Delen vinden we super lief

De L.O.L. Surprise!-poppen zijn voor ons echt een ontdekking. We hadden er al wel iets over gehoord en ook dat er een ware run op was! Dit maakte mij nieuwsgierig! Wat is er nu zo bijzonder aan dit speelgoed fenomeen?
Met de verjaardag van Yvette ben ik gezwicht en zijn we op ontdekkingstocht gegaan naar het magische speelgoed. Mijn dochter haar oogjes straalden en haar grijns op het gezicht vertelden me genoeg. Ze onderwierp het aan een inspectie.

Het geheim van L.O.L. Surprise Biggie Pets

Met de L.O.L. Surprise!-poppen kun je naar verrassende aanwijzingen zoeken om het dier te vinden dat ze tijdens een missie zijn verloren. In totaal zijn er 15 verrassingen met L.O.L. Surprise! Biggie Pets te ontdekken. Dit maakt het speelgoed extra spannend voor de kids.L.O.L. Surprise Biggie Pets

Het blijft de vraag of je nu 2 of 3 baby’s krijgt! Of misschien wel voedselbaby’s? Dat blijft een grote verrassing! L.O.L. Surprise! Biggie Pets bevatten verschillende verrassingen en zijn inclusief ‘dragen-en-delen-accessoires!.

  • Eye Spy

Tijdens het uitpakken gebruik je het Eye Spy Series-vergrootglas om codes te vinden en verrassingen te ontgrendelen! Dit maakt het speelgoed zo leuk en spannend voor kindjes. Het speelgoed is geschikt vanaf 4 jaar en dan help je als ouder nog wel. Als ze ouder zijn lukt het helemaal zelf. Bij elk cadeautje ging dochterlief meer stuiteren. Ze verzinnen toch echt elke keer weer iets anders! L.O.L. Surprise Biggie Pets

Speciale features

De L.O.L. Surprise! Biggie Pets zijn verkrijgbaar in de Kat of konijn met 15+ verrassingen binnenin! Ook zitten er 2 dierenbaby’s en 1 babybedeltje of een voedselbabybedeltje binnenin. Met het vergrootglas en de halsketting maak je een halsketting voor jezelf! Verder zitten er vorkbeen, 1 telefoonbotje, 1 waarzeggershart en 1 baby in. Een bol vol verrassingen. Je kunt deze Biggie Pet dragen als een rugzak of gebruiken als een spaarvarken. De draagtas en verzamelposter is een leuke extra.

Video impressie

De meiden in onderstaande video ontdekken het lieve hamstertje: M.C. Hammy! Bekijk welke verrassingen er ontdekt worden bij dit diertje. Bekijk hier een unboxing video met een Biggie Pet!

Instagram L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌸Always look on the Pink side of Life🌸 De L.O.L. Surprise!-poppen zijn voor ons echt een ontdekking. Alleen de bril is gewoon te tof 🎀 We hadden er al wel veel over gehoord en ook dat er een ware run op was! Dit maakte mij nieuwsgierig! Wat is er nu zo bijzonder aan dit speelgoed fenomeen? We zijn het gaan uitzoeken 👓 Een ware ontdekkingstocht naar het magische speelgoed ✨Mijn dochter haar oogjes straalden en haar grijns op het gezicht vertelden me genoeg. Ze onderwierp het aan een inspectie…. #blogindemaak #speelgoed #mga #lolbiggiepets #biggiepets #lolsurprise #lolsurprisedolls #lolunderwraps #collectlol #loldolls #lolpets #hophop #lolsurprisepets #kids #lolsurprisebiggiepets #lolsurpriseparty #lolsurpriseunderwraps #unboxing #biglolsurprise #doll #collection #dolls #collect #mgaentertainment #lolsurpriseeyespypets

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

Product specificaties:

De L.O.L. Surprise Biggie Pets

De L.O.L. Surprise Biggie Pets

L.O.L. Surprise Biggie Pets

Iedere Biggie Pet bevat 15+ verrassingen!
2 pets baby’s en 1 babybedeltje OF voedselbaby bedeltje binnenin
Accessoires dragen en delen: vergrootglas en de halsketting worden een halsketting voor jou!
Je kunt ze dragen als een rugzak of gebruiken als een spaarvarken
Inclusief draagtas en een verzamelposter
Adviesprijs: €42,99
* Neon Kitty is exclusief vergrijgbaar bij Intertoys

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Instagram  Twitter Facebook Youtube We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat.

 


Delen vinden we super lief