Delen vinden we super lief

Poopsie

Met een glas kinderchampagne en lekkere zoetigheden werden we welkom geheten op de MGA XL unboxing party. De kindjes keken bij binnenkomst al hun ogen uit. Overal hingen er fantastische ballonnen en er was heel veel lekkers.

Met drie kinderen hoopte ik me te kunnen inhouden met alle zoetigheden, maar ach het is een echt unboxing feest…We wachtten vol spanning tot de grote deuren open gingen waar we drie kamers mochten betreden met onze stempelkaart… spannend! Het ‘MGA XL unboxing Event’ kon beginnen.

Unboxing

Eén van de grootste speelgoed trends op dit moment is ´unboxing´ het uitpakken ven het speelgoed, waarbij de spanning en beleving van het uitpakken op zich, veel toffer is dan het speelgoed zelf. Het doel is om zoveel mogelijk figuurtjes te verzamelen. Het speelgoed zit vaak verstopt in een afgesloten verpakking, dat zowel een bal, kooi, of ei kan zijn. Het evenement stond in teken van het de ‘unboxing’ . In drie verschillende kamers was er veel te ontdekken en uit te pakken.

  • Groene kamer

    poopsie slime unboxing

poopslie slime unboxing eventWe kropen eerst in een Poopsie Slime Surprise bad en ontvingen een toffe polaroid van ons tafereeltje. Ook werden de kindjes prachtig geschminkt en mochten ze aan de unboxing tafel een Poopsie Slime Surprise pack unboxen. Heel gaaf natuurlijk, want eigen slijm maken, had mijn dochter nog niet eerder gedaan.

De jongens vonden het maar niks en hadden de ballenbak in de 2e kamer al ontdekt. Dit vonden ze veel toffer tof en waren er gelijk ingedoken! maar Yvette keek eerst nog heel nieuwsgierig rond in de ruimte vol Poopsie Slime Surprise attributen. Vooral de WC vond ze maar wat bijzonder.unboxing MGA

l.o.l poppenhuis unboxing

  • Rode kamer

De verleiding was heel groot en was ook bijna in de ballenbak gedoken. De kids hadden pret voor tien. In deze kamer stond ook een te gek gaaf poppenhuis. Hier gingen de harten van de drie kids heel hard van kloppen, en ook dat van mij! Wat is dit gaaf! Elke kamer was zo fijntjes afgemaakt en de kleuren spreken me enorm aan. Hierbij valt de huidige poppenhuis van Yvette in het niet.

Er was ook een grote knutseltafel aanwezig waar de creatievelingen aan de slag konden gaan, maar dit lieten de kids links liggen want in de 3e kamer zagen ze een springkussen. “Kom, mam” stuiterend gingen ze daar kijken. Maar niet eerst voordat Olivier de tafel bewonderde met de ‘Crate Creature’s en hij voor de grap aan de tong trok. Dit speelgoed is een groot succes!

  • Blauwe kamer

In de blauwe kamer konden de jongens hun hart ophalen. Er stond een luchtkussen, een tekentafel en een unboxing tafel dat vol lag met speelgoed van ‘Ready 2 Robot‘.

Olivier vond dit maar wat spannend. met secure pakte hij het speelgoed uit. Je merkte dat hij dit snel probeerde te doen, maar thuis is het natuurlijk veel relaxter en minder druk. Het was spannend voor hen bij de unboxing wat ze zullen aantreffen en welke robot het word. Dit speelgoed vind ik ideaal voor kinderverjaardagen en kinderfeestjes. Succes gegarandeerd e.n ook betaalbaar

Videoimpressie MGA XL Unboxing EVENT

Bedankt MGAready 2 robot ready-2-robot unboxing

De kindjes gingen braaf met me huiswaarts en dat was best lastig om ze vanuit dit fantastische speelgoedparadijs mee naar huis te moeten nemen. Om Lucas (2) uit de ballenbak te krijgen, was nog wel een hele overwinning. En Olivier (5) was niet bij de monsters weg te slaan. Kleine Yvette (4) was zwaar onder de indruk van al het moois dat ze mocht unboxen. Vooral de L.O.L bal vond ze tof waarbij 5 lagen met verrassingen moesten worden uitgepakt om bij het verzamelpoppetje te komen.poopsie lsime

Goodybag

Het leed werd verzacht door een fantastische goodybag. We mochten thuis alles nog eens fijn uitproberen. Maar deze wijze mama heeft de kids nog niet alles gegeven. Het was echt een overload van zoveel moois. Ik wil jullie er heel graag blij mee maken, waaronder het haarglitter, een L.O.L stress bal, Underwarps, Poopsie, Ready-2-Robot en Crate Creatures.

Met als kers op de taart ook nog eens de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton. Dit is een mega koffer waar ieder kinders hart sneller van gaat kloppen. In de koffer kun je al je slijm bewaren en er zitten veel attributen in om het te kunnen maken.

Winactie

We willen hier een kindje heel, heel blij mee maken. Wil jij het graag winnen voor je kleine meid, doe dan snel mee. Laat een berichtje achter onder deze blog, of onder de winactie post op Facebook. De winnaar maken we op 24 october bekend. Delen vinden we uiteraard tof en met een like zijn we ook heel blij.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief