Delen vinden we super lief

verzamelen hasbro trendsDe leukste trend op speelgoed gebied is toch echt wel interactief speelgoed. Als het geluid maakt en reageert op wat je doet ben ik al snel verkocht. Tijdens het Hasbro persevent keek ik mijn ogen uit. Ze staan bekend om het sterk innovatieve speelgoed van hoge kwaliteit. En dit najaar verschijnen er weer een aantal speelgoeditems waar ik enorm van onder de indruk ben. Ze weten zichzelf echt weer te overtreffen. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de nieuwe interactieve toys onweerstaanbaar. Dat wordt een heel lang verlanglijstje!

“Interactief speelgoed dat… zingt, babbelt, huilt, giechelt, shyriiwook-t en je napraat.”

Een van de fantastische ontdekkingen is FurReal dat o.a ‘Rock-A-Too’ introduceert. Dit is een kleurrijke knuffel-kaketoe die interactief alles napraat. En niet alleen Star Wars fans zullen hun hart ophalen met Chewie. Dit is de leukste Wookiee die echt met je praat en heerlijk kan ronken en snurken. Baby Alive komt met een toffe babycollectie. De babypop helpt met de zindelijkheidstraining van je kindje, superhandig.  Dit speelgoed is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 en dat verbaast ons niets. Mijn dochter was er door betovert. En tot slot is daar ieders lieveling Rainbow Dash: samen met deze My Little Pony kun je alle liedjes meezingen met de echte microfoon.

Furreal hasbroFurReal Rock-A-Too – De Show Papegaai

Deze vogel heeft veel talent en verdient een podium!

Deze  kleurrijke, gekke, interactieve kaketoe met toffe kuif is een geboren artiest. Hij zingt, danst en klets je de oren van je hoofd.  Hier was ik zeer van onder de indruk. Allereerst door de kleuren. Je kunt de opnamemodus gebruiken en hij praat je feilloos na, met zijn eigen grappige stemgeluid natuurlijk.  Deze kaketoe zorgt voor veel entertainment en een hoop lol is gegarandeerd! Op het Intertoys boek stond hij al op de cover groot omcirkelt door mijn zoontje!

  • Interactief mee kletsen en swingen

    Fur Real Papegeaai

Rock-A-Too’ zswingt er op los, kan zijn koppie bewegen, hij beweegt beide vleugels en ook het kammetje op zijn hoofd en zijn snavel. Hij heeft meer dan 50 geluids- en bewegingscombinaties, waardoor je er niet op uitgekeken raakt. Met deze show papegaai is het dan ook elke dag feest. Ik zie het al voor me dat de kinderen met hem meezingen, hem grappige dingen laten zeggen, of gekke geluiden maken… We hebben straks onze eigen stand up comedy show. Rock-A-Too heeft natuurlijk ook een gevoelige kant als je namelijk zijn linkerwang aait krijg je een hele lieve reactie, en wie weet… een interactief kusje. We hebben deze leuke, gekke, rare vogel in huis en onze piraat Olivier wordt er mee verwend. En extra leuk, er zijn meer huisdieren van dit leuke speelgoedmerk! Waaronder een hondje en een dino, mocht de kaketoe niet al je hart verovert hebben.

iIteractief en geschikt voor kleine en grote kinderen vanaf 4 jaar | Consumentenrichtprijs: € 99,99babyalive

Baby Alive – Plas & Dans Baby   “Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018  (categorie 4-5 jaar)

Omdat je poppen en POPPEN hebt!babyalive

Als ik naar mijn dochter kijk, heeft ze 1 echte favoriete pop. Haar pop gaat overal mee naartoe en wordt non-stop geknuffeld en verzorgd. Ze zoekt bij haar pop troost en geborgenheid, ze raakt er door vertedert en lacht er ook veel mee. En zal ik je verklappen dat mijn jongste Lucas(2) er ook mee speelt? Heel aandoenlijk om hem interactief zijn poppen te zien verzorgen. De oerinstincten die het rollenspel met poppen aanvuren zitten echt net zo goed in jongetjes.

babyalive hasbro

Met dit leuke poppenspel leren kindjes de wereld begrijpen, ontwikkelen ze hun zelfstandigheid en spelenderwijs oefenen ze om een liefdevolle band op te bouwen. Aangezien mijn jochie zo fijn met poppen kan spelen, picknicken, knuffelen en ze kan vertroetelen, krijgt hij een pop met de feestdagen! 

Baby Alive heeft een babypop ontwikkeld die, net als de kleintjes zelf, moet leren om op het potje te gaan. Door deze rollenspel hoop ik dat ook bij mijn zoontje het lampje zal gaan branden. De pop wordt ‘Plas & Dans Baby’ genoemd, want de kersverse poppenouders willen hun pop natuurlijk zelf een prachtige naam geven.

Blij op het potje

Als ‘Plas & Dans Baby’ dorst heeft, kan je kindje haar water geven met de drinkfles. Daarna is het tijd voor het potje! Als je de handjes van de baby vast houdt dan doet ze het potjesdansje. Dan zingt ze “pi-pi!” Dit werkte wel aardig op mijn lachspieren. En geen zorgen hoor, ze “plast“ echt alleen op het potje! Nu hoeft ze alleen nog even haar handjes te wassen en dan krijgt ze een sticker omdat ze het zo goed gedaan heeft! En…. wacht ’s even… heb jij ook een plasje op het potje gedaan? Dan is die sticker ook voor jou! Hiermee moet het haast wel lukken om mijn zoontje interactief zindelijk te krijgen.

Interactief speelgoed babyalive

Baby Alive Plas & Dans Baby kent 50 zinnetjes en de beweegbare pop kan makkelijk aan en uit worden gekleed. Haar haren kunnen verzorgd worden en het is heel leuk om luisteren naar haar gebrabbel. Dit is interactief speelgoed dat zeker een succes zal worden.

Voor poppenmama’s  en poppenpapa’s vanaf 3 jaar | Baby Alive Plas & Dans Baby is verkrijgbaar in 3 variaties: met blonde haartjes, bruine haartjes en met een donkere huidskleur. | Consumentenrichtprijs: € 74,99

Ultimate co-pilot CHEWIE

Wie kent Chewbacca nu niet? (“Chewie” voor vrienden) Het is Han Solo’s trouwe vriend en copiloot in Star Wars. Nu kan Chewie ook jouw maatje zijn met wie je thuis interactief ongekende avonturen beleeft. Dit is een geweldige, zachte, interactieve pluchen vriend van FurReal. Chewie heeft meer dan 100 geluid- en bewegingscombinaties en geeft antwoord in onvervalst “shyriiwook,” de taal van de Wookiees.Furreal

Als Chewie met zijn zachte rommelige vacht, in beweging is. Heb je altijd interactie met hem. En soms op een manier die je helemaal niet verwacht had…  Je zult zijn grappige gezichtsuitdrukkingen niet kunnen weerstaan! Als je tegen hem praat lacht Chewie en brult en snurkt hij zelfs. Als hij zijn brul laat horen, strekt hij overigens vaak zijn armen boven zijn hoofd. En als je hem vriendelijk op zijn hoofd kriebelt, maakt hij lieve geluidjes. Deze tevreden, gezellige vriend staat altijd klaar om op avontuur te gaan. Samen beleef je de grootste intergalactische missie, groot of klein.

Voor fans vanaf 4 jaar | Consumentenrichtprijs: € 189,99

My Little Pony  – Zingende Rainbow Dash 

My Little Pony - Zingende Rainbow DashHaal je zangtalent naar boven met My Little Pony!

‘My Little Pony’ kent natuurlijk iedereen! Vanaf dit najaar kan je zelfs interactief met superster ‘Rainbow Dash’ meezingen met haar favoriete liedjes. Je zult je verbazen door haar zangtalent en samen kun je in het Nederlands met haar de show stelen.

Rainbow Dash’ is met haar superstar look precies op de hoogte wat je nodig hebt om het te maken als popster. Ze is klaar voor haar grote tournee en je kunt haar horen zingen! Duw op haar Cutie Mark en luister naar liedjes uit de enige echte My Little Pony bioscoopfilm of de tune van de tv-serie. Meezingen uit volle borst is natuurlijk nog leuker! Je kunt haar microfoon gebruiken en met het bijgeleverde boekje heb je de songteksten bij de hand.

My little pony interactief speelgoed

Rainbow Dash heeft ook 15 verschillende coole uitspraken en je ziet hoe ze haar regenboog manen schudt. Haar zonnebril kan ze heel mondain in haar haren schuiven, als een echte wereldster! Mijn dochter was er tijdens het Hasbro Persevent helemaal weg van en ik heb het bovenaan haar verlanglijstje gezet!

“Maak je mooi, kam de prachtige lokken van ‘Rainbow Dash en sing along!”

Leeftijd: 3+ | Consumentenrichtprijs: € 34,99 Beschikbaar: 22 oktober 2018

My Little Pony - Zingende Rainbow Dash

Ontzettend leuk dit interactief speelgoed. Het is een toffe trend naast het verzamelen, slijm en geknutsel waar mijn kinderen dol op zijn.  Heb jij al favorieten gespot!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief