Delen vinden we super lief

wolvenkinderen, Oerrr, gezondheidsvoordelen, buiten spelen, natuur, natuurmonumenten
De natuur ontdekken

Leisurelands beheert 19 recreatiegebieden in Gelderland waar je een breed aanbod aan leuke activiteiten vindt. Naast dat je heerlijk kunt spelen op het strand, ontspannen op de ligweides of zwemmen in het water, zijn er veel leuke plekjes te vinden op de gebieden. Deze zomervakantie zorgen we de dus voor veel variatie naast Monkeytown en streepjump, want in de natuur is er zoveel te zien en te beleven! En dan tip ik je graag op de Leisurepas waarmee je onbeperkt en gratis kunt parkeren bij de 17 Leisurelands recreatiegebieden en profiteer daarnaast van leuke kortingen bij lokale aanbieders. Ook extra leuk, we mogen een leisurepas weggeven aan één van onze lezers!

Voordelig parkeren met de leisurepas. Geldig van 1 mei 2022 tot 1 mei 2023

Aankomende zomer zullen we dan ook veel te vinden zijn bij golfbanen, outdoorcentra, restaurants en strandpaviljoens. Maar ook wellnessresorts, waterskibanen en nog veel meer kun je bezoeken! Bekijk de pagina’s van de verschillende gebieden dan ook zeker voor meer informatie en laat je inspireren!

Zelf wonen we in Apeldoorn, maar ook van buitenaf kun je veel recreatiegebieden bezoeken in Gelderland

Onbeperkt parkeren en meer…

Met de Leisurepas kun je niet alleen onbeperkt parkeren op 17 recreatiegebieden, maar ook profiteren van leuke extra’s. De vriendendeals zijn een leuke bijkomstigheid. We hebben alle voordelen voro je op een rijtje gezet:

leisure pas, zomervakantie
  • Onbeperkt parkeren van 1 mei tot 1 mei 2023 
  • Geldig op 17 gebieden van Leisurelands: Berendonck, Bussloo, Groene Heuvels, Hambroekplas, Heerderstrand, Hilgelo, Kievitsveld, Mookerplas, Nevelhorst, Rhederlaag, Strand Horst, Strand Nulde, Stroombroek, Surfoever Hoge Bijssel, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren. Hoe leuk om op deze manier de omgeving te ontdekken!
  • Niet meer wachten voor de parkeerautomaat op zeer drukke dagen.
  • Nieuw: de Leisurelands Vriendendeals. Dit zijn leuke kortingen waar je als pashouder op tonen van je Leisurepas gebruik van kan maken (lees HIER verder voor meer informatie).
Met de Leisurepas kun je niet alleen onbeperkt parkeren op 17 recreatiegebieden, maar ook profiteren van leuke extra’s, namelijk de Vriendendeals.

Winactie Leisurepas

Leisurelands heeft 19 recreatiegebieden die te vinden zijn op de Veluwe, in het Rijk van Nijmegen & in de Achterhoek. Elk gebied is uniek en biedt volop strand- & waterplezier. Naast leuke attracties, activiteiten en evenementen kun je er waterskiën, wakeboarden, golfen, paardrijden, duiken, surfen, wandelen, vissen, mountainbiken en kitesurfen! Kortom daar wil je vaak zijn! We mogen een Leisurepas t.w.v 49,95.- weggeven aan één van onze volgers. Meedoen is eenvoudig!

Heel veel jjsjes eten deze zomervakantie
  • Laat een berichtje onder dit artikel of onder de winactie post op Facebook, een hartje, of smiley. Miscshien leuk om ons te tippen over een fijn recreatiegebied
  • Olivette is ook actief op Twitter Facebook Youtube & Instagram en we zouden het uiteraard leuk vinden als je ons volgt op onze kanalen!
  • De winactie start op 14 juli waarna de winnaar in de week erna bekend wordt gemaakt. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht via een PM, of op je achtergelaten e-mailadres. We vragen je wel om hier binnen 48 uur op te reageren om te voorkomen dat de prijs naar een andere deelnemer zal gaan!
  • Bij de winacties op Olivette.nl gelden onze voorwaarden die je hier kunt terugvinden!

Liefs Olivette

Olivette is ook actief op Twitter | Facebook | Youtube | Instagram We vinden het superleuk als je een berichtje achterlaat


Delen vinden we super lief