Delen vinden we super lief

hasbro verzamelen gamingWat geef je een kind dat alles al heeft? Als ik kijk naar mijn eigen kinderjaren werd ik ontzettend blij van mijn plakboeken en verzamelde ik alles wat los en vast zat. En die trend zie je nu ook terugkomen! Kinderen zijn er dol op om dingen te verzamelen. Hasbro snapt deze trend en komt met veel leuke speelgoed producten.

Verzamelen maar

Bijna iedereen heeft vroeger wel iets verzameld; Donald duck, postzegels, flippo’s, vakantiestenen, of schelpen. Verzamelen gaat terug naar de oertijd, waar het een manier was om te overleven. Zonder voedsel kwam je de winter echt niet door. Noten en zaden verzamelen is geen noodzaak meer, maar die verzameldrang zit diep in ons geworteld. En het voelt heerlijk om eraan toe te geven!

Ondanks de opkomst van de deeleconomie vinden we het ook nog steeds heerlijk om spullen te bezitten: hoe fijn is het om je verzameling te zien staan in een vitrinekast, of de doos met My little pony’s va zolder te halen… Het brengt me echt terug in de tijd.

  • Verzamel ze allemaal

    lost kitties hasbro

Kinderen zijn enthousiaste verzamelaars. Aan het “verzamel ze allemaal” kunnen de meeste kinderen maar moeilijk weerstand bieden. En waarom zouden ze ook: veel verzamelcollecties zijn betaalbaar en leuke cadeautjes of zakgeld items. Ze kunnen er zelf voor sparen en hun hart maakt een sprongetje als ze weer een aanwinst bij elkaar gespaard hebben. Leuk en ook best leerzaam.

Vanaf een jaar of vijf zijn kinderen in staat om voorwerpen en onderwerpen te categoriseren. Zo ontwikkelen ze een oog voor detail en stellen ze doelen. Ze willen tenslotte graag hun verzameling compleet hebben. Behalve leuk en spannend is verzamelen dus ook nog leerzaam en goed voor hun ontwikkeling. Daar houd deze moeder wel van.

lost kitties hasbro

Verzamelcadeau-ideeën

Als je op zoek bent naar toffe verzamel cadeau tips dan kun je je hart ophalen. Hasbro heeft dit najaar namelijk verschillende verzamelcollecties waar je ook nog echt leuk mee kunt spelen:

Lost Kittieslost kitties verzamelen hasbro

Lost Kitties zijn poesjes met cattitude: érg eigenwijze katjes die gewoon doen waar ze zin in hebben. Ze zijn dol op avontuur en gaan er graag op uit! Ze zijn ook altijd op zoek naar wat lekkers. Houd wel je koelkast in de gaten, want voor je het weet is alle vis verdwenen! En zijn ze moe van het spelen? Dan doen ze gewoon een dutje, op je telefoon, of Ipad bijvoorbeeld.

  • Melkpak

    lost kitties verzamelen hasbro

De katjes zijn echt superschatting. Van de verliefde Bonbon tot de luie Nap-Kin, Eugene met z’n bolle buikje en Cheesy, die met zijn koppie in de pizza blijft hangen tijdens het snoepen. Ze brengen zichzelf vaak in de problemen door hun eigen nieuwsgierigheid, maar ach, dat maakt ze ook zo leuk. Of in een melkpak: kattenkwaad in een box. Het is aan je kinderen om de kitties te bevrijden uit de kleine melkpakjes.

Inhoud: In elk Lost Kitties melkpakje zit een Lost Kittie verstopt in de klei, een sticker en 2 accessoires op de website van Lost Kitties kun je de verzamelposter downloaden. Richtprijs: € 5,99

Lock Starslock stars hasbro

Geheimen die moeten natuurlijk heel goed bewaard worden. En hoe kan dat beter én leuker dan in deze kleurrijke en toffe Lock Stars?

Deze gadgets zijn alleen te openen met een persoonlijk sleuteltje, dus alle diepste geheimen blijven veilig voor volwassen ogen. Er hangt al een tijdje zo’n toffe gadget aan de rugzak van Olivier en hij blijft er druk mee in de weer.lock stars hasbro

Elke Lock Stars zijn eigen, unieke persoonlijkheid en uiterlijk heeft zijn ze ideaal om je eigen identiteit mee uit te dragen. Op het schoolplein zie je ze nu al wel veel hangen aan schooltassen, jassen, of schoenen. In totaal komen er dit jaar 96 verschillende varianten op de markt, dat betekent dat je kinderen er eindeloos op mee kunnen verzamelen. Bij elke Lock Star zit ook een verrassings-mini-Lock Star.

Mijn vermoeden is wel dat dit populair zal gaan worden.  Richtprijs: € 5,99

verzamelen hasbro mlp

My Little Pony: Cutie Mark Crewmy little pony hasbro verzamelen

Fans van My Little Pony kunne hun hart ophalen: De Cutie Mark Crew is een fantastische verzamel collectie! Al Je lievelingspony’s, zeepony’s en Equestria Girls zijn gekrompen tot mini-verzamelformaat in een toffe box.!

Er verschijnen dit jaar 24 verschillende figuurtjes en zitten verscholen in schattige, stapelbare huisjes met steeds een nieuw decor. De eerste serie heeft een snack- thema, waarbij ze in hun vrije tijd gezellig aan het happen zijn in hun cafetaria.

  • Snack thema

verzamelen hasbro mlp

In elke verpakking zit een figuurtje, een accessoire in snack-thema, een verzamelkaartje en uiteraard het stapelbare huisje. Hoe meer je er verzamelt, hoe meer verhalen je kunt verzinnen.

Je kunt je hele team bij elkaar verzamelen, mix and matchen met de accessoires en heel wat nieuwe avonturen beleven ! En tsja, de liefde voor my Little pony is groot aangezien dit mijn favoriete speelgoed is uit mijn jeugd. Richtprijs: €4,99

Littlest Pet Shop Hungry Petshungry pets verzamelen hasbro

De Petshop Pets hebben zich samen met hun favoriete snack verstopt in een ‘blkje’. In de kleurrijke, grappige wereld van Littlest Pet Shop opent zich een wereld aan nieuwe vriendjes. Wat dacht je van een teckel verkleed als hot-dog, een koe opgetuigd met een Zwitserse kaas, of een vis die van frietjes houd.

verzamelen hasbro hungry pets

Niets is te gek. Kies je favoriete snack – uh huisdier – en verzamel ze alle tien. In elk ‘blikje’ voer zit een originele Pet en drie accessoires.  Richtprijs: €5,99

Trolls – Small Troll Town

verzamelen hasbro trolls

Zijn die van jou ook zo verslaafd aan de Trolls TV serie? Mijn kinderen verkiezen dit vaak boven heel veel andere televisie series. Knoest, Guy Diamond en natuurlijk Koningin Poppy kunnen niet wachten om met samen met je kinderen op avontuur te gaan. Eindelijk echt je vingers door die lange Trollenharen laten gaan. Mij dochter heeft de roze variant en zie haar er veel spelen. Kammen, vlechten of het haar in in een strak puntje omhoog kammen is haar favoriete bezigheid.  in de lucht!  Glitters, roze, paars, of liever geel? Jullie favoriete Troll zit er altijd bij. Richtprijs: €7,99

Met de aankomende feestdagen die er aan komen zijn dit ideale schoencadeautjes. maar ook voor een kinder verjaardagen is het leuk om hier iets van te geven. Hopelijk heeft het je weten te inspireren. En mocht je nog meer inspiratie nodig hebben!? Bekijk dan snel onderstaande video. Vooral de papegaai, bumblebee en de tellies zijn toch… Zoveel moois om te ontdekken

Videoimpressie

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat

 


Delen vinden we super lief