Delen vinden we super lief

Ik schaar mijzelf niet onder de ouders die hun kindje in superdupe, hippe kleren heeft rondlopen. Toch houd ik de trends en mode-tips in de gaten en zien ze er altijd leuk uit. (soort van) Vooral mijn dochter aankleden is mijn grootste hobby! Ik ben dol op kleur en als de outfits van de kids bij elkaar passen, vind ik dat wel heel leuk. Maar eerlijk is eerlijk, dat geschied op feestjes, huwelijken en speciale gelegenheden. Ik ben geen moeder die vooraf alles tot in de detail uitkient. Wel leg ik een avond van te voren de kleren klaar voor de volgende dag.

Mijn mode-tips en tricks

Bij ons is de regel; ‘pas naar beneden als je aangekleed bent’ En om te voorkomen dat dit een kermisattractie wordt, kan ik zelf nog ietwat sturing aan geven! Mijn drie bandito’s groeien heel hard en daardoor houd ik allerlei leuke webshops en webwinkels in de smiezen. Bij de kleding van meisjes zijn er een aantal dingen die ik heel graag met jullie deel!

1. Kleur

Kleur werkt als magie. Een wit, of crème kleurtje maakt mijn dochter bleek in het gezicht. Dit geldt niet bij ieder kind, daar kan rood of kleurrijk weer helemaal afdoen. Door de juiste kleuren te combineren is je kind in no-time hipperdehip!

2. Eigen mening

Waar ik zelf de outfits uitzocht toen ze jonger waren, tegenwoordig heb ik geen stemrecht meer. Mijn kinderen hebben een zeer uitgesproken smaak. Als ik een webshop open heb staan, kijken ze over mijn schouder mee. Laat je kind dus ook zeer zeker meekijken als je kleding online koopt! Daarmee voorkom je ongedragen items.

3. Seizoenen vrije kledingkast

In de winter is het lastig om in een korte broek rond te lopen, maar shirts en hemdjes combineer ik wel graag in de winter met een kleurrijke vesten en truien. De jurkjes van mijn dochter zijn ook zowel in de winter als de zomer aan te trekken. En tegenwoordig gaan stipjes en streepjes ook goed samen. Op deze manier kun je mixen en matchen met alle outfits! Ook de jongens shirts draagt mijn dochter gerust met een girly, kleurrijk vest erover! toch handige mode-tips

4. uniekheid

Zo nu en dan stuit ik op toffe webshops met toffe kleding voor meisjes. vooral in de ‘sale’ hoek vind ik vaak nog wel pareltjes. Ook kijk ik regelmatig bij kleinere, onbekende webshops die onbekende, toffe merken hebben opgenomen in het assortiment. Mijn kids hoeven immers geen eenheidsworst te worden!

5. Papa rules!

Ook papa koopt zo nu en dan online kleding voor de kids. Dat is vooral als hij ziet dat je jongens op ‘’hoog water lopen’, of het rokje van zijn meisje te kort wordt. Manlief is dan van het praktische en wil het dan per direct oplossen. Zelf ben ik van het rondstruinen. vergelijken en dan een overwogen keuze maken. Ook heeft hij een hele andere, toffe, stoere smaak. Grappig om te zien, en de kinderen vinden dit maar wat leuk! Recent kocht hij een stoere trui en broek voor mijn dochter. En cool dat ze het vond! Mijn tip hierin is dan ook; laat manlief ook wat in het winkelmandje stoppen, hij blij, kids opgetogen!

kinderkleding

6. Less is more

Het komt voor dat we als gezin als clown over straat gaan. Een ratjetoe aan kleuren en patronen en zijn daardoor een leuke verschijning. Toch is het ook heel mooi als je de kleuren afstemt en hierbij is het credo; ‘less is more‘. 1 item met een opvallende patroon is dan tof en helemaal als dit terugkomt bij de ander. Trends van volwassenen zie je overigens ook vaak terugkomen in de kinderkleding en vice-versa. De volwassen mode-tips houd ik dan ook wel soort van in de gaten!

7. Accessoires

Hoe vaak ik wel geen haarband, doek voor in het haar, kettinkjes of stoere hoedjes en petten heb gekocht! Het is zo vaak voorgekomen dat ze er gewoonweg niet naar omkeken. Ik zorg er nu voor dat mijn kids bij het beslissingsproces betrokken zijn! Op die manier dragen ze het vaker. Ook houd ik de labels er eerst nog even aan en als ze het na een paar minuten al af doen weet ik genoeg!

8. Groeien als kool

Je knippert twee keer en de kids zijn twee turven groter. Met drie kinderen kun je er niet tegenaan shoppen en zijn ze zo weer uit de kleren gegroeid. Shirts zijn niet handig om te groot te kopen, maar spijkerbroeken kunnen gerust omgeslagen worden en truien evenzo. Ik koop zelf vaak kleding in de 80% korting ronde voor het jaar erna. basic shirtjes en broeken heb je nooit een miskoop aan.

Ben je ook vaak op zoek naar leuke webshops? We hebben recent deze Jayno.nl ontdekt, en de 1e bestelling. is geplaats. Vooral de kleding voor meisjes is hier te leuk! Hopelijk heb je iets aan mijn mode-tips en tricks gehad! Ik ben dan ook benieuwd of jullie favoriete webshops hebben!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op TwitterFacebookYoutubeInstagram en vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief