Delen vinden we super lief

L.O.L Surprise! “Let’s Be Friends” verzamelboek vol stickers en ruilkaartspel

Hebben jullie het al gespot? De brandnieuwe L.O.L Surprise! Let´s Be Friends stickers- en verzamelkaartencollectie van Panini? De glimlach van dochterlief kon haast niet groter worden toen ze haar verzamelboek in handen kreeg.

Het verzamelboek is te vullen met 204 stickers en in elke verpakking zit ook één van de 50 geweldige speelkaarten om te verzamelen. Het uitpakken en inplakken is een L.O.L feestje waar je bij wilt zijn!

Op de achterkant van de vier stickersetjes vindt je geheime berichten, ook kun je je hart ophalen met het verzamelen van de #lolsurprise stickers. Mijn dochter had nog wel de grootste lol met de kras stickers om te onthullen wie op de kaart verstopt zit. Haar grootste wens is om het verzamelboek compleet te maken en alle speciale glitterstickers te vinden.

L.O.L Surprise! “Let’s Be Friends” verzamelboek vol stickers en ruilkaartspel
Win jij dit pakket incl 50 sticker pakketjes t.w.v 50€

De kleurrijke pagina’s in het verzamelboek zijn interactief met onderwerpen en lijstjes om in te vullen. Dit is leuk om samen met mijn dochter te onderzoeken. En zodra alle 50 ruilkaarten bij elkaar verzameld zijn, heb je je eigen #TEAML.O.L.-spel om urenlang mee te spelen. Wij gaan daaruit weekend veel plezier van hebben, al hebben we nog wel een uitdaging om de collectie compleet te krijgen.

L.O.L prinsessen

Dit bericht bekijken op Instagram

Friends 🌈 Samen een make-over beleven en omgetoverd worden tot l.o.l surprise prinsessen is natuurlijk te-gek-gaaf 🎀 #lolmakeoverseries #lolsurpriseglamglitter #haartheater #girlstoys #lollilsisters #Amsterdam #besties #mygirls #loltrade #lolsurprisefan #pinkcarpet #pink #dollcollector #lolparty #lolsupriseparty #lindenenbarbosa #unboxingloldolls #unboxinglolsurprise #girls #underwraps #pets #friends #weekendfun #lolconfetti #loltoys #lilsisters #hairmakeup #kidsmodel #strikeapose

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

L.O.L Surprise! “Let’s Be Friends” verzamelboek vol stickers en ruilkaartspel

Verjaardag

We hadden voor dochterlief haar verjaardag het zeemeerminnen thema in gedachten, maar ik ben bang dat het toch echt het L.O.L thema zal worden en dat de versieringen teruggestuurd kunnen worden.. Ook haar verlanglijstje is gevuld met L.O.L poppetjes, een verleedjurk en de hairgoals l.o.l poppetjes…. Het verzamelboek heeft de L.O.L koorts in huize Olivette nog meer aangewakkerd!

Verkrijgbaarheid

Het startpakket bevat een L.O.L Surprise! Let´s Be Friends stickeralbum, 4 zakjes en een vouwplaat voor een kaartbox om je kaartjes in te bewaren!
De verzamelboeking zijn te koop bij AKO, Bruna, bol.com, The Read Shop, Top 1 Toys, Toys 2 Play en andere winkels.

Sticker- en ruilkaartzakje: € 1,00
Startpakket: € 3,95

Winactie L.O.L Surprise! “Let’s Be Friends” stickerpakket

We mogen een lezer blij maken met een fantastisch gaaf L.O.L stickerpakket! Wil jij dolgraag het L.O.L Surprise! “Let’s Be Friends” verzamelboek volplakken met een box vol plakplaatjes? Wij geven een box met maar liefst 50 pakketjes weg vol stickers en ruilkaarten! Doe snel mee.

Meedoen is eenvoudig: Laat een reactie achter onder deze blogpost, of onder de Facebook winactie post. En uiteraard like je onze Facebook pagina al. Onder de reacties verloten we dit fantastische pakket. De winnaar maken we dit weekend bekend!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief