelingspop beleefden?

Het hele assortiment moet tegen de herfst van 2022 milieuvriendelijke verpakkingen hebben. Je kunt de nieuwe verpakkingen herkennen aan een zonnebloem. Met dit initiatief is Zapf Creation een echte pionier op het gebied van plasticvrije verpakkingen in de poppenindustrie, chapeau! We brengen nu snel Lisa naar bed, want ook de poppenmama moet lekker gaan slapen… Sweet dreams beiden

Baby bjorn Sweet dreams met poppen
Sweet dreams lief poppen meisje

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram|TwitterFacebook| Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief