Delen vinden we super lief

Spread the news! L.O.L. Surprise! heeft een toffe make-over gehad! De poppetjes uit de #HAIRGOALS Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR! Er zijn maar liefst 12 unieke, bijzondere en verschillende L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes te verzamelen? De één is nog leuker dan de ander!

12 fantastische stijlen met L.O.L #hairgoals

Bij ons thuis zijn we dol op verrassingen! We stonden dan ook versteld van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Op de Spielwarenmesse hebben we ze in het echt mogen bewonder en de één was nog mooier dan de ander. Tijdens het MGA unboxing event zagen we de eerste serie van de L.O.L rage en het is inmiddels niet meer weg te denken! De serie heeft nieuwe verrassingen, toffe looks en ook een compleet nieuwe manier om uit te pakken. Deze Hairgoals serie draait vooral om transformatie.

Het leuke aan deze poppen is dat ze écht haar hebben en klaar zijn om hun nieuwe looks te laten zien. Het is goed om te weten dat er twee ‘special edition‘ poppen zijn met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. De poppen hebben ieder hun eigen stijl, of het nu knotjes, staartjes, kort of lang haar is. De poppen kunnen ook mee in bad voor een extra verrassing én de L.O.L. Surprise! pop kan ook een flesje gegeven worden.

Instapost ##hairgoals

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij zijn dol op transformaties en worden dan ook blij van de spannende L.O.L. Surprise! #hairGoals. Dit meisje al helemaal 🙏 “Mam, ik ben heel blij” zei ze me toen ik vertelde dat deze voor haar is! Er valt zoveel te ontdekken. In de capsule zit een L.O.L. Surprise! #hairGoals pop met écht haar. Ook vind je er allerlei vrolijke accessoires en 15 verschillende verrassingen in. De verschillende outfits zijn te mix & matchen voor talloze modieuze combinaties en ook is de nieuwe look compleet te maken met een unieke haarstijl. Er zijn 12 verschillende L.O.L. Surprise! #hairGoals poppen te verzamelen! Ook kun je geluk gebben en stuiten op er twee exclusieve L.O.L. Surprise! poppen in deze serie! Deze hebben een compleet nieuw uiterlijk. Verzamelen geblazen dus 🎀#hairgoals Er is er hier eentje blij! Ook mogen we een set weggeven, dus houd de blog in de smiezen … #lolhairgoals 

Een bericht gedeeld door OLIVETTE (@olivettepuntnl) op

15 Verrassingen

De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een ‘haarlakbus‘ waarin 15 verrassingen zitten! Denk aan krulspelden, fashionable outfits, een toverspiegel, of stijlvolle schoenen. Je kunt eindeloos mixen en matchen met de L.O.L. Surprise #Hairgoals.

En de uitvinders hebben ook nagedacht over de verpakking. Je kunt de haarlakbus ombouwen tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Het wordt ongetwijfeld een superhit net als de mega L.O.L bigger surprise.. in Amerika is er een run op en ook in Nederland zijn de schappen bewonderenswaardig snel leeg.

Winactie L.O.L #HairgoalsLOL hairgoals Ontdek de #HAIRGOALS Makeover Series van L.O.L. Surprise!

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om een L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes te unboxen? Doe dan snel mee met onze winactie. Laat onder deze blog of onder de facebookpagina winactiepost een reactie achter en laat ons vooral weten welk poppetje jullie favoriet is. Aanstaande woensdag wordt de winnaar geselecteerd en sturen we een pakket naar de winnaar op.

Olivette

Olivette is ook actief op Twitter  Facebook Youtube Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief