Delen vinden we super lief

Bigben Kids presenteert nieuw, innovatief audio-speelgoed waar ik blij van word. Thuis dansen en zingen we veel en speelgoed dat dit stimuleert heeft een streepje voor. We ontvingen de karaokemicrofoon Maïkou, met een dieren- en robotstem dat mijn zoontje niet heeft losgelaten toen hij deze kreeg. Mijn dochter werd helemaal verliefd op de projecterende nachtlampjes Owly en Owlyvi waar je zelfs luisterverhalen op kunt afluisteren. Fantastische cadeaus voor deze feestdagen.

BIGBEN KIDS

Zullen we een liedje zingen?

Naar muziek luisteren, dansen en imiteren vinden kinderen heerlijk. Er gaat geen dag voorbij dat de muziek aangaat of op TV spotify aangezet wordt. Voor de beste zanger in spé, of entertainer in de dop, is er de draadloze karaokemicrofoon Maïkou. Maak er samen met je kind een knotsgekke show van!

Je hoort niet alleen je eigen stem, maar met de bijgeleverde microfoonkoppen kan je kind zijn of haar stem veranderen in die van een zware pandastem, hoge vogelstem of dat van een robot. Dit geeft hele geinige effecten waar je echt blij van wordt. En de Maïkou karaokemicrofoon heeft nog meer toffe feautrues.

De microfoon heeft namelijk lichteffecten en het gezongen liedje kan je opnemen dankzij de handige opnamefunctie. Ik had het voor mijn zoontje opeht oog, maar mijn dochter zat er ook heel jaloers naar te kijken. ‘Mama die is perfect voor de meiden band met mijn vriendinnen”! Gelijk heeft ze, maar deze is toch echt voor haar broertje die de gekste opnames maakt!

Muziek kun je eenvoudig en draadloos via Bluetooth afspelen. Zo kan je kind de muzikale prestaties afspelen en aan zijn of haar publiek presenteren. De microfoon, die in twee kleuren (roze en blauw) verkrijgbaar is, is ook geschikt om als kleine Bluetooth-speaker te gebruiken. 

Wijze nachtlampjes

Het is bedtijd. Tijd voor een verhaaltje, een van de gezelligste momenten van de dag. Met de verhalende nachtlampjes Owlyvia en Owly wordt het slaapritueel gegarandeerd magisch. Stop het schijfje in Owly’s hoed en laat je fantasie de vrije loop. Bij Owlyvia en Owly zijn drie verhaaltjes standaard meegeleverd, die voorzien zijn van projectie en achtergrondmelodieën voor een aangename bedtijd-ervaring.

Lees verhaaltjes voor het slapengaan met Owlivia en Owly

Niet alleen brengen de nachtlampjes sfeer en rust in de slaapkamer door het verstelbare gedimde licht, het geeft kinderen ook een vertrouwd gevoel dat er een lichtje (wit licht of regenboog) in de kamer brandt.

De uilenlampjes projecteren zowel lichteffecten als (voorlees)verhaaltjes op de muur of het plafond en hebben drie melodiestanden die ook op tijd instelbaar zijn. Naast de drie verhaaltjes die standaard meegeleverd worden, zijn er ook verhaaltjes los verkrijgbaar.

Owlyvia en Owly zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er ook voor dat je kind langer slaapt dan een slechts een ‘uiltje knappen’. 

De nachtlampjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren: OWLY (blauw) en OWLYVIA (roze) – adviesprijs € 49,99

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter| Facebook |Youtube| Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief