Delen vinden we super lief

Onze kleine, grote wonders geven ons zoveel meer dan wij als ouders ooit van te voren hadden kunnen bedenken. Ze geven ons veel liefde en tegelijkertijd komen er grote en kleine uitdagingen op ons pad. De I Love Collectie sluit hier naadloos bij aan en is helemaal voor ons weggelegd.

Het is een liefdevolle collectie dat bestaat uit producten waarmee je je kleintje kunt voeden en troosten. Vooral als het even tegenzit en de kleine troosteloos is, biedt een speen comfort en rust. We delen graag onze vondsten…

liefde, I love collectie, difrax

I Love collectie

‘Love rules’ en hoe leuk is het om je kleintje te omringen met heel veel hartjes!

speenkoordje i love, I love

Deze liefdevolle collectie bestaat uit de vertrouwde fopspenen in vijf verschillende maten en de populaire Anti-Colic S-fles. Dit is aangevuld met een lief en kleurrijk fopspeenkoordje. Speciaal voor ouders en hun kindje om de liefde te vieren. Wat extra schattig is, is dat er ook spenen zijn met I love papa, een ideaal vaderdag cadeautje. Wij zijn fan!

Papa en mama to be?

Deze A-kwaliteit fopspenen herken je aan het transparante vlindervormige schildje dat het neusje vrij houdt! Ook deze I Love collectie fopspeen is beschikbaar in vijf verschillende maten van prematuur (-2 maanden) tot 18 maanden plus. Ze groeien daardoor mee met de zuigbehoefte en het gezicht van het kindje. Dat houdt eigenlijk in dat je baby met het kleine snoetje niet zo’n immens speentje heeft te dragen en van 100% duurzaam materiaal is gemaakt. Natuurrubber is niet mijn ding, het ruikt naar en brokkelt af in de zon. En zodra ze ouder worden is een ring handig zodat ze de speen eenvoudig zelf kunnen pakken. Love it! it’s in the name!

liefde, I love collectie, difrax

De producten uit de I Love collectie zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Verras bijvoorbeeld je partner of geef het aan een mama of papa to be in je omgeving. Het ouderschap kan soms best onzekerheden bieden, waardoor een beetje extra liefde nooit verkeerd is. Hiermee gaan we veel glimlachen op het gezicht toveren.

De collectie is verkrijgbaar in babyspeciaalzaken, op Difrax.com en bij de Kruidvat!

liefde, kalverliefde, liefde, I love collectie, difrax

A.Little.Help.


Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief