Delen vinden we super lief

Ariël Disney princess

Wist je dat Ariël Hebreeuws is en ’Leeuw van God’ betekent? Ik stuitte op dit leuke weetje toen ik aan het struinen was naar de enige echte Disney prinses die kan zwemmen! Mijn dochter is Disney prinsessen fan en dan met name Ariël. Ook tof om te weten is dat de kleur van de staart van Ariël uit de film speciaal gemixt is door een verflaboratorium van Disney. Deze bijzondere unieke kleur heet nu ook officieel Ariël blauw. Tof toch om te weten ,dat maakt deze stoere prinses nog meer bijzonder.

Wie is jouw favoriete Disney Prinses

De Kleine Zeemeermin is één van de favoriete Disney prinsessen van mijn dochter. Dit was helemaal duidelijk tijdens het Disney On Ice schaatsspektakel afgelopen jaar. Ze sprong omhoog toen ze de kleine zeemeermin Ariël spotte tussen de vele golven. Door de sierlijke en behendige bewegingen in de grote, prachtige oceaan was ze hierdoor betoverd.

Op haar verlanglijstje stond dan ook snel de Ariël Disney prinses speelpop en haar speelhuis. De sprankeling in haar ogen waren aandoenlijk toen ze de pop op haar verjaardag kreeg. De nieuwe Disney Princess: Zwemavonturen Ariël is dan ook op haar lijf geschreven en ligt klaar voor sinterklaas. Vooral omdat ze nu bezig is met zwemles, is deze Disney pop die kan zwemmen helemaal te leuk!

Video

Ariël Disney princess
Ariël Disney princess
De Disney Princess die echt zelf kan zwemmen

De moderne en sterke prinsessen van Disney inspireren kinderen over de hele wereld. Soms moet je net als ‘Belle’ gewoon je hart volgen, of het avontuur achterna gaan, zoals Rapunzel onverschrokken doet. En wat dacht ja van Tiana, die zich door niemand de les laat lezen?  De vrolijkste en sterkste Disney Princess is misschien wel Ariël, die behendig en krachtig al zwemmend nieuwe werelden ontdekt. Deze Kleine Zeemeermin inspireerde Hasbro om Zwemavonturen Ariël te ontwikkelen. Deze pop kan zelfs  onder water zwemmen!

Ariël Disney princess zeemeermin
Ariël Disney princess

Deze Ariël mag helemaal kopje onder. Sterker nog: ze zwemt helemaal zelf zodra ze in het water ligt! De beweging van de staart en vin van de pop is geïnspireerd op de magische filmmomenten van Ariël. Ze kan snel en dapper door de zee zwemmen, of in ons geval het bad en zwembad! Mijn dochter zal een gat in de lucht springen en samen met de Kleine Zeemeermin spannende en gezellige onderwateravonturen beleven.

  • De staart en vin bewegen echt.
  • De pop is ruim 34 cm groot.
  • De pop werkt op twee AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Leeftijd: 3+ | Consumentenrichtprijs: € 29,95

Video van Ariël

Tijdens het Hasbro persevenement ontdekten we deze prachtige Disney prinses en was mijn dochter onder de indruk. In onderstaande video zie je hier een kort fragment van.

Lees ook: “De kleine Zeemeermin” de musical: Een magische onderwater sprookje is in première gegaan

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief