Delen vinden we super lief

L.O.L zit niet stil en komt als echte trendsetter ieder jaar met nieuw, onmisbaar L.O.L Surprise! speelgoed. Twee jaar geleden was het de L.O.L Surprise! Big Surprise en vorig jaar was het de LOL bigger Surprise. Dit jaar draait alles om de Amazing Surprise, dat echt te gek gaaf is! Dit nieuwe product bevat maar liefst 14 exclusieve poppen met meer dan 70 verrassingen en 2 speelsets. Mijn dochter werd echt helemaal wacko toen ze dit zag.

Niet alleen de verrassingen worden groter, maar helaas de prijs ook. Daar later meer over, want eerlijk is eerlijk, het is voor Lol fans echt de ultieme ‘unboxing experience waarmee je de langste unboxing video ooit kunt maken. Onnedi ging ons voor en heeft het record gevestigd!

Unboxing video van 1,5 uur

Bij boutique cinema FC Hyena waren we erbij om met eigen ogen te zien hoe Onnedi Als een professional de L.O.L Surprise! Amazing Surprise ging uitpakken. Het blijft iets magisch hebben om er naar te kijken. Ook wel omdat de L.O.L poppetjes iets begeerlijke uitstralen en een grote aantrekkingskracht hebben op jong en oud.

Zelf ben ik geen ster in het maken van unboxing video’s, daar zijn anderen echt veel beter in! Maar het was wel tof om allerlei tips en tricks van Onnedi herself te krijgen. Wellicht ligt er nog een carrière switch voor me in het verschiet! Ze deed het zo leuk! Wellicht ooit een poging wagen!

LOL amazing surprise
Een onder onsje met Onnedi

L.O.L Surprise! Amazing surprise

De gloednieuwe L.O.L Surprise Amazing Surprise is een spectaculaire vondst van MGA dat vol zit met met zoveel verrassingen dat je er een middag voor vrij kunt plannen. Het doet zijn naam eer aan met meer dan 70 geweldige verrassingen. Dit is echt het ultieme L.O.L Surprise! Cadeau!

Het aantal poppen is echt fantastisch te noemen! Er zijn 14 exclusieve poppen uit te pakken die enkel in de L.O.L Surprise! Amazing Surprise terug te vinden zijn. En van wat we hebben gezien ziet het er ongeveer zo uit…

Inhoud

Als je het genummerde doolhof van dozen volgt, pak je heel veel verrassingen uit, zoals poppen, diertjes, mode en accessoires. De L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ bevat onder andere 2 modewinkel-speelsets die je aan elkaar kunt koppelen. Je kunt de dozenpuzzel ook weer in elkaar zetten om een prachtig stadslandschap te creëren dat je ook kunt gebruiken als speelset.

De nichtjes overleggen welke lol poppetjes hun favoriet is en ze konen er niet uit! Fan zijn ze zeker van dit magische speelgoed!

*3 exclusieve L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 exclusieve jongens
*4 exclusieve diertjes, Pets en 2 exclusieve Lils, plus al hun mode en accessoires.
*2 exclusieve O.M.G.™- Fashion Dolls
*2 L.O.L-speelsets inbegrepen in deze Amazing Surprise.

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.


Delen vinden we super lief