Delen vinden we super lief

De verjaardag van onze dochter (5) vierden we tijdens onze vakantie in Frankrijk en de verjaardag van mijn zoontje (3) bij terugkomst. Ook werd er hard gezongen en getrakteerd op de crèche, BSO en wordt het kinderfeestje nog ingepland. De verjaardagen combineren doen we vooral voor de familie en voor ons eigen gemoedsrust. Wel zo handig en praktisch omdat de opa’s, oma’s, zussen en vrienden vanuit het hele land komen.

Mijn zusje zit nog middenin de verhuisstress. Mijn zus komt net uit Turkije en vrienden zijn op hun terugreis van Legoland Bilund. En eerlijk is eerlijk…het is al zoveel georganiseer… Hoe doen moeders het toch altijd?

Taart ophalen bij Life of Pie in Amsterdam

Verjaardagen combineren

De kids gaven me een thema en ik kon los qua creativiteit! Vorig jaar wisten we draken en eenhoorns te mixen. Dit jaar werd de wereld van de zeemeermin, met de stoere onderwater wereld gecombineerd met als hoofdthema; onderwaterwereld-zeemeermin. Lucas (3) en Yvette (5) werden in al hun wensen gehoord, al voerde mijn dochter toch wel de boventoon met haar droomverjaardag. Zowel met de verkleedkleding, de taart, decoratie, hapjes en cadeautjes hebben we uiteraard met beiden rekening gehouden tot in detail!

Zeemeerminnen combineren met de onderwaterwereld

Onderwaterwereld- zeemeermin Let’s ‘shellabrate’

* Feestartikelen

We delen met plezier de feestpret en wellicht weet het je te inspireren. Door de hectische weken heb ik meer uitbesteed en ben ik minder creatief aan de slag gegaan. Dit jaar geen printables, al staat Pinterest er vol mee! De versiering bestelden we online waarmee we de zeemeermin onderwater wereld sfeer creëerden.

De woonkamer werd omgetoverd in een oceaan en ons zoontje was blij verrast in de vroege ochtend van zijn verjaardag. De ochtend voor het familiefeest werd er de zeemeermin ‘touch‘ aan gegeven met helium ballonnen en versiersels.

Under the sea

De opblaasbare tropische vissen versierden de hoofdtafel, samen met de bekers, bordjes en met het tafelkleed was het thema compleet. Met de anker hadden we een top trofee! Deze verjaardag werd heerlijk ‘over-the-top’ gevierd.

Het tafelkleed “under the sea bubbels.” was top. Deze werd gedekt met kleurrijke, tropische vissen borden, servetten bekers en bestek in bijpassende kleuren. Het is een aanrader om het op 1 tafel te houden anders kan het echt een ratjetoe worden. De taart werd in stijl gepresenteerd met de feestartikelen!

* Cadeaus

Op het wensenlijstje stond een echte zeemeerminnen vin, zwemmende Ariel, een zeemeerminnen Barbie, een broodtrommel, een sporttas en veel glitters, stickers en klei. Wat werden beide kids verwend. Bij zoonlief werkten autootjes helemaal goed en uiteraard de tiptop puzzel en verkleedkleren.

* Taart

Bij Life of Pie is de zeemeermin onderwaterwereld taart besteld en ‘wow’, wat was het ook deze keer weer een kunstwerk. Ze hebben zichzelf echt weten te overtreffen! Het werd met pijn in ons hart aangesneden, zo mooi was de taart en ook nog eens verrukkelijk! Bladgoud, eetbare bloemen, het fondant, de macarons…. smelt…

* Verkleedkleren

Verkleden is zo leuk en zorgt ieder feestje weer voor magie en een hele grote glimlach op het gezicht van de kinderen. Bij het thema viel ons oog al snel op het outfit van NEMO en zoonlief wilde dolgraag als kreeft verkleden. Gelukkig worden ze er nog heel blij van on te verkleden. Ooit zal dit veranderen … snif!

Een kleurrijk geheel

* Catering

En qua catering was manlief de keuken ingedoken en had een beetje hulp van Kippie. Onze gasten kwamen niets te kort en we zijn heel blij met de vondst van de Kippiepan. Qua hapjes waren de zeewier dropslierten een aanwinst. De koekjes waren net schubben, en je Jellybeans was het koraal. Dit was een te gek thema en het wordt nog lastig om dit te overtreffen! Gelukkig verjaren ze maar 1 keer per jaar!

Sea… you later….

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief